- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
ама вие мъжете сте много прости ! некоя жена ви откаже и веднага тя е курва абеееее я СИЧКИ МЪЖЕ НА САПУН![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не всички са такиваза мен на първо място е любовта
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Е уби коня брат!Първоначално написано от Bixel
![]()
:P ако можеше и да обясниш всяка дума какво значи те признавам ей
И не е вярно.Поне за мен не е толкова важно (който каже че изобщо не е важно,лъже)дали има пари и тем подобни.Важното е да е човек.По-предишния ми приятел на 21 живееше с родителите си и не работеше,Беше на тяхна издръжка?А сегашния-какво като кара кола за 80 000,това не го прави повече човек от другия,нали?
Ето това ме уби. И човекът е напълно прав.Първоначално написано от biker_94
Отивам да кажа на приятеля си, че го зарязвам. Не може при условие, че искам S-класа Vertu, той да ме разнася насам-натам с червено Пежо. Да не говорим, че и един апартамент не притежава. Вярно, че ме обича и аз него, и че е разумен, стабилен, висшист и работлив... но липсата на S-класа не мога да му я простя.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Е не чак 100% ама по-голямата част наистина са такива.Ама и вие момчетата си падате точно по такива.Нз с какво випривличат курвите ама ако пред вас застакат две момичета-едното свястно а др курва ще изберете втората.Мисля че ви е в природата да си падате по лесните момичета който може да впечатлите с някоя кола или нещо подобно.Така че вместо да се хвърляш на тези от които 100% ще получиш секс до края на вечерта а може и да не си единствения се потруди малко да спечелиш някое добро момиче.Знаеш ли може и да се изненадаш че не вс момичета се интерасуват само от това какво можеш да им купиш или в каква кола ще ги возиш,а по ги интерасува каква част от себе си ще им предлиожиш!!!!
Съгласна съм с тебПървоначално написано от Nadelina
Абе вие нормални ли сте.. лесни ли са жените, лесни ли са мъжете и само глупости пишете. Всичките сме лесни и сме тъпи, руси по душа курви. И същото важи и за вас. Доволно?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
хахах незнам що слагате всички момичета под общ знаменател?!
всеки си има своя гледна точка за нещата. Дали едно момиче ще бъде с едно момче заради парите или заради самия него си лично нейна работа...
В днешно време материалното придобива по голяма стойност от духовното...и не ми казвайте тука сички, че ако не ви хареса няма да сте с него няма такива работи. Никой незнае какво ще стане във времето....Никога не казвайте никога.., а и има хора, които си гонят личния интерес и смятат,че е по добре да имат мъж с пари до тях, който може да им осигури стабилен живот...отколкото някакъв прошляк, който ще им дава напразни обещания...искам да ви кажа, че никой никога незнае какво ще стане в бъдеще.......
Всички жени са курви, освен майка ми! Но да не забравяме че и тя е жена. ---> Наполеон.
Още в "време оно" жените са домакинствали а ние сме ги издържали. Не трябва да ги виним, просто така са свикнали.
Има изключение Амазонките... но те затова не са оцеляли.
ДОбрее секи говори тука К***и Мурви пък от 6 Страници отговори Излезе че Всички момичета държат на човека не на джоба му ..
Аз пък мисля че трябва да си някав фешън с нарязани дънки, прилепнала розова блузка и да слушаш чалга за да те харесат..![]()
![]()
Who's next!
ХмммДобреммм
Ще си представя,че всички момичета сме си курви (както твърди автора)...Ходим с гаджетата си заради колите и парите...Хммм...Е явно аз съм доста тъпа курва
Защо ли?!...Миии защото гаджето ми няма кола,а и не е кой знае колко богат
Нооо това настрана
... Никога не съм позволявала на момче да ми плати сметката в заведение ... ЕеЕеЕе айде!Признавам си!Имаше 2 такива случая - при 1-я говорих по телефона и не забелязах,кога бившия е платил,а 2-я беше когато правихме 1 година и искаше да почерпи
В интерес на истината е многоооо под нивото ми да позволя на момче да ми плати сметката (дори по рождени дни ми е доста неловко
) Винаги съм предпочитала аз да плащам сметката на компанията ми,когато сме в някое заведение ... Без значение дали сме 2-3 или 10 човека ... Щом имам достатъчно пари значи аз плащам!!!Не обичам да съм зависима от някой!!!Било то гадже или някоя приятелка!!!
Извод:Миии явно съм една от тъпите курви във форума![]()
Сега сериозно...:Автора да вземе да се погрижи за множеството си комплекси и да спре да слага всички момичета под общ знаменател!!!
Първоначално написано от Bellatrix
+1
Мое едно бивше гадже беше мн скромен,даже аз му бях първата фр.
И ходехме цели 6 месеца,това до сега ми е била наи-дългата връзка.
Дано сега с новото ми гадже да бием този рекорд,в сряда ще правим 4 мес
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Повечето са такива, съгласна съм, но не всичкиАз имам такива приятелки за съжаление ...
![]()
>>> House Music <<<
Има много лесни лесни момичета/жени!Особено тези, които слушат от онези безумни текстове на силиконовите девойки, които набиват в мозъка на феновете си, че материалното е най-важно.
Хъх, айде бе... вярно ли?! Колкото има курви (факт) толкова и нормални момичета има! Голяма част от подрастващите гледат да ги на**ат повече бройка, но не може да твърдиш, че всички са курви! Има жени с достойнство и такива, които не можеш и да ги имаш! Точно, защото не се купуват с пари и т.н.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Лесни ли са мъжете?Къса поличка,дълбоко деколте и веднага с теб?
О,я се спрете бе,комплексари![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
to4no kazanoПървоначално написано от Cvetito53
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти без да се усетиш показа най-голямата сила на жените... , и именно тази сила е изградила представата че жените са леки. (Нямам предвит всички жени, мнозинството).Първоначално написано от ЛаСт!К
Но най-често леките жени са дебелите или по-грозничките. Когато никой не им обръща внимание с цел да се правят на велики, почват да спят с който им падне. Факт!
Темата ти е скапана![]()
завис от момичето/жената не всички са лесни
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
tova 4e si popadnal na edna ne pravi vsi4ki jeni kurvi... p1k i v dne6no vreme jenite sa tolkova nezavisimi i samostoqtelni 4e izkarvat pove4e i ot m1jete..Taka de az ako izkarvam pove4e za kvo mi e da t1rsq m1j s kola i pari..nali si gi imam.![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Лудите движат света.
хаха май нещо си се объркал много лошо... и до никъде няма да стигнеш с това мислене...колкото и да си "хував" няма ли акълец....няма и момичета...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3