- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Японска диета (японското чудо)
Какво мислите за тази диетка??
достаа постове прочетох.. доста се рових из нета .. и честно казаноо много добри отзиви видях
аа вие?? .. как смятате?
Японска диета
С тази диета няма, да гладувате, при нейното изпълнение ще намалите теглото си още първата седмица със 7 килограма, а втората 700г, за един месец 14кг.
Диетата гарантира запазване на теглото в продължение на три години.
Дадената 7 дена диета се повтаря в същия ред от първия до седмия ден колкото пъти пожелаете, а настоящата рецепта е за 4 седмици, т.е. повтаря се три пъти.
Първи ден
Закуска – чаша горчиво кафе
Обяд – 2 твърдо сварени яйца
Вечеря – парче месо, салата с лимон
Втори ден
Закуска – чаша горчиво кафе, сухар
Обяд – 2 твърдо сварени яйца
Вечеря – парче шунка, салата, една чаша кисело мляко
Трети ден
Обяд – зеленчуци, плод
Вечеря – 2 твърдо сварени яйца, шунка, салата
Четвърти ден
Обяд – 2 твърдо сварени яйца, сок от морков
Вечеря - месо, салата с лимон
Пети ден
Закуска – настърган морков с лимон
Обяд – риба, печена с домати
Вечеря – се пропуска
Шести ден
Обяд – 200г пилешко месо и салата
Вечеря – 2 твърдо сварени яйца и настърган морков
Седми ден
Обяд – парче месо, плод
Вечеря – може всичко
По време на диетата не се консумира никакъв алкохол, сол и захар.
Месото се приготвя по желание – печено, пържено или варено.
Плодовете и зеленчуците не се ограничават
не съм я пробвала ама аз не съм чак толкова дебела че да паза диети...обичам да ям и си го признавам![]()
in defense of our dreams...
как не се гладува бе..аз не знам дали ще се заситя с тези неща... а и обичам да си пия кафето с мляко и захар...
mindscan
Струва ми се доста строга тази диета. И 7 кг за 7 дни са страшно много! Пък и това на 7-я ден да ядеш каквото ти душа иска... Нещо не ми вдъхва увереност тази диета. Ако искаш да отслабнеш, просто се храни по-здравословно, ограничи някои храни и започни някакъв активен спорт. Не е нужно да се подлагаш на това мъчение, от което я има ефект, я не. Да не говорим, че вероятността да си възвърнеш килограмите е голяма - недей да се водиш по тази глупост - "Диетата гарантира запазване на теглото в продължение на три години." - звучи доста нереално това. Защото един месец може и да я спазваш тая диета и всичко да е ОК, ама после ако започнеш да се тъпчеш с вскакви боклуци?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ее това за 7-ми ден вечерята ли става въпрос? ако е това то не означава да се натъпчеш с каквото ти види окото ааа има по-голям избор от обикновеноПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
звучи ми супер, не мисля че съм дебела ама имам хипер тежки кости и една диетка за сваляне на килца добре ше ми дойдезапочвам от понеделник
![]()
ne q bqh 4uvala no zvu4i int,daje ot utre q po4vamne iskam da smakvam 7 kg,no i 4 da smakna me ustrivat
![]()
Любов и вечност не се римуват...
Пише "може всичко", всеки си го тълкува, както иска.Първоначално написано от kill me whit a kiss
Като си си наумила, че ще я правиш тази диета - действай... Аз просто си казах мнението...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами ако искате да си споделяме как вървят нещата .. с тези които ще я почват разбира се .. аз от днес съм на неяя и се чувствам много добре
сутринта от горчивото кафее до обяд изобщо нищо не ти се яде .. пък яйцата после саа суперза вечеря съм си намислила.. салатка от зеле и лимонов сок
аа иначе към 6 отивам да спортувам поне 1 час
![]()
ето малко информация
сигурно всички знаете ноо трябва да се пие много вода
опитайте да не слагате сол никъде .. ако е възможно де![]()
м/у храненията ако приглданееш може да хапваш и плод .. но избягвайте бананите и авокадото
ако не обичате кафее пийте чай - но без захар![]()
човек може да я спре когато иска стига после да не се натъпква с каквото очите му видят![]()
Не съм пробвал и не мисля да го правя,дори да имах нужда-предпочитам спорт!
Аз никога досега не съм спазвала и не ми е било като цел да отслабна,но айде ще пробвам.Първоначално написано от kill me whit a kiss
Нямам воля за диети принципно,но тази диета баща ми я одобри. :Р Може и да не откарам 7 дни,ама колкото-толкова.
От Понеделник ще почвам обаче.
амаа зависи колко тежиш ... щото май като гледам не искаш много много щом до сега не си имала такава целПървоначално написано от Goddes`
![]()
това не е ли голямо мъчение бе?.. ама нз ще я пробвам пък може и да издържа а ако не .. здраве да е
![]()
Ми да речем 54 кг,при ръст 1.73.Първоначално написано от kiss_kris
Повече от 3-4 килограма не искам.
И аз обичам да си похапвам доста.За щастие не ми се лепи много,иначе до сега да съм станала като бъчва. :Д Обаче поне веднъж да пробвам.Най-малкото,че прочиства стомаха.
^ според мен нямаш никаква нуждаа при ръст 173 да тежиш 54 си е супееер според мен ама ОК :P
аз и преди съм я правила тази диета .. и имаше много добър резултат само дето трябва да имаш голяма воля с нея преди година свалих 4 килограма за седмица и после не ги качих![]()
Диетата е добра от гледна точка на това ,че изключва въглехидратите.От друга страна не всеки организам би издържал......
Аз лично не спазвам дадена диета, просто намалям въглехидратите.....като никога не работя по план....днес ще ям....това това това..... Просто се ограничавам. Въпреки всичко обаче режима ми е мноого подобен на този.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Тая диета съм я чела в едно списание, и я дадоха като здравословна, но аз лично не мисля, че добре да се прави много често. :/
както казах днес ми е първи ден
ии всичко спазих стриктно
сутринта ГОРЧИВОкафе
на обяд 2 твърдо сварени яйцаа
после спортувах
и преди малко вечерях - салатка от зеле с лимонов сок и малко пилешко
честно казано изобщо не съм гладна
точно както си е в диетата![]()
dobre kolko pati trqbva da se povtori da ne pravi dietiii ako znaete kak mojete da si sasipete jivotaa
ako mojeh da varna vremeto nazad pari da mi davaha nqmashe da zapo4na s dietiteee
mislete za posledstviqtaa
Окей, 7 кг за 7 дена и после като спрете какво - за 7 дена 14 кг отгоре!
всеки има право на мнениеПървоначално написано от oth_fenka
аз лично преди като я направих изобщо не си върнах килограмите .. работата е в това да не се натъпкваш направо след като спреж този режим на хранене не при всички диети става йо-йо ефект
Ами те японците са си строгиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
Е не е задължително след като минат 7-те дни,веднага да изтичаш до най-близкия Мак Доналдс...Първоначално написано от oth_fenka