- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
За това сме тука! В "Планета", ходиш ли?Първоначално написано от Jus7__Me
Добре де, момичета, а как ще се почувствате ако едно момче - супер красавец, много умен и интелигентен, не може да ви плати сметката в кафето? Няма ли да ви стане поне малко кофти?![]()
Иначе и аз съм на мнение че жени има всякакви - от курви до свестни. Пф, добре че моята е от свестните.![]()
Всички сте курви уе за 1000 стинки (жалти) ше легнете с най мрасния циганин да ви е*а **** да *** и к*рвите ви с к*рви грозни де** ваща **** м*** и *** тъпа **** грозна *** да го ***** и да го издете **** грозни ***** ***** **** такива ********* к*рву д**а мам*у стара как ма ядосахте само ше сема си стана гей
GTA Stunting
kfo se surdi6 4e jenite sa kurvi kato samo po takia se zaglejda6..moje bi ako ne tursi6 nqkfa qka putka ami se hvane6 s nqkoe po obiknoveno momi4e nqma da misli6 4e vsi4ki momi4eta sa kurvi..TI SI ZNAE6 NAI DOBRE![]()
Няма какво повече да кажа.Първоначално написано от _CuCuTy_
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Т'ва уби всичко детско в мен...Първоначално написано от Bixel
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Едно смислено мнение в цялата тема,подкрепям...Първоначално написано от WaKo
![]()
A qui
STFU ве дразнищ ме. Стига поства тъпи теми/коментари, а земи се замисли малко колко зле си ТИ всъщност, а после храни другите.Първоначално написано от danakis
Първоначално написано от Bixel
Ти си комплексар!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Повечето може да са такива,но не слагайте всички под общ знаменател.Всяко правило си има изключения.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Аз личнио от опит мога да твърдя, че ти си 100 процентов комплекар, на който нито едно момиче не е обръщало внимание до момента, защото е неадекватен в изказванията си!Първоначално написано от danakis
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Първоначално написано от danakis
Ти си пълен кретен от това,което прочетох...
![]()
![]()
Мога пък да ти кажа,че аз хич не съм като другите!!!!!!
![]()
"Тъп! Сложихме общия знаменател и оставовихме, че жените, които не ни пускат са курви, които се ебат само за пари!"
Да има курви, но не всички са такива , а пък и все пак в крайна сметка и курвите могат да се влюбят! ( можи и в кола да е, ама си е влюбване)
аз пък мога да твърдя, 4е ти освен 4е си супер грозен, смотан, залупен, неориентиран, 100 %- ов задръстеняк, отхвърлян о4евидно от вси4ки жени, моми4ета и моми4енца , до които се се доближавал през безсмисления си животец, заради горепосо4ените си ка4ества, си и доста жалък, защото ползваш теория, измислена и поддържана само от смешни лигави мом4енца като тебе, без грам подход към женитеПървоначално написано от danakis
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
"Туп! Сложихме общия знаменател и оставовихме, че жените, които не ни пускат са курви, които се ебат само за пари!"
Да има курви, но не всички са такива , а пък и все пак в крайна сметка и курвите могат да се влюбят! ( можи и в кола да е, ама си е влюбване) И аз съм влюбена в LandCruiser-a, aма не мисля да ходя да духам на някой дърт пръч с пари, който не може да го дигне за за получа близалка
![]()
курви няма ... има жени които като си доставят удоволствие (имам предвид секс) получават "играчки" или други облаги ... това "курва" сто процента е термин измислен от грозни жени, на които не са им вързвали ...
Не. Трябва ли?Първоначално написано от MegabytE
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Твърдо се придържам към няколко критерия за мъж, засягащи както характер, социални умения, здраве и външен вид, така и социален статус и пари.
За мен е важно мъжът да е финансово стабилен, защото ми дава сигурност. Така за мен става ясно, че той не е някакъв мечтател или развейпрах, а човек, който е стъпил здраво на земята и може да печели.
Независимо колко е прекрасен като човек, с боклукчия не бих тръгнала. Нито със сервитьор или човек без образование.
Обичам лукса и искам да не се лишавам от нищо. Затова работя над себе си - да имам необходимото образование, за да изкарвам добри пари. След като аз мога, значи и той трябва да може.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Лошо, много много лошо... Яко си се заблудил.
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от girl_in_black
![]()
kurvi li ta vie mom4etata do opredelena vuzrast samo sex iskate
е извиняай,ма недей да слагаш всички жени под общ знаменателПървоначално написано от danakis
...делят се така:
малки курви от 12-16
курви от 17-20
дърти курви от 30-40
и задръстенячки-девствени
(в рамките на шегата естествено!има мн свестни момичета по тоя свето ;д)
аз определено не бих се хвърлила на първия богаташ или нешо такова...държа на любовта,честността и тем подобни ииии ми се струва че ше си умра стара момашото повечето проблеми идват от мъжете,а не от жените...като правиха онези проучвания и глупости и излезе,че мъжете са по-склонни към изневяра...аз лично не бих изневерила
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Е хайде сега-никоя няма да си признае много ясно!Всеки обича парите,колите и тем подобни,трябва да се огърне внимание на факта,че има два типа-Жени който мислят и преследват САМО лукса.И другия тип съответно,не преследва такива мъже,но неможе да се каже,че не ги харесва. За мен лично е по-добре да съм с човек,който обичам или поне харесвам,а не някакъв дебел и мазен,който немога да понасям ама щото имал пари.Понякога се чудя на някой жени.![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Така е!Всяка жена гледа лукса,но трябва да се гледат и другите неща в мъжа!Неговата външност,отношение,обноски ,вътрешна красота ,абе много неща!Не държа да е богаташ от класа и едва ли не да ме издържа.....ще кажеш че пръска парите си заради секса...така излиза..Някои жени излизат с такива мъже,те ги водят по скъпи заведения,плащат им сметките ,купуват им скъпи дрехги,белъо ,а в замяна получават секс,няма никаква любов в такава връзка!!Просто ми е противно като видя такива двойки....
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.