- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Японска диета (японското чудо)
абе да...7 кг за 1 седмица а после колко стрий ще имаш?замислете се малко преди да сваляте толкова много килограми наведнъж и не стресирайте толкова организма си![]()
Cruel Intentions
Нещо не е доизмислена както трябва.Как така месото може дори да е пържено?
Да не говорим, че аз пържени неща въобще не ям!
И какво ще стане, ако отслабнеш за един месец със 7 кг, а не за седмица?
Хранете се здравословно и спортувайте! Стига с тези диети!
![]()
По-хубаво да умра от глад,вместо да се лигавя с такива тъпотии.Тичане му е майката!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Трябва да сваля някое друго килце,но не знам с какво...
Защото изобщо нямам никаква воля...
Всъщност не толкова да свалям(имам нужда,но знам че няма да се сдържа)отколкото да се стегна..
НО се чудя това ли е диетата.. т.к твърде малко се яде...
Но все пак от утре я започвам пък каквото ще да става..![]()
KakWo Li Si PoJeLaWat ZweZdIte KaTo WIdqT PaDq6tI HoRA?
Отчаяна съм. Започвам я от днес. Сега е малко рано, след един - два часа, ще закуся.
mindscan
аз я почвам от утре и ще казвам резултатите![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
dnes mi e втори ден и не знам може би си въобразявам ама май действаиначее и аз изобщо нямам воля когато гладът дойдее и Буда не може да ме спре
... ама сега се опитвам да се контролирам :P
иначее закусих сухар с чай .. не е задължително да е кафе стига да е без захар![]()
Ако искате да намразите яйцата
и да се пристрастите към кафето,
да гладувате
и да разберете кво е йо-йо ефект
започнете диетата![]()
i az q po4nah ot dnes ,no se obarkah i zakusih suhar s kafe(vtoriq den) i mislq da propusna parviq den mi naprano da po4na ot vtoriq,i bez tva nqmam mn vreme do daskalo i mi trqbvat nqkolko dena sled dietata da po4na leka-poleka da qm po normalno...Sledobqd 6te si pravq oprajneniq,a kam 6 otivam da ti4an :P A otnosno samata dieta,haresa mi nai-ve4e 6toto ima kafe(az i bez tva go piq bez bahar ili s med) a pove4eto dieti izkliu4vat kafeto.![]()
Любов и вечност не се римуват...
изглежда доста добрамисля от утре да я почна
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
1.70,60 kg,a iskam da sam pone 57 ...
samo mi e int kill me whit a kiss namerih mn versii ta taq dieta v neta i nz na koq da vqrvam makar 4e dr sa dosta pritenciozni,ti min god po taq li si karala![]()
Любов и вечност не се римуват...
Хах незнам,но 7кг ми се виждат нереални.Аз имах един период лятото,където 2-3 седмици не ядях нищичко,най-много веднъж на ден и то примерно 1 вафла или нещо подобно и свалих 4-5кг.А през тези 7дни ядеш и сваляш 7кг хаха да бее.Предпочитам да си ям веднъж на ден,както сега и да съм си същото тегло.То и без това лятото не ми се яде много.
П.П.47 кг съм за справка.Не се заяждам,но 7кг с тази диета.Хмм немисля!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Идеята е, че могат да се свалят до 7 килограма. Ако тежиш 130, ще свалиш 7, ако тежиш 70, няма да свалиш 7. Ето, момичето по-горе каза, че е свалила 4.
mindscan
Убедих се, че толкова храна е напълно достатъчна на човек...
mindscan
Чакай чакай малко ! 5-ти ден на вечеря нищо не ядеш! 6-ти ден закусваш КАФЕ , и после ядеш на обяд? Това значи точно 24 часа организма ти НИКАКВА храна , нищо което да преобразува енергия с която да продължи да живее? Тука на един трезво мислещ човек ще вземе да му замирисва нещо , че случайно не е ВЪОБЩЕ здравословно.
Тая диетка мен ако питаш - "принтираш я на мека хартия и си бършеш задника с нея - ще има голям ефект! "/цитат Canis_Dirus , щото е нищо друго от съсипващо организма ти мъчение.
ИЗЛЪГАХ!!! БЕЗУМНО ГЛАДНА СЪМ!!!Първоначално написано от preichetoy
mindscan
Добре чай без захар, но може ли с мед. Защото някаде четох да се замени захарта в чая с мед и лимон.
4aq ne dava tolkova energiq kolkoto kafeto. Ako sutrin ne se zaredite s ne6to (naprimer kafe), kak o4akwate da izdarjite cql den?! + tova kafeto zasilva metabolizma.
Това за кафето наистина ли е така..... ехеее супермямииииииииииии
Първоначално написано от ™G-Baby™