- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
mm daa i samo da dop1lnq i s16to mn mlko hora spomenavat tova 4e mn zavisi kolko e d1lga edna vr1zka i kakvo e prejivqla za6toto idva moment v koito vsi4ko negovo e neino i vsi4ko neino negovoПървоначално написано от sexita
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
^^Ехо, аз съм с приятеля си 4 години, ама неговите пари са си негови-моите-мои. Ако му дам пари или той ми даде ще е назаем. Делим си всички сметки(или се редуваме по кафенетата) и изобщо не държа да ми дава пари по какъвто и да е начин. Дори аз започнах да работя, за да можем да се изнесем 1 ден самостоятелно. Тогава вече парите ще са общи. Сега са моите пари, които само аз мога да реша как да харча!
Това е много относително.Аз примерно не гледам дали има мусколи,не ме впечатляват такива неща,а до скромните момчета зависи какво имаш в предвит с това.Според мен критерият е да се разбирате защото ако няма какво да си кажете,какъвто и да е той...просто няма смисъл да сте заедно.Първоначално написано от danakis
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Една жена за да е курва - такава я правят мъжете. Всеки мъж иска "Дама в обществото и курва в леглото" лошото е, че после само се оплакват... И другото - една зряла жена, която уважава себе си, никога не би се продала за пари, коли, бижута... Аз лично предпочитам да ми подари вечеря на свещи (в къщи) вместо почивка на Боровец и т.н. С пари всеки може - ценете това, което не се купува и продава!Първоначално написано от danakis
ПС: Аз мога да кажа същото за мъжете - искат до себе си топ модел, който реално погледнато е играчка в ръцете на всеки по-богат от теб... Има жени и жени както има мъже и мъже...
е на вас ако не ви пусне някоя и вече е курване Всички са така ;]]
мake cookиes,noт war ^.^
Хах да бе лесни! Лесно ли е да имаш пари и коли в днешно време? Едно умно момиче веднага би си направило извода че така и така ще прави свирки поне да го прави за нещо материално!
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!
Ми вярно е много са лесните и какво от това.Все още има момичета,които даржът на достойнството си и не се е*ът с всеки срещнат.. а и тва,че някой не му е провървяло с някое момиче не значи,че с друга няма да му![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Прав си , немат оправия.Курвите са си курвиПървоначално написано от danakis
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
в днешно време всички се правят на ангелчета ... тръгнеш с тях и се окажай поредните к*рволетини които го инт само ПАРИ,ПОДАРЪЦИ мотори коли лайна и тн .. за тфа го карайте на ибане и мачове![]()
Аман от тъпи комплексари. Айде спрете се вече, дразните цял форум! Попадал си само на шматки, нямаш особен късмет в любовта и айде всички курви за него. Пикльо!Първоначално написано от danakis
Не сте интересни вече.
Не слагай всички под общ знаменател !!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Vajnoto e, che vsicki sa ednakvi, drugoto e qsno.Първоначално написано от danakis
A lubimite mi sa tezi, koito kazvat, che sa bla,bla,bla.... no vsicki znaem istinata, vajnoto e da se lujem v ochite che ima i "razlichni", inache ne e interesno.
P/p: Da ne zabravqme, che jenite ne sa i hora!
(Sega, da vidim... koq dama shte me apostrofira...)
хахаха кефи ме поста тиПървоначално написано от MegabytE
![]()
![]()
Сега най големата курва трее да те апострофира, защото ще се засегне![]()
![]()
Blagodarq, az sushto si go haresvam. Sega puk shte porchete tvoq i nqma da go napravi, vupreki che shte q qde ot vutre.Първоначално написано от 6ibanqka
![]()
AЗ! Нищо особено не съм ако искаш да знаеш - не съм най-хубавата, не съм най-добрата, най-умната и т.н. но не съм и най-големия боклук и съжелявам страшно много, че всички жени около теб (включително родители, роднини и т.н.) са такива?! Всички сме курви? Майка ти жена ли е? Тя изключение ли е? Ако кажеш, че е изключение - сам се опровергаваш, ако кажеш, че не е - "шапка й свалям" за уважението на което те е научила!Първоначално написано от MegabytE
Значи няма кой да спори с нас, следователно всичси са съгласни, което значи , че сме прави. А ако ни оспорат ... пак ще сме правиПървоначално написано от MegabytE
![]()
Следователно - И да не е така, пак е така![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 6ibanqka
Започвам да разбирам защо има толкова много лезбийки напоследак... Като ви слушам и аз ще обурна резбата...
Prav beshe, pochna se. Ne kum teb, VeSna.Първоначално написано от VeSna
Purvo az ne sum chove, koeto trqbva da znachi, che nqmam roditeli, koeto vodi do fakta, che ne sum obiknovena lichnost, a! I ti ne si chovek, jena si. Ta na vuprosa.
Az se mislq za nad chovek, koeto bi trqbvalo da izkluchi chastta s roditeli te, izvratenqche!![]()
A, inache, suvsem tipichnoto jensko "Ami az ne sum nai, no ne sum i nai zle". Na tova mu se vika zashtitna reakciq, koqto se vodi ot fakta, che se zasegna. Ta... kato govorehme kak se hvashtat ribi...![]()
Боже с тия нагласи приятелю мой се унижаваш сам... Яд ме е само, че споря с малоумно същество на 13-14 год, което само си търси дрънкането и какво не му хареса на частта с родителите? Оспори ме ако можеш - и не защитавам себе си, а се чудя в какъв свят живеем... Простотията владее - после разводи, аборти, СПИН, убийства и т.н.
Съжелявам те приятел.... Найстина те съжелявам...
Chakai be, edva purva sreshta e, kakvi priqteli, ne mi se natiskai!Първоначално написано от VeSna
E, znaem, che sama se unijavash, vuprosut e zashto go pravish, guzen negonen bqga li?!
Ama az ti kazvam, che ne sum chovek, kakto i ti! Kakvi roditeli te gonqt?!
Aide, obrushtame temata za "Kolko e ujasen sveta", ujas, az lichno sum razocharovan, no kakvo da napravq, shte si sipq li Tonik?! Moje bi!
Ne moga poveche da ti se zanimavam! Next ?!![]()
Да прав си ти не си човек - с риск да те засегна и животно не мога да те нарека (нежелая да ги засегна...) ти драги ми "приятелю" си една лигава мъжка путкка... Разумна мисъл - мираж... Казах ти с деца няма да се занимавам повече... Само едно ще ти кажа - порасни първо има време да си скубеш косата с дечурлигара ти след 10-15 год... Като гледам как мислиш ми е ясно как ще ги възпиташ...
Au, jenskata zloba v deistvie?! S teb ne prikluchihme li?! Ne, che ne mi e priqtno, Priqtelche/drugarko/friendchencence, no vse pak ne moga da se zanimavam cqla vecher s personata ti, sega si svobodna da napusnesh temata. Chao i priqtna vecher, terzai!Първоначално написано от VeSna
![]()
хаха баси нахалството! хем търсат пари, хем не ги намират и бягат, хем и нахални после, че ние говорим истината , айдееее у Левиславия![]()
![]()
Vuprosnata VeSna, qvno naistina nqma sram, az lichno sum mnogo razocharovan ot durjanieto i na tezi godini(kolkoto i da sa te).Първоначално написано от 6ibanqka
hm, ne si4ki sa takiva, gadjeto mi ne q vylnuvat paritekoeto v slu4aq mnogo me radva 6tot obiknovenno se slu4va taka 4e az nqmam pari a tq ima (koeto me depresira ama kvo da se napravi, tolko mi otpuskat ama sled 1 godina 6e se promeni tva) ta ako q interesuvaha parite do sega otdavna da me e zarqzala