.
Затворена тема
Страница 7 от 18 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 439

Re: Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от danakis
    Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.
    Значи.. гледай сега. Аз съм момиче и мога да ти кажа, че всяка вика "Зависи аз не съм.", "Някои не са." и тн. НО аз лично мога да ти кажа, че всяко момиче може да се купи с нещо. Не е задължително да са пари, коли или нещо материално, но като цяло, ако знаеш за какво става въпрос ще знаеш и че, всяко момиче може да бъде излъгано.

Това е мое мнение и не е нужно да ме нападате, защото то няма да се промени. Нито ще ви се качат акциите.
    Съгласна съм с тебе,но това за купуването се отнася за всички,независимо момиче или момче.Аз никога не бих казала ,че никога няма да правя секс за пари или за някакви други материлани облаги,защото не знам как ще ме завърти живота.Все пак никога е казвай никога.

Град
    В.Търново
    van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
    Ся щи кажъ! (Граматично неиздържано)
    Всички жени се интересуват от пари. Няма хън мън, няма някой, няма само еди кои си- всички!НО в различна степен.
    Всички жени се интересуват от коли. В РАзлиЧна СТЕпен!

Факт е обаче, че ако мацката е свястна, ако се влюби в теб, ще си се дрънкате заедно в трабанта, ще си броите стотинките за хляб и ще сте най-щастливата двойка на света!
    Докато се кахъриш колко са скапани жените, постижения няма да дойдат. Скапани са да си е*е, ма това не означава, че неможеш да влезеш под кожата на някоя и да осъзнаеш, че не всички са "такива".
    Има любов бе.
    Изключваща материалното, ни бой са!

Дерзай.

Личен опит.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са курви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...705&highlight=

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    ох малее така като ни сложите под общ знаменател направо побеснявам

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от nia711
    ох малее така като ни сложите под общ знаменател направо побеснявам
    Това правят всички жени- Гневят се като ги поставят под общ знаменател.
    Како стана сигъ?

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Нормално
    Your point?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са к**ви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...705&highlight=
    ^Evala za 4estnostta.Nai-nakraq nqkoq dane si krivi du6ata

аз па зависи си от момчето ако е хъбаво и добро нема да ме интересуват парите и колите но все пак си ги предпочитам с паричките да има и подаръци
    малка съм като малките нещта които правят живота ти хував

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от darla
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са к**ви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...705&highlight=
    ^Evala za 4estnostta.Nai-nakraq nqkoq dane si krivi du6ata
    kato te slu6amm ii si mislq 4e ili mn te e naranila lubovta ili ne si q izpitvala naistina moq priqtel ne mi kupuva parclki i ne mi dava pari4ki oba4e go obi4am pove4e ot sebesi ve4e dosta d1lgo vreme az s1m na1lno za lubovta za6toto cenata koqto pla6tam v kraq na edna hubava vr1zha ne moje da se sravni s udovolstvieto koeto s1m izpitala prez s16tata vr1zka gotova s1m da se jertvam v tozi aspekt
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

aве... има останали нормални момичета все още не са изчезнали но както ти казваш повечето са си просто курвички ебеш и заебаваш

1-во Никое момиче няма да тръгне с по-бедно от нея момче.2-ро Много малко са свестните момичета знам го от личен опит.Аз съм от заможно семейство и почти всички момичета с който съм бил са били с мен заради парите ми.

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от lud1990
    1-во Никое момиче няма да тръгне с по-бедно от нея момче.2-ро Много малко са свестните момичета знам го от личен опит.Аз съм от заможно семейство и почти всички момичета с който съм бил са били с мен заради парите ми.
    tova s kakvi momi4eta hodi edno mom4e bilo to bigati ili ne zavisi ot sobstveniq mu izbor i ot tova v kakvi sredi se dviji6 ti kato si ot bogato semeistvo moje bi tova ti se e padnalo za6toto tozi tip momi4eta se lepqt na takiva kato tebe no tova ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva

От брат ми знам :Всички жени са курви без майка ти и сестра ти ...По един или друг начин си и точно така

Цитирай Първоначално написано от Kid
    От брат ми знам :Всички жени са к**ви без майка ти и сестра ти ...По един или друг начин си и точно така
    но да не забряваме, че и те са жени

za da ti stane lesna edna jena sa nujni mn pari i mnogo jeni
    te i majete sa lesni dori v puti !!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lud1990
    Малко си видял от живота. Момичето с което съм е доста по-добре финансово от мен. Аз съм на една заплата, която макар и висока си е все пак ограничен доход. От него плащам лизинг за автомобил и заем към банка и за мен не остава много. Бащата на момичето има собствен бизнес и тя работи при него. За едно наше излизане за нея не е проблем да похарчи над 200-300лв. Имахме страхотна връзка. Нещата закуцаха по съвсем други причини, но да се надявам да се оправят.

Никога не ми е давала пари, никога не ми е плащала сметка. Дори има разходи които са задължение на момчето.

Голям фен
    Братле прави са не всички са така .. но обаче повечето да..
    но .. аз ги разбирам ся като се налага и да работя тва онова .. за кво момичето да е с мене кат може да обикаля по заведенията и само да се забавлява цял живот без да и се налага да мисли за сметки и как да сваржи двата края ... ем .. тва е квото мисля

Аз съм от тези "благословените" които са се приютили при мъж с пари.

Така казват де!
    Ама кво ми пука....аз даже съм си влюбена вече...със всеки изминал ден се обеждавам,че е най-прекрасният мъж на света и се чувствам адски добре с него.
    Има си пари,хубава кола...вози ме,ходим на ресторант,но рядко,защото аз предпочитам просто да си стоим в къщи,гушнати пред телевизора и да си говорим.Подарявал ми е разни нещица,но аз му показвам,че ми е неудобно...не мога да приемам скъпи подаръци,които дефакто за него са нищо...
    Сега имам всичкото удобство,което може да иска човек...мога да получа каквото си искам от него,но НИКОГА не съм поискала!
    Имаше период в който нямах работа и бях с 2 лева в джоба си...и въобще не исках да научава,защото ще иска да ми даде пари...а това би било недопустимо. Може да плаща сметката в ресторанта,но да ми дава пари...не!
    Мога да приема само след сватбата

Абе не знам...ама много съм

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Може ли да спомена колко глупави момчета има ?! Може ли да спомена колко долнопробни курви има ?! А МОЖЕ ЛИ ДА СПОМЕНА, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА ?!
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Re: Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.
    мдаа.. всяка жена.. упс.. всеки човек си има цена...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

За мен парите никога не са били ат значение ... Даже предпочитам да ходя с момче което не е от заможно семейство ... просто защото аз не съм ... Какво ми пука колко пъри има и колко харчи ... за мен това е зверски тъпо...

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Така казват де!
    Ама кво ми пука....аз даже съм си влюбена вече...със всеки изминал ден се обеждавам,че е най-прекрасният мъж на света и се чувствам адски добре с него.
    Има си пари,хубава кола...вози ме,ходим на ресторант,но рядко,защото аз предпочитам просто да си стоим в къщи,гушнати пред телевизора и да си говорим.Подарявал ми е разни нещица,но аз му показвам,че ми е неудобно...не мога да приемам скъпи подаръци,които дефакто за него са нищо...
    Сега имам всичкото удобство,което може да иска човек...мога да получа каквото си искам от него,но НИКОГА не съм поискала!
    Имаше период в който нямах работа и бях с 2 лева в джоба си...и въобще не исках да научава,защото ще иска да ми даде пари...а това би било недопустимо. Може да плаща сметката в ресторанта,но да ми дава пари...не!

hm mn e hubavo 4e si vlubena v tozi 4ovek neznam dali si se nau4ila da go obi4a6 ili ne no vajnoto e 4e sega si vlubena no az li4no se 4ustvam pritesnena daje kogato priqtelq mi poiska da plati smetkata sqka6 otnema ot 4ove6koto mi dostoinstvo feminiz1m mojebi a moje i da s1m kraina no imam nujda da vqrvam v sobstvenite si sposobnosti zada se 4usvam p1lnocenna ina4e ponqk1k1f na4in sqka6 se zad1ljavam k1m tozi 4ovek sqka6 ne sme ravni sqka6 4e i toi mi e dl1jen nqmam nujda ot parcalki i koli no p1k tova si e moi izbor nikoi ne s1dq prosto izkazvam gledna to4ka teb s16to ne s1dq za6toto vijdam 4e i ti gleda6 da zapazi6 dostoinstvoto si kato ne mu iska6 pari no az s1m po kraina!
    Az s16to s1m mn mn vlubena (da se pohval )

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хахаха, еми... ако сте спечелили една жена, возейки я в колата си, купувайки й подаръци и навирайки й в лицето праите си, не се оплаквайте, че тя била с вас само заради това. Човек задържа при себе си хората със същото нещо, с което ги е привлякъл.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от OCINKO
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Така казват де!

hm mn e hubavo 4e si vlubena v tozi 4ovek neznam dali si se nau4ila da go obi4a6 ili ne no vajnoto e 4e sega si vlubena no az li4no se 4ustvam pritesnena daje kogato priqtelq mi poiska da plati smetkata sqka6 otnema ot 4ove6koto mi dostoinstvo feminiz1m mojebi a moje i da s1m kraina no imam nujda da vqrvam v sobstvenite si sposobnosti zada se 4usvam p1lnocenna ina4e ponqk1k1f na4in sqka6 se zad1ljavam k1m tozi 4ovek sqka6 ne sme ravni sqka6 4e i toi mi e dl1jen nqmam nujda ot parcalki i koli no p1k tova si e moi izbor nikoi ne s1dq prosto izkazvam gledna to4ka teb s16to ne s1dq za6toto vijdam 4e i ti gleda6 da zapazi6 dostoinstvoto si kato ne mu iska6 pari no az s1m po kraina!
    Az s16to s1m mn mn vlubena (da se pohval )
    Еми,да права си. Хубаво е човек да се чувства сигурен в себе си и самостоятелен.
    За сметката...вече съм на 19...ходила съм с много момчета и някак си свикваш с мисълта,че те се правят на кавалери и ,че разходите за кафето ти остават за тях. В началото ми беше неудобно,карахме се,но вече го приемам за нормално. И все пак винаги ако има проблем,вадя и плащам аз...
    Разбирам момчетата...те работят и си харчат парите по жени...има наистина свястни момчета,които винаги съм ценяла и ми е било кофти,когато вадят портофейла и е към края си...
    С едно момче се бяхме разбрали така": Аз плащам днес,той утре и така се редуваме
    А за Анастасиос...той си купи джанти за 4 бона без да му мигне окото...какво говорим за 1 лв кока-кола...

е,естествено,че зависи от момичето...но все пак момчета и ние не сме от желязо...
    това,което не те убива те прави по-силен !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си