- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Уноформа в училище-идеи
и кво, втория ли ше ги въвеждатПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
![]()
или не тази година?
Моята е Даниела Великова- немски води.Твоята коя е?Първоначално написано от tinky_winky
ееее ми Господина Димова![]()
естествено, че е по немски...![]()
точноПървоначално написано от be_true
![]()
^^^Мхм.И аз съм на мнението-Слагай си каквото искаш по униформата.Кво ти пука,най-много да ти направят забележка.
В мойто даскало дават и панталон и пола и да кажа,че не е задължително да се облича полата!Естествено,че няма да дадът нашивки и рисунки по униформата,но аз смятам да си ходя със значките!Никой не може да ми каже нищо!Ще си нося герданите,гривните,обеците и т.н.
А през зимата все едно да ви кажат да не си обличате якето-няма такова нещо!Та по същата причина може да си носите и шалове,и ръкавици,и сичко![]()
..
При нас не се знае дали ще има униформи още...Ако има: МОЖЕ ДА САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЧЕРНО! Иначе ще ги заколя, примерно ако са жълти!Харесвам жълто, обожавам го, но за униформа...моите съболезнования desley...Е, можеше и да е по-зле!
![]()
П.П. За боята е добра идея!![]()
Mi ti nishto nemoje da slagash ama ko ti pre4i da q narejesh ^^
много е тъпа тая идея с униформи.. аз без дънки и анорак не мога да живея![]()
при нас униформи се въведоха в края на учебната годинаате намериха кога да слагат ии бяха безплатни
.. ама то не че аз щях да платя за тия парцали
момичетата- няква полаа на карета която г/д ставаа НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ХУБАВА... поло което е меко но като го видиш и ти става лошо 2 тениски които също са ужасни и сега идва най-лошото ` плетен елек - червен .. все едно че сляпа баба го е правилаа
и не ни раздадоха панталонии
![]()
на момчетата - същото само че вместо поли им дадохаа едни панталони които що годе са добре .. по бих ги носила от тая пола![]()
уж бяха задължителни униформите ама никой не ги облечее и надвихме директорката сега си седят в гардероба на една закачалкаа и събират прахама кой знае ... може лудата ни директорка да и щукне нещо и да каже да се носят задължителноо .. да бе с тях приличаме на БАБКИ
![]()
![]()
иначе никой не може да ти забрани да си слагаш каквото искаш по униформата дори и да се окичеш като коледна елхааз например съвсем спокойно ще трябва да съчетая с нещо тая униформа за да не изглеждам като пенсионерка
![]()
ТРАГЕДИЯ![]()
![]()
Еее,това с елека е добра идея!Ще лажа на директора да каже да има и това ф униформата,че ако може и терлици да ни уплетат.Първоначално написано от kiss_kris
![]()
кажи кажи ... да ви топлят през зиматаПървоначално написано от rocking_time
![]()
абее те наще са луди от всякъде
надявам се все пак да не ни раздадат по едни галоши на 15-ти
![]()
Йеее и аз тази година съм с униформа....дано да са хубави,а не като тези на руската![]()
![]()
![]()
В кое училище си?Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
едно момиче видяло униформите![]()
плисирана карирана пола...
комплекта ще е пола, панталон, риза и елече за момичетата и трябва да носиш едно от сичките раоти всеки ден, а на празници да се облича цялата![]()
![]()
40лв трябва да даваме май... ще разберем скоро![]()
Честито!![]()
1.На униформата не може да се пришива нищо.Значки са позволени но ако е нещо свързано с училището.
2.Зимата аз си ходех с ботушки на висок ток иначе пролетта почти всички ходеха със кецове или някакви гуменки до глезена като на Converse.
Иначе в момента мага да намеря снимки на мъжката униформа във нашето училище колкото до момичешките ще се постаря.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ra4ence, ще кажа, че номер 6. и третата и четвъртата на ревюто в Русе най-ми харесват![]()
първата картинка АБСУРД![]()
![]()