.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    В моето даскало 1ви срок няма да имаме униформи :P

Цитирай Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
    В моето даскало чви срок няма да имаме униформи :P
    и кво, втория ли ше ги въвеждат
    или не тази година?

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    ех, че моята класна я няма у скайп да я питам дали тва е верно
    коя ти е класна
    Моята е Даниела Великова- немски води.Твоята коя е?

ееее ми Господина Димова
    естествено, че е по немски...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    'айде да видим кой ще дойде да ми свали шала, че не е от униформата?
    точно

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^^^Мхм.И аз съм на мнението-Слагай си каквото искаш по униформата. Кво ти пука,най-много да ти направят забележка.

Голям фен Аватара на dark_wings
    В мойто даскало дават и панталон и пола и да кажа,че не е задължително да се облича полата!Естествено,че няма да дадът нашивки и рисунки по униформата,но аз смятам да си ходя със значките!Никой не може да ми каже нищо!Ще си нося герданите,гривните,обеците и т.н.
    А през зимата все едно да ви кажат да не си обличате якето-няма такова нещо!Та по същата причина може да си носите и шалове,и ръкавици,и сичко

Аха,мерсаче на всички.Начи са слагам квот си искам. Решено!

При нас не се знае дали ще има униформи още...Ако има: МОЖЕ ДА САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЧЕРНО! Иначе ще ги заколя, примерно ако са жълти! Харесвам жълто, обожавам го, но за униформа...моите съболезнования desley...Е, можеше и да е по-зле!
    П.П. За боята е добра идея!

Mi ti nishto nemoje da slagash ama ko ti pre4i da q narejesh ^^

Град
    Варна
    много е тъпа тая идея с униформи.. аз без дънки и анорак не мога да живея

Град
    в мазето ;dd
    при нас униформи се въведоха в края на учебната годинаа те намериха кога да слагат ии бяха безплатни .. ама то не че аз щях да платя за тия парцали
    момичетата- няква полаа на карета която г/д ставаа НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ХУБАВА ... поло което е меко но като го видиш и ти става лошо 2 тениски които също са ужасни и сега идва най-лошото ` плетен елек - червен .. все едно че сляпа баба го е правилаа и не ни раздадоха панталонии
    на момчетата - същото само че вместо поли им дадохаа едни панталони които що годе са добре .. по бих ги носила от тая пола
    уж бяха задължителни униформите ама никой не ги облечее и надвихме директорката сега си седят в гардероба на една закачалкаа и събират прах ама кой знае ... може лудата ни директорка да и щукне нещо и да каже да се носят задължителноо .. да бе с тях приличаме на БАБКИ
    иначе никой не може да ти забрани да си слагаш каквото искаш по униформата дори и да се окичеш като коледна елха аз например съвсем спокойно ще трябва да съчетая с нещо тая униформа за да не изглеждам като пенсионерка

ТРАГЕДИЯ

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    при нас униформи се въведоха в края на учебната годинаа те намериха кога да слагат ии бяха безплатни .. ама то не че аз щях да платя за тия парцали
    момичетата- няква полаа на карета която г/д ставаа НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ХУБАВА ... поло което е меко но като го видиш и ти става лошо 2 тениски които също са ужасни и сега идва най-лошото ` плетен елек - червен .. все едно че сляпа баба го е правилаа и не ни раздадоха панталонии
    на момчетата - същото само че вместо поли им дадохаа едни панталони които що годе са добре .. по бих ги носила от тая пола
    уж бяха задължителни униформите ама никой не ги облечее и надвихме директорката сега си седят в гардероба на една закачалкаа и събират прах ама кой знае ... може лудата ни директорка да и щукне нещо и да каже да се носят задължителноо .. да бе с тях приличаме на БАБКИ
    иначе никой не може да ти забрани да си слагаш каквото искаш по униформата дори и да се окичеш като коледна елха аз например съвсем спокойно ще трябва да съчетая с нещо тая униформа за да не изглеждам като пенсионерка

ТРАГЕДИЯ
    Еее,това с елека е добра идея!Ще лажа на директора да каже да има и това ф униформата,че ако може и терлици да ни уплетат.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от rocking_time
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris

ТРАГЕДИЯ
    Еее,това с елека е добра идея!Ще лажа на директора да каже да има и това ф униформата,че ако може и терлици да ни уплетат.
    кажи кажи ... да ви топлят през зимата абее те наще са луди от всякъде надявам се все пак да не ни раздадат по едни галоши на 15-ти

Йеее и аз тази година съм с униформа....дано да са хубави,а не като тези на руската

Голям фен Аватара на dark_wings
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Йеее и аз тази година съм с униформа....дано да са хубави,а не като тези на руската
    В кое училище си?

едно момиче видяло униформите
    плисирана карирана пола...
    комплекта ще е пола, панталон, риза и елече за момичетата и трябва да носиш едно от сичките раоти всеки ден, а на празници да се облича цялата
    40лв трябва да даваме май... ще разберем скоро

Град
    София

какво ще кажете сега, а
    Smile!?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Честито!
    1.На униформата не може да се пришива нищо.Значки са позволени но ако е нещо свързано с училището.
    2.Зимата аз си ходех с ботушки на висок ток иначе пролетта почти всички ходеха със кецове или някакви гуменки до глезена като на Converse.
    Иначе в момента мага да намеря снимки на мъжката униформа във нашето училище колкото до момичешките ще се постаря.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ra4ence, ще кажа, че номер 6. и третата и четвъртата на ревюто в Русе най-ми харесват

първата картинка АБСУРД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си