- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Японска диета (японското чудо)
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Аз съм я пробвала- как издържах не знам, но ефект има.
тази диета не ми се вярва да е толкова вярна ..аз от има няма 2 седмици ..само сутрин закусвам - препечена филийка ..а вие за 7 дена 7 кг ..е тоест да ..аз искам да стана 40само още 3 кг ..но няма да се натъпча след това ..сладко не обичам (за което много се радвам ) :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Само да попитам, ако сваля исканите от мен килограми за по-малко от седмица или две и ако спра диетата ще си върна ли килограмите?
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Ако подбираш храната и количеството и - не.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да бе с тези яйца накрая може да почнеш да куткудякаш.... не е много хубаво да се консумират само яйца ...
![]()
еми ако почнеш да се тъпчеш-да.. но ако почнеш да ядеш правилно.. т.е яденето ти пак трябва да е в по-малки количества.... но то си е и логично...Първоначално написано от fakeSmileX
![]()
Уау това си е глад!За 7дена-7килограма.. дори и да се свалят ми се струва, че ще се върнат много бързо.
На такива диети не вярвам. Отслабнах с ограничаване-без чипсове, гризки, снаксове, тестяно. Хляба само черен-пшеничен и най-много 2 филийки на ден. Важно е да се яде само сутрин, обяд и вечер-без междухранения. И фитес! Свалих около 4-5 килограма-толкова ми трябваха, но ги задърщах и не гладувах много-много.
![]()
When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!
правила съм ямного се свива стомаха от нея
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.