.

Виж резултатите на анкетата: пробвали ли сте я?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

7 14,00%
  • не

43 86,00%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Струва ми се доста строга тази диета. И 7 кг за 7 дни са страшно много! Пък и това на 7-я ден да ядеш каквото ти душа иска... Нещо не ми вдъхва увереност тази диета. Ако искаш да отслабнеш, просто се храни по-здравословно, ограничи някои храни и започни някакъв активен спорт. Не е нужно да се подлагаш на това мъчение, от което я има ефект, я не. Да не говорим, че вероятността да си възвърнеш килограмите е голяма - недей да се водиш по тази глупост - "Диетата гарантира запазване на теглото в продължение на три години." - звучи доста нереално това. Защото един месец може и да я спазваш тая диета и всичко да е ОК, ама после ако започнеш да се тъпчеш с вскакви боклуци?
    +1

Мега фен
    Град
    София
    Аз съм я пробвала- как издържах не знам, но ефект има.

Мега фен Аватара на mynichka
    тази диета не ми се вярва да е толкова вярна ..аз от има няма 2 седмици ..само сутрин закусвам - препечена филийка ..а вие за 7 дена 7 кг ..е тоест да ..аз искам да стана 40 само още 3 кг ..но няма да се натъпча след това ..сладко не обичам (за което много се радвам ) :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Само да попитам, ако сваля исканите от мен килограми за по-малко от седмица или две и ако спра диетата ще си върна ли килограмите?
    You say I'm fixed, but I still feel broken..

Ако подбираш храната и количеството и - не.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

да бе с тези яйца накрая може да почнеш да куткудякаш .... не е много хубаво да се консумират само яйца ...

Цитирай Първоначално написано от fakeSmileX
    Само да попитам, ако сваля исканите от мен килограми за по-малко от седмица или две и ако спра диетата ще си върна ли килограмите?
    еми ако почнеш да се тъпчеш-да.. но ако почнеш да ядеш правилно.. т.е яденето ти пак трябва да е в по-малки количества.... но то си е и логично...

Град
    Варна
    Уау това си е глад! За 7дена-7килограма.. дори и да се свалят ми се струва, че ще се върнат много бързо. На такива диети не вярвам. Отслабнах с ограничаване-без чипсове, гризки, снаксове, тестяно. Хляба само черен-пшеничен и най-много 2 филийки на ден. Важно е да се яде само сутрин, обяд и вечер-без междухранения. И фитес! Свалих около 4-5 килограма-толкова ми трябваха, но ги задърщах и не гладувах много-много.
    When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    правила съм я много се свива стомаха от нея
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си