.
Затворена тема
Страница 8 от 18 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 439

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от OCINKO
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Аз съм от тези "благословените" които са се приютили при мъж с пари.

Така казват де!
    Ама кво ми пука....аз даже съм си влюбена вече...със всеки изминал ден се обеждавам,че е най-прекрасният мъж на света и се чувствам адски добре с него.
    Има си пари,хубава кола...вози ме,ходим на ресторант,но рядко,защото аз предпочитам просто да си стоим в къщи,гушнати пред телевизора и да си говорим.Подарявал ми е разни нещица,но аз му показвам,че ми е неудобно...не мога да приемам скъпи подаръци,които дефакто за него са нищо...
    Сега имам всичкото удобство,което може да иска човек...мога да получа каквото си искам от него,но НИКОГА не съм поискала!
    Имаше период в който нямах работа и бях с 2 лева в джоба си...и въобще не исках да научава,защото ще иска да ми даде пари...а това би било недопустимо. Може да плаща сметката в ресторанта,но да ми дава пари...не!
    Мога да приема само след сватбата

Абе не знам...ама много съм
    hm mn e hubavo 4e si vlubena v tozi 4ovek neznam dali si se nau4ila da go obi4a6 ili ne no vajnoto e 4e sega si vlubena no az li4no se 4ustvam pritesnena daje kogato priqtelq mi poiska da plati smetkata sqka6 otnema ot 4ove6koto mi dostoinstvo feminiz1m mojebi a moje i da s1m kraina no imam nujda da vqrvam v sobstvenite si sposobnosti zada se 4usvam p1lnocenna ina4e ponqk1k1f na4in sqka6 se zad1ljavam k1m tozi 4ovek sqka6 ne sme ravni sqka6 4e i toi mi e dl1jen nqmam nujda ot parcalki i koli no p1k tova si e moi izbor nikoi ne s1dq prosto izkazvam gledna to4ka teb s16to ne s1dq za6toto vijdam 4e i ti gleda6 da zapazi6 dostoinstvoto si kato ne mu iska6 pari no az s1m po kraina!
    Az s16to s1m mn mn vlubena (da se pohval )
    Еми,да права си. Хубаво е човек да се чувства сигурен в себе си и самостоятелен.
    За сметката...вече съм на 19...ходила съм с много момчета и някак си свикваш с мисълта,че те се правят на кавалери и ,че разходите за кафето ти остават за тях. В началото ми беше неудобно,карахме се,но вече го приемам за нормално. И все пак винаги ако има проблем,вадя и плащам аз...
    Разбирам момчетата...те работят и си харчат парите по жени...има наистина свястни момчета,които винаги съм ценяла и ми е било кофти,когато вадят портофейла и е към края си...
    С едно момче се бяхме разбрали така": Аз плащам днес,той утре и така се редуваме
    А за Анастасиос...той си купи джанти за 4 бона без да му мигне окото...какво говорим за 1 лв кока-кола...
    mm daa i samo da dop1lnq i s16to mn mlko hora spomenavat tova 4e mn zavisi kolko e d1lga edna vr1zka i kakvo e prejivqla za6toto idva moment v koito vsi4ko negovo e neino i vsi4ko neino negovo
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^^Ехо, аз съм с приятеля си 4 години, ама неговите пари са си негови-моите-мои. Ако му дам пари или той ми даде ще е назаем. Делим си всички сметки(или се редуваме по кафенетата) и изобщо не държа да ми дава пари по какъвто и да е начин. Дори аз започнах да работя, за да можем да се изнесем 1 ден самостоятелно. Тогава вече парите ще са общи. Сега са моите пари, които само аз мога да реша как да харча!

Цитирай Първоначално написано от danakis
    van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
    Това е много относително.Аз примерно не гледам дали има мусколи,не ме впечатляват такива неща,а до скромните момчета зависи какво имаш в предвит с това.Според мен критерият е да се разбирате защото ако няма какво да си кажете,какъвто и да е той...просто няма смисъл да сте заедно.
    Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН

Повече от фен Аватара на VeSna

Re: Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.
    Една жена за да е курва - такава я правят мъжете. Всеки мъж иска "Дама в обществото и курва в леглото" лошото е, че после само се оплакват... И другото - една зряла жена, която уважава себе си, никога не би се продала за пари, коли, бижута... Аз лично предпочитам да ми подари вечеря на свещи (в къщи) вместо почивка на Боровец и т.н. С пари всеки може - ценете това, което не се купува и продава!

ПС: Аз мога да кажа същото за мъжете - искат до себе си топ модел, който реално погледнато е играчка в ръцете на всеки по-богат от теб... Има жени и жени както има мъже и мъже...

Град
    тhe middLe of nowhere
    е на вас ако не ви пусне някоя и вече е курва не Всички са така ;]]
    мake cookиes,noт war ^.^

Хах да бе лесни! Лесно ли е да имаш пари и коли в днешно време? Едно умно момиче веднага би си направило извода че така и така ще прави свирки поне да го прави за нещо материално!
    Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!

Град
    Burgas ;]
    Ми вярно е много са лесните и какво от това.Все още има момичета,които даржът на достойнството си и не се е*ът с всеки срещнат.. а и тва,че някой не му е провървяло с някое момиче не значи,че с друга няма да му
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Прав си , немат оправия.Курвите са си курви
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

vsi4ki sa razli4ni,no i vsi4ki po4vat da zaprili4vat na lesni jeni

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

в днешно време всички се правят на ангелчета ... тръгнеш с тях и се окажай поредните к*рволетини които го инт само ПАРИ,ПОДАРЪЦИ мотори коли лайна и тн .. за тфа го карайте на ибане и мачове

Град
    Ямбол

Аман от тъпи комплексари. Айде спрете се вече, дразните цял форум! Попадал си само на шматки, нямаш особен късмет в любовта и айде всички курви за него. Пикльо! Не сте интересни вече.

Не слагай всички под общ знаменател !!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Vajnoto e, che vsicki sa ednakvi, drugoto e qsno.
    A lubimite mi sa tezi, koito kazvat, che sa bla,bla,bla.... no vsicki znaem istinata, vajnoto e da se lujem v ochite che ima i "razlichni", inache ne e interesno.
    P/p: Da ne zabravqme, che jenite ne sa i hora!

(Sega, da vidim... koq dama shte me apostrofira...)

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    A lubimite mi sa tezi, koito kazvat, che sa bla,bla,bla.... no vsicki znaem istinata, vajnoto e da se lujem v ochite che ima i "razlichni", inache ne e interesno.

хахаха кефи ме поста ти

Сега най големата курва трее да те апострофира, защото ще се засегне

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka

хахаха кефи ме поста ти

Сега най големата к***а трее да те апострофира, защото ще се засегне
    Blagodarq, az sushto si go haresvam. Sega puk shte porchete tvoq i nqma da go napravi, vupreki che shte q qde ot vutre.

AЗ! Нищо особено не съм ако искаш да знаеш - не съм най-хубавата, не съм най-добрата, най-умната и т.н. но не съм и най-големия боклук и съжелявам страшно много, че всички жени около теб (включително родители, роднини и т.н.) са такива?! Всички сме курви? Майка ти жена ли е? Тя изключение ли е? Ако кажеш, че е изключение - сам се опровергаваш, ако кажеш, че не е - "шапка й свалям" за уважението на което те е научила!

Повече от фен

хахаха кефи ме поста ти

Blagodarq, az sushto si go haresvam. Sega puk shte porchete tvoq i nqma da go napravi, vupreki che shte q qde ot vutre.
    Значи няма кой да спори с нас, следователно всичси са съгласни, което значи , че сме прави. А ако ни оспорат ... пак ще сме прави
    Следователно - И да не е така, пак е така

хахаха кефи ме поста ти

Започвам да разбирам защо има толкова много лезбийки напоследак... Като ви слушам и аз ще обурна резбата...

Цитирай Първоначално написано от VeSna

AЗ! Нищо особено не съм ако искаш да знаеш - не съм най-хубавата, не съм най-добрата, най-умната и т.н. но не съм и най-големия боклук и съжелявам страшно много, че всички жени около теб (включително родители, роднини и т.н.) са такива?! Всички сме к**ви? Майка ти жена ли е? Тя изключение ли е? Ако кажеш, че е изключение - сам се опровергаваш, ако кажеш, че не е - "шапка й свалям" за уважението на което те е научила!
    Prav beshe, pochna se. Ne kum teb, VeSna.
    Purvo az ne sum chove, koeto trqbva da znachi, che nqmam roditeli, koeto vodi do fakta, che ne sum obiknovena lichnost, a! I ti ne si chovek, jena si. Ta na vuprosa.
    Az se mislq za nad chovek, koeto bi trqbvalo da izkluchi chastta s roditeli te, izvratenqche!

A, inache, suvsem tipichnoto jensko "Ami az ne sum nai, no ne sum i nai zle". Na tova mu se vika zashtitna reakciq, koqto se vodi ot fakta, che se zasegna. Ta... kato govorehme kak se hvashtat ribi...

Боже с тия нагласи приятелю мой се унижаваш сам... Яд ме е само, че споря с малоумно същество на 13-14 год, което само си търси дрънкането и какво не му хареса на частта с родителите? Оспори ме ако можеш - и не защитавам себе си, а се чудя в какъв свят живеем... Простотията владее - после разводи, аборти, СПИН, убийства и т.н.

Съжелявам те приятел.... Найстина те съжелявам...

Боже с тия нагласи приятелю мой се унижаваш сам... Яд ме е само, че споря с малоумно същество на 13-14 год, което само си търси дрънкането и какво не му хареса на частта с родителите? Оспори ме ако можеш - и не защитавам себе си, а се чудя в какъв свят живеем... Простотията владее - после разводи, аборти, СПИН, убийства и т.н.

Съжелявам те приятел.... Найстина те съжелявам...
    Chakai be, edva purva sreshta e, kakvi priqteli, ne mi se natiskai!
    E, znaem, che sama se unijavash, vuprosut e zashto go pravish, guzen negonen bqga li?!
    Ama az ti kazvam, che ne sum chovek, kakto i ti! Kakvi roditeli te gonqt?!
    Aide, obrushtame temata za "Kolko e ujasen sveta", ujas, az lichno sum razocharovan, no kakvo da napravq, shte si sipq li Tonik?! Moje bi!

Ne moga poveche da ti se zanimavam! Next ?!

Да прав си ти не си човек - с риск да те засегна и животно не мога да те нарека (нежелая да ги засегна...) ти драги ми "приятелю" си една лигава мъжка путкка... Разумна мисъл - мираж... Казах ти с деца няма да се занимавам повече... Само едно ще ти кажа - порасни първо има време да си скубеш косата с дечурлигара ти след 10-15 год... Като гледам как мислиш ми е ясно как ще ги възпиташ...

Да прав си ти не си човек - с риск да те засегна и животно не мога да те нарека (нежелая да ги засегна...) ти драги ми "приятелю" си една лигава мъжка путкка... Разумна мисъл - мираж... Казах ти с деца няма да се занимавам повече... Само едно ще ти кажа - порасни първо има време да си скубеш косата с дечурлигара ти след 10-15 год... Като гледам как мислиш ми е ясно как ще ги възпиташ...
    Au, jenskata zloba v deistvie?! S teb ne prikluchihme li?! Ne, che ne mi e priqtno, Priqtelche/drugarko/friendchencence, no vse pak ne moga da se zanimavam cqla vecher s personata ti, sega si svobodna da napusnesh temata. Chao i priqtna vecher, terzai!

Повече от фен
    хаха баси нахалството! хем търсат пари, хем не ги намират и бягат, хем и нахални после, че ние говорим истината , айдееее у Левиславия

хаха баси нахалството! хем търсат пари, хем не ги намират и бягат, хем и нахални после, че ние говорим истината , айдееее у Левиславия
    Vuprosnata VeSna, qvno naistina nqma sram, az lichno sum mnogo razocharovan ot durjanieto i na tezi godini(kolkoto i da sa te).

hm, ne si4ki sa takiva, gadjeto mi ne q vylnuvat parite koeto v slu4aq mnogo me radva 6tot obiknovenno se slu4va taka 4e az nqmam pari a tq ima (koeto me depresira ama kvo da se napravi, tolko mi otpuskat ama sled 1 godina 6e se promeni tva) ta ako q interesuvaha parite do sega otdavna da me e zarqzala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си