.
Затворена тема
Страница 6 от 18 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 439
    Ако всяко момче и всеки мъж почне да се депресира от това, че колата му не е лъскава като огледало или, че в джоба няма толкова пари, че да го издуят.. то тогава как иска да има късмет с жените.
    Вижте сега..Една жена ако види, че мъжът почва да се държи гадно към нея мислейки я за курва и мислейки, че няма да му обърне внимание, защото няма горепосочените неща, тя наистина няма да го направи. На никоя от нас не и трябва такъв, който мисли, че силните страни са му това. Дори да караш трабант и да нямаш пари за едно дълго кафе..но пък знаеш как да се държиш с жената и как да я изслушваш, то тогава нея няма да я интересуват твоите недостатъци.
    За това вместо всички да се оплаквате, че жените не ви обръщат внимани, защото колата ви не е лъскава и нямате стотачки в джобовете, се научете как да се държите с жените. Ще видите, че светът не се върти само около мръсните пари.
    Но са прави хората...Мъжете никога няма да разберат Жените..което е жалко...

Град
    Варна
    Мене никога не са ме вълнува ли нито колите,нито парите.Аз самата си имам кола и работа и си имам и пари.Не съм съгласна със това,че сме лесни и сме курви,не всички сме такива.Аз ходя с моя притеял 3 години,той до преди 1 година нямаше кола и какво от това мене не ме е вълнувало това,че е нямал кола или пари.Аз познавам момичета които ходят със някой заради колите и парите ,но това лично мен не ме вълнува,защото проблема си е техен ,като искат да се продават и кат са материални курви, някой може ли да ги спре според вас колкото и да обсъждате това ,да не мислите че ще ви разберат и ще ви слушат.А вие от противоположия пол сами им разрешавате да правят това с вас,и после ревете,че ви използват..
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Bullshit
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Повече от фен
    Не са всички такива. А от тези които, са материализки пак си подбират измежду обагите, кой най-им харесва...
    За да сте сигурни, че не сте попаднали на материалиска, не се хвалете и не показвайте богатствата си, докато не видите колко пара струва

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Не са всички такива. А от тези които, са материализки пак си подбират измежду обагите, кой най-им харесва...
    За да сте сигурни, че не сте попаднали на материалиска, не се хвалете и не показвайте богатствата си, докато не видите колко пара струва
    Правилно! Ама и когато разберете , че не е материалистка също не е нужно да се хвалите :P Това по някога дразни ама адски много .

Град
    Bulgaria
    така е не всички са като 1 с която сме имали вземане даване и давай всички останали са като нея ... всяка е различна и всяка с приоритетите си... а има и момчета които дори и да не харесват изобщо някои момичета се хващат с тях защото те пък имат пари и става обратната версия - момчета ходят с момичета заради парите им и спат с тях за да хранят илюзиите им..

Град
    Sofiя
    Всяка уважаваща се жена няма да спи с някой,заради колата или портфейла му.Само леките и неуважаващи се жени го правят.За което много жалко.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    олеле Божееееее....къде попаднахххххх....баси къръка си щом не си попадал на една свясна мацка всички ми били курви на путкин ден.... АНАТЕМА

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Nqma da sum porednata,koqto 6te tvurdi,4e ne vsi4ki jeni sa takiva-tova mislq,4e e qsno>sporedmen tova sa jeni s interes-tah ne gi interesuva tova dasuzdadat semeistvo i da gledat deca naprimer,ne mogat da se razvivat i da izkarvat "golemite" pari sami,zatova se hva6ta s 4i4kovcite s koli i pari,koito im kupuvat silikoni i kakvo li o6te ne i kogato tozi spre da dava ili nameri sledva6tata takava zvezda,na6ata otiva pri sledva6tiq,takiva sa im interesite-materialistki sa.Kolkoto i da ne Vi haresva-pulno e s takiva!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лесни са тези жени, които се интересуват САМО от коли и пари. /За всеки влак си има пътници /

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Няма да коментирам просто ще кажа че НЕ Е ВЯРНО!!!

E pi4 prosto si popadal samo na takiva jeni 4e da misli6 taka.Vqrno e 4e ima jeni koito tarsqt samo 4i4kovci s pari.Ama nedei da slaja6 vsi4ko jeno pod o6te znamenatel.
    ''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''

95% от жените.. но има и все 5 % които са по интересни защото не са лесни

По голяма част от жените са лесни... мога само да кажа.. че едно питие и са готови... имал съм и такива случАй
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Мъж, който използва тва клише че жените са курви, обижда себе си.
    Нормално е жените да искат материално осигурен мъж, от векове е така в обществото, и жената играе по принцип ролята на домакиня в семейството, докато мъжът работи. Както ти търсиш красавица, така и жените търсят богаташ. И ти ако беше жена, щеше да си същия сигурно.
    Това е закостенял стереотип, но явно доста добре мутирал в наше време.
    А, мамка му, къде отиде любовта? Това чувство, подбудено от сложни химични процеси в човешкия организъм? Нима и от този аспект мутирахме? В днешно време, попадам на все повече и повече момичета интересуващи се само от собствените си най-вече материялни и други облаги. WTF ?!

95% от момичетата търсят материални облаги... дори и тука присъстващите макар и да ми се расърдят е така.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Коментарите са доста и не бих чела всичките, но предполагам, че няма от сорта "Ако един мъж няма пари не струва" или нещо подобно! Тези които са на това мнение сега са по кафетата или се чукат с някой, оправят си четините или пък ако наистина имат късмет са в някой луксозен хотел! Жените от тоя тип не ми се вярва да се ровят по форуми или да оплътняват времето си на компютъра ! Ще помоля момчетата да не ни слагат под общ знаменател! Всяка жена иска да я заведеш на кафенце, на кино, да и купиш подаръче, примерно някое парфюмче, дрешка, но това не я прави курва и не значи, че само пари са и в главата! Просто това ни прави жени! Ние да искаме вие да давате! Може би не при всички е така, но всяко момиче би се зарадвало ако и подариш нещо просто хей така без повод или да направиш нещо, да види, че си се сетил за нея и знаеш какво и харесва, дори да не ти е коствало много усилия! Аз един път адски много се зарадвах, когато пазарувахме заедно с моя приятел и той отиде да вземе сърми и, защото той обича зелеви аз лозови беше взел и от двата вида ... колкото и глупаво да ви звучи, това беше голям жест за мене, защото без да му казвам той се сети какво ми харесва! Затова ни правете понякога някое малко подаръче и се сещайте какво харесваме без да говорите много и да ни наричате курви Все пак сме нежни създания искаме внимание и грижи!

аз не бих го направила, не ми е в природата.За другите не знам.

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от Sapphire_Illusion
    Който кретен ми каже, че жените са лесни, след като тичах след една две години, ще му намеря килър да го дрънне!
    yesss vee +1111 tva si ee samata istina toq koito epuskal temata zna4i nqma osobeden opit
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Aбе момчета защо търсите грешата винаги в нас ?? Неможете да си обясните защо не ви върви с момичетата ? Еми потърсете грешката в себе си !

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от -/-
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Мъж, който използва тва клише че жените са курви, обижда себе си.
    Нормално е жените да искат материално осигурен мъж, от векове е така в обществото, и жената играе по принцип ролята на домакиня в семейството, докато мъжът работи. Както ти търсиш красавица, така и жените търсят богаташ. И ти ако беше жена, щеше да си същия сигурно.
    Това е закостенял стереотип, но явно доста добре мутирал в наше време.
    А, мамка му, къде отиде любовта? Това чувство, подбудено от сложни химични процеси в човешкия организъм? Нима и от този аспект мутирахме? В днешно време, попадам на все повече и повече момичета интересуващи се само от собствените си най-вече материялни и други облаги. WTF ?!
    \
    naina interesni mneniq!
    1:vie m1jete ne se pravete na boji kravi4ki i si priznaite 4e vi e strah ot materqlno usigoreni jeni koito nqmat nujda NQKOI DA GI DUNDURKA TOVA NE VI LI KARA DA SE 4USTVATE NENUJNI
    2.vie jeni koito izrazihte mnenie sv1rzano s ve4e dosta ostarqliq model na patriarhata ne vi li se iska da 4ustvate 4e upravlqvate sobstveniq si jivot 4rez umeniq v dadena oblast a ne cql jivot da 4akate na nqkoi 4i4ko pari4ko a sled kato krasotata vi povehne da ostanete dobre osigureni no sociqlno nerealizirani domakini v1rvq6ti sled bogatiq debel zadnik na m1ja si!
    3.tolkova li e trudno da ne postavqte ramki tolkova e ostarqlo i glupavo ne moje li vseki da se bori za mqstoto si v sveta a nai silnite uspqvat vse pak !!! Istinata e 4e vsi4ki tezi zlobni stereotipi koito nalagat i dvata pola sa podtiknati ot nesigurnost v sobstvenite sposobnosti to4no tezi stereotipi ubivat bavno no sigurno nai krazivoto ot vsi4ki 4udesa lubovta !!!!!

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от Fabolouse
    Няма камък който да не става, няма жена която да не дава стига да си намери майстора!!!
    Много точно
    s16toto moje da se kaje i za mq1jete taka4e ako tva vi e dovodaaa b1rkate se

80% от жените са материални останалите 20% са свестни за съжаление това е положението.Знам го от личен опит.

Град
    В зоната на безочието...
    Гледайки една анкета 'Кой на колко години е' ми става ясно , че автора на темата не е задал правилно въпроса , относно 'жените' , но карай :P ... А иначе по темата - всяка жена си има цена , рано или късно това се потвърждава .

Re: Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.
    Значи.. гледай сега. Аз съм момиче и мога да ти кажа, че всяка вика "Зависи аз не съм.", "Някои не са." и тн. НО аз лично мога да ти кажа, че всяко момиче може да се купи с нещо. Не е задължително да са пари, коли или нещо материално, но като цяло, ако знаеш за какво става въпрос ще знаеш и че, всяко момиче може да бъде излъгано.

Това е мое мнение и не е нужно да ме нападате, защото то няма да се промени. Нито ще ви се качат акциите.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си