- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема само за момичета който имат косъмчета на горната устна!
Еми аз от скоро си скубя косъмчетата от горната устна и ми се срува че остава нещо синьоили ми се струва че още ги има..При вас тка ли е..малко е тъпо ама..
и още нещо..аз си ги скубя с пинсета и ми издържа 2-3 дни...а вие с какво ги скубете и по-колко издържа?
-мн сории..знам че има мн такива теми,но...
-сории и ако има правописни грешки..
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Ами пробвай с лентички, не с пинсета. Мен ми издържа по 1-2 седмици.
nqmam tozi problem no si mislq 4e s lenti4ka 6te izdurji pove4e.otidi v nqkoi magazin za kozmetika i vij kakvo 6te ti predlojat.
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Аз ползвам депилатор за косъмчетата над горната устна и издържа около 6-7 дни.
Каква марка лентички?Първоначално написано от ^blue_cat
LyciaПървоначално написано от StEaLtHy_girl
Да бе! В никакъв случай таки!!! Повечето са зелени, а аз вече съм ходила три дни със зелен мустак. Мерси съм.Първоначално написано от BallFace
![]()
в аптеката се продават едни кърпички мазни (нз с ко са напоени) ама изчистват колата след като се направиш... 1 кърпи4ка е ама е доста голяма и може няколко пъти да се ползва... мисля, че около 1 лев струваше... аз не мога иначе, щот ми лепка после цялата устаПървоначално написано от babity
![]()
а на дева хубави ли са?лентичките? и аз карам с пинсетата ама...друго си е да дръпнеш 2 пъти и да си готова,само че ме е страх че могат да излязат по черни или по твърди или и аз нз![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от merilin_
мразя ги тея мазнии кърпичкии
![]()
хаха иначе махай с лентички недей да скубеш
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
В Таки и Личия кърпичките са си в пакетчето.
Вече ги махам веднъж в месеца,само с лентички,почти спряха да растат.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Аз ходя на кола маска 1 път в месеца. Пробвала съм с пинцета,с лентички ...Не се заслужава според мен да се мъчиш сама. Докато ползвах лентичките (2лв ) се улепвах цялата и не се махаха кой знае колко косъмчетата. При козметичката процедирата трае около 2мин и струва 1лвЦената не я казвам, заради 1я лев икономия, а за да се убедиш, че е откъдето и да го погледнеш е най- добрия вариянт.
Направи добро- яж л***о !
Според мен е най-добре да отидеш на козметик!![]()
Every man dies
But not every really lives
Мдаа на козметик е най-добреПървоначално написано от kokk
Струва олколо 6-7 лева мустак и вежди
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
в аптеката се продават едни кърпички мазни (нз с ко са напоени) ама изчистват колата след като се направиш... 1 кърпи4ка е ама е доста голяма и може няколко пъти да се ползва... мисля, че около 1 лев струваше... аз не мога иначе, щот ми лепка после цялата уста[/quote]
и как се използват тези кърпички
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
mi az sam probvala s lenti4ki ama ni6ty osobeno ne se polu4ava daje po burzo rastat i ot n fr taka znam ... i sa s samo brusna4kata pri koeto posle kat si sloja fonduten i pydra ne se li4i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Първоначално написано от exclusive__16
![]()
![]()
![]()
Бръснеш ги....
ленти4ки на таки...на две седмици веднъж..даже понякога и пове4е издържа..в пакета си има мокри кърпи,който след депилацията се използват и премахват за4ервяването и пъп4иците полу4ени от отскубването на косъм4етата
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
в пакета колко лентички са?предполагам ползваш само една и ако е наистина на 2 седмици нали другите не се развалят?нещо..в смисъл не е проблем после д аползваш и другите нали пак са качествени?Първоначално написано от neshtastno^vliubena
П.П за момичето което се бръснело..с лентички сигурно не ти е издържало ако не си ги махнала както трябва или лентичката не е била хубава или ддз...как така самобръсначката ще издържа повече от една лентичка или ...ддз да не стане брада накрая .струва ми се че е супер гадно със самобръсначка!не се бръснете бе момичета![]()
Cruel Intentions
emi da ti kfo predlagash ?????Първоначално написано от Мушмула
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Козметик, например.Първоначално написано от exclusive__16
Лесно - като изтриеш с кърпичката мястото, от което си премахнала космите.Първоначално написано от ger4e7y
Аз съм го предложила, но ти не си го прочела....Автършейф за след бръснене използваш ли?Първоначално написано от Мушмула
![]()
![]()
![]()
аз го изрусявам с блондор .. лятото лекичко се забелязва ако имам тентова е и една от причините да не ходя на плаж ..
you r the most beautiful girls in the world ... with moustache... иначе изрусявайте ги с кислородна вода![]()