- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
акълец за кво милаПървоначално написано от Hilary_
) да ти сваля звезди..
хехехда си споделяте ... или да обсъждате
нещата от живота или живота от нещата....
като в ониа виц:
виж аз не се интересувам от пари.... аммм ти каква кола караш????
тези мацки който твърдят, че парите не са им най-важното
или са фанали вече такав с почвечко пари или тези с повечко пари не ги забелязват. квото си е си е....
![]()
бой, йебанье и чалга
По дрехите посрещат, по акъла изпращат.
Т.е. Първо човек се преценя по външността и след това какво има в главата си. Ей примерно един супер-мега-грозния смотльо може да е хипер умен, ама няма да тръгнете да го опознавате нали.. а дори бихте зашушукали зад гърба му.. ;д
Това винаги ще си важи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
различни жени има. не може като кажеш "жена" .. веднага да се сложи пр. "лесна"
Я духай супата... Така както казваш ти за жените и аз мога да кажа , че всички мъже са педерасчета. Дееба... изградил си мнение за някоя , и поставя всички под общ знаменател. Щом всички жени са курви , се хващай с момченца и проблема ти е решен...Първоначално написано от danakis
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Няма камък който да не става, няма жена която да не дава стига да си намери майстора!!!
Има ли смисъл, като няма значение...
Много точноПървоначално написано от Fabolouse
![]()
Smile!?
Абе ей нещастник кой е курва да не земеш да ми станеш ти тука само на жиголо е кажи го само още веднъж и спукана ти е работата ясно???Вие мъжете пак сте 100%.......
Слушай какво:ти също веднага би бил готов да легнеш с момиче,с перфектна фигура,с голями цици и красива!Пред нея надали би предпочел някоя по-скормна и обикновенна девойка!Така че не се прави тука на "цвете сред бурени",ако обичаш!И относно това,че всички жени сме курви,ами съжалявам,ама не е така глупако!Явно май не си бил с жена и май са те треснали невероятни комплекси за малоценност!Опознай жените и тогава пускай теми...Първоначално написано от danakis
boxsiorkata taka kato te slu6am mai i ti si nekva kurvetina
аз лично не се интересувам от тези неща! В момента харесвам едно момче и отчаяно се опитвам да го спечеля, а той няма кола и не разполага с пари... Аз сама мога да си спечеля пари, като работя и да си купя кола! Наистина има такива момичета, които търсят само материалното, но да знаеш че има и доста изключения!!! Не си прави прибързани заключения!!!![]()
CrAzY GiRls mAkE CrAzY ThInGs!
Колко си прост не е истина! Иии я да чуя защо мислиш,че и аз съм курветина?Първоначално написано от danakis
Имаш кинти ? Имаш всички !!! Но в днешно време това важи и за двата пола![]()
не са така лесни както си мислите![]()
Много са лесни
I believe only in death itself
xaxaxx mai nqma6 koi znai kk1f opitПървоначално написано от what3ver
ili koito kakvoto t1rsi i v kakvito kr1gove se dviji namira s1otvetnite "dami"
i az ako hodeh s nekfi takiva prosloiki na ob6testvoto 6tqh da kazvam vsi4ki m1je sa kurvari a vsi4ki jeni kurvi no tova e stereotip i az s1m se ubedila li4no 4e ima hora razli4niii tak 4e ako si svesten tip 6te ti doide reda za svqsno momi4e samo da znae6 da ne q t1rsi6 po zadnite sedalki na klite iii 1glite na diskotekite
![]()
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Не всички са еднакви ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
не всички са такива![]()
аз лично не съм материалистка смятам го за глупаво да гледаш в едно момче само парите колите и т.н![]()
white sensation![]()
Хаха елате да ви заведа в моя клас имаме една кадето разправя това колко пари и било онова колко и било какво си е купила приятеля и колко коли имал колко пари похарчила всеки ден едно и също ... Иначе аз не съм такава.. важното е да е добър и да се арзбирате ако ще и 2 лв да има в джоба
Хаха ами какво ги прави, и да ти кажа ти ако си на тоя принцип мн грешиш. Апак и коментара ти е мн тъп едва ли ако се обичат и всичко е цветно, ще има някои паралия като резерва.Ако всяка жена мислеше като тебе незнам какво щеше да е.Първоначално написано от cherinka
П.П За жалост има ги и тези жени, които гледат само материалното състояние, има ги и то в излишек...
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Повечето говорят така,защото все още не си изкарват парите сами.Когато започнат и видят,че не е толкова лесно,колкото да ги харчиш,определено ще се зарадват на някой по-заможен чичко.Тези,които не биха го направили са едно на хиляда,милион,не знам...Изобщо хората,които имат различни виждания от масата хора не са много.Автора и всички,които споделят мнението му трябва да си търсят компания в подходящите среди.
Ааа.. несам съгласна ! Аз си искарвам почти сама парите . Е неискам заможен чичкоИскам някой да ме обича ! Ама такива трудно се откриват ... труден характер сам и трудно някои може да го "огрее слънцето" ...
Наранили ви две-три момичета и давай да обиждаме наред женския пол. Веднага станахме лесни , леки , курвички и т.н Я се стегнете бе ! Спрете да обиждате наляво и надясно ! Всеки си намира майстора![]()
Значи все на "свестни" си попадал. Не можеш само защото не си случил да ни слагаш под общ знаменател. НЕ не всички сме такива!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..