.
Затворена тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 439
    Град
    с0фия
    ама вие мъжете сте много прости ! некоя жена ви откаже и веднага тя е курва абеееее я СИЧКИ МЪЖЕ НА САПУН
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Не всички са такива за мен на първо място е любовта
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Всички сте курви уе за 1000 стинки (жалти) ше легнете с най мрасния циганин да ви е*а **** да *** и к*рвите ви с к*рви грозни де** ваща **** м*** и *** тъпа **** грозна *** да го ***** и да го издете **** грозни ***** ***** **** такива ********* к*рву д**а мам*у стара как ма ядосахте само ше сема си стана гей
    Е уби коня брат! :P ако можеше и да обясниш всяка дума какво значи те признавам ей И не е вярно.Поне за мен не е толкова важно (който каже че изобщо не е важно,лъже)дали има пари и тем подобни.Важното е да е човек.По-предишния ми приятел на 21 живееше с родителите си и не работеше,Беше на тяхна издръжка?А сегашния-какво като кара кола за 80 000,това не го прави повече човек от другия,нали?

Цитирай Първоначално написано от biker_94
    Искаш да е финансово стабилен (само няколко милиончета), защото ти дава S-класа Vertu за 18 000 лева 5 апартамента и т.н, тъпа курва такава! Даже не можеш да го извъртиш както трябва...Ако наистина беше заради това, че е човек стъпил здраво на земята...Аве може да е Айнщайн с 8 висши и да не си намира хубава работа, ти няма да тръгнеш с него, защото просто няма да може да ти купи S55AMG
    Ето това ме уби. И човекът е напълно прав.
    Отивам да кажа на приятеля си, че го зарязвам. Не може при условие, че искам S-класа Vertu, той да ме разнася насам-натам с червено Пежо. Да не говорим, че и един апартамент не притежава. Вярно, че ме обича и аз него, и че е разумен, стабилен, висшист и работлив... но липсата на S-класа не мога да му я простя.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Град
    Rousse
    Е не чак 100% ама по-голямата част наистина са такива.Ама и вие момчетата си падате точно по такива.Нз с какво випривличат курвите ама ако пред вас застакат две момичета-едното свястно а др курва ще изберете втората.Мисля че ви е в природата да си падате по лесните момичета който може да впечатлите с някоя кола или нещо подобно.Така че вместо да се хвърляш на тези от които 100% ще получиш секс до края на вечерта а може и да не си единствения се потруди малко да спечелиш някое добро момиче.Знаеш ли може и да се изненадаш че не вс момичета се интерасуват само от това какво можеш да им купиш или в каква кола ще ги возиш,а по ги интерасува каква част от себе си ще им предлиожиш!!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Един мъж трябва да е добре изглеждащ и секси и да има мозък в главата и да знае как да го използва, защото ако може да използва мозъка си даже и да не е богат, ще може да заработи пари!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne moje da slagate jenite pod obsht znamenatel. Ne moga da kaja, che sym lesna v nikakav sluchai. Nikoi myj s pari i kola ne bi mogyl da me vpechatli, ako ne moga da govorq s nego i da mi haresva.
    Съгласна съм с теб

Абе вие нормални ли сте.. лесни ли са жените, лесни ли са мъжете и само глупости пишете. Всичките сме лесни и сме тъпи, руси по душа курви. И същото важи и за вас. Доволно?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

хахах незнам що слагате всички момичета под общ знаменател?!
    всеки си има своя гледна точка за нещата. Дали едно момиче ще бъде с едно момче заради парите или заради самия него си лично нейна работа...
    В днешно време материалното придобива по голяма стойност от духовното...и не ми казвайте тука сички, че ако не ви хареса няма да сте с него няма такива работи. Никой незнае какво ще стане във времето....Никога не казвайте никога.., а и има хора, които си гонят личния интерес и смятат,че е по добре да имат мъж с пари до тях, който може да им осигури стабилен живот...отколкото някакъв прошляк, който ще им дава напразни обещания...искам да ви кажа, че никой никога незнае какво ще стане в бъдеще.......

Всички жени са курви, освен майка ми! Но да не забравяме че и тя е жена. ---> Наполеон.

Още в "време оно" жените са домакинствали а ние сме ги издържали. Не трябва да ги виним, просто така са свикнали.

Има изключение Амазонките... но те затова не са оцеляли.

ДОбрее секи говори тука К***и Мурви пък от 6 Страници отговори Излезе че Всички момичета държат на човека не на джоба му ..

Град
    във филма ..
    Аз пък мисля че трябва да си някав фешън с нарязани дънки, прилепнала розова блузка и да слушаш чалга за да те харесат..

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от danakis
    van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
    Напротив бихме. :P За мен лично характера на чоека, чувството му за хумор и начина, по който гледа на мен (демек: не като на парче месо, а като на личност) значат МНОГО повече от садържанието на джобовете му \/ \/ \/
    +1 =D>

Хммм Добреммм Ще си представя,че всички момичета сме си курви (както твърди автора)...Ходим с гаджетата си заради колите и парите...Хммм...Е явно аз съм доста тъпа курва Защо ли?!...Миии защото гаджето ми няма кола,а и не е кой знае колко богат Нооо това настрана ... Никога не съм позволявала на момче да ми плати сметката в заведение ... ЕеЕеЕе айде!Признавам си!Имаше 2 такива случая - при 1-я говорих по телефона и не забелязах,кога бившия е платил,а 2-я беше когато правихме 1 година и искаше да почерпи В интерес на истината е многоооо под нивото ми да позволя на момче да ми плати сметката (дори по рождени дни ми е доста неловко ) Винаги съм предпочитала аз да плащам сметката на компанията ми,когато сме в някое заведение ... Без значение дали сме 2-3 или 10 човека ... Щом имам достатъчно пари значи аз плащам!!!Не обичам да съм зависима от някой!!!Било то гадже или някоя приятелка!!!

Извод:Миии явно съм една от тъпите курви във форума

Сега сериозно...:Автора да вземе да се погрижи за множеството си комплекси и да спре да слага всички момичета под общ знаменател!!!

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от danakis
    van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
    Напротив бихме. :P За мен лично характера на чоека, чувството му за хумор и начина, по който гледа на мен (демек: не като на парче месо, а като на личност) значат МНОГО повече от садържанието на джобовете му \/ \/ \/

+1
    Мое едно бивше гадже беше мн скромен,даже аз му бях първата фр.
    И ходехме цели 6 месеца,това до сега ми е била наи-дългата връзка.
    Дано сега с новото ми гадже да бием този рекорд ,в сряда ще правим 4 мес

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Повечето са такива, съгласна съм, но не всички Аз имам такива приятелки за съжаление ...
    >>> House Music <<<

hottie
    Guest
    Има много лесни лесни момичета/жени!Особено тези, които слушат от онези безумни текстове на силиконовите девойки, които набиват в мозъка на феновете си, че материалното е най-важно.

Хъх, айде бе... вярно ли?! Колкото има курви (факт) толкова и нормални момичета има! Голяма част от подрастващите гледат да ги на**ат повече бройка, но не може да твърдиш, че всички са курви! Има жени с достойнство и такива, които не можеш и да ги имаш! Точно, защото не се купуват с пари и т.н.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Лесни ли са мъжете?Къса поличка,дълбоко деколте и веднага с теб?

О,я се спрете бе,комплексари
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    Ne vsi4ki jeni sa takiva!!!Nedeite da gi slagate pod ob6t zanamenatel!!Naprimetno az ne gledam kakva kola i kolko pari ima a gledam na men da mi haresva van6no kakto i haraktera mu!!!
    to4no kazano
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Къса поличка,дълбоко деколте и веднага с теб?
    Ти без да се усетиш показа най-голямата сила на жените... , и именно тази сила е изградила представата че жените са леки. (Нямам предвит всички жени, мнозинството).

Но най-често леките жени са дебелите или по-грозничките. Когато никой не им обръща внимание с цел да се правят на велики, почват да спят с който им падне. Факт!

Темата ти е скапана

завис от момичето/жената не всички са лесни
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    in the sky next to 7th cloud
    tova 4e si popadnal na edna ne pravi vsi4ki jeni kurvi... p1k i v dne6no vreme jenite sa tolkova nezavisimi i samostoqtelni 4e izkarvat pove4e i ot m1jete..Taka de az ako izkarvam pove4e za kvo mi e da t1rsq m1j s kola i pari..nali si gi imam. :P
    Лудите движат света.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха май нещо си се объркал много лошо... и до никъде няма да стигнеш с това мислене...колкото и да си "хував" няма ли акълец....няма и момичета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си