.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    The Girl fr0m hell..

Тема само за момичета който имат косъмчета на горната устна!

Еми аз от скоро си скубя косъмчетата от горната устна и ми се срува че остава нещо синьо или ми се струва че още ги има..При вас тка ли е..малко е тъпо ама.. и още нещо..аз си ги скубя с пинсета и ми издържа 2-3 дни...а вие с какво ги скубете и по-колко издържа?

-мн сории..знам че има мн такива теми,но...
    -сории и ако има правописни грешки..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами пробвай с лентички, не с пинсета. Мен ми издържа по 1-2 седмици.

nqmam tozi problem no si mislq 4e s lenti4ka 6te izdurji pove4e.otidi v nqkoi magazin za kozmetika i vij kakvo 6te ti predlojat.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Аз ползвам депилатор за косъмчетата над горната устна и издържа около 6-7 дни.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Каква марка лентички?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Каква марка лентички?
    Lycia

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Тема за мустакати жени

По темата: Купувате една лентичка за тяло Taky, режете си 1 лентичка и се скубете
    Да бе! В никакъв случай таки!!! Повечето са зелени, а аз вече съм ходила три дни със зелен мустак. Мерси съм.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Тема за мустакати жени

По темата: Купувате една лентичка за тяло Taky, режете си 1 лентичка и се скубете
    Да бе! В никакъв случай таки!!! Повечето са зелени, а аз вече съм ходила три дни със зелен мустак. Мерси съм.
    в аптеката се продават едни кърпички мазни (нз с ко са напоени) ама изчистват колата след като се направиш... 1 кърпи4ка е ама е доста голяма и може няколко пъти да се ползва... мисля, че около 1 лев струваше... аз не мога иначе, щот ми лепка после цялата уста

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    а на дева хубави ли са?лентичките? и аз карам с пинсетата ама...друго си е да дръпнеш 2 пъти и да си готова,само че ме е страх че могат да излязат по черни или по твърди или и аз нз

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Тема за мустакати жени

в аптеката се продават едни кърпички мазни (нз с ко са напоени) ама изчистват колата след като се направиш... 1 кърпи4ка е ама е доста голяма и може няколко пъти да се ползва... мисля, че около 1 лев струваше... аз не мога иначе, щот ми лепка после цялата уста
    мразя ги тея мазнии кърпичкии хаха иначе махай с лентички недей да скубеш
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

В Таки и Личия кърпичките са си в пакетчето.
    Вече ги махам веднъж в месеца,само с лентички,почти спряха да растат.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Аз ходя на кола маска 1 път в месеца. Пробвала съм с пинцета,с лентички ...Не се заслужава според мен да се мъчиш сама. Докато ползвах лентичките (2лв ) се улепвах цялата и не се махаха кой знае колко косъмчетата. При козметичката процедирата трае около 2мин и струва 1лв Цената не я казвам, заради 1я лев икономия, а за да се убедиш, че е откъдето и да го погледнеш е най- добрия вариянт.
    Направи добро- яж л***о !

Според мен е най-добре да отидеш на козметик!
    Every man dies
    But not every really lives

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от kokk
    Според мен е най-добре да отидеш на козметик!
    Мдаа на козметик е най-добре Струва олколо 6-7 лева мустак и вежди
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    София :Pp
    в аптеката се продават едни кърпички мазни (нз с ко са напоени) ама изчистват колата след като се направиш... 1 кърпи4ка е ама е доста голяма и може няколко пъти да се ползва... мисля, че около 1 лев струваше... аз не мога иначе, щот ми лепка после цялата уста [/quote]

и как се използват тези кърпички
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Повече от фен
    mi az sam probvala s lenti4ki ama ni6ty osobeno ne se polu4ava daje po burzo rastat i ot n fr taka znam ... i sa s samo brusna4kata pri koeto posle kat si sloja fonduten i pydra ne se li4i
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    mi az sam probvala s lenti4ki ama ni6ty osobeno ne se polu4ava daje po burzo rastat i ot n fr taka znam ... i sa s samo brusna4kata pri koeto posle kat si sloja fonduten i pydra ne se li4i

Бръснеш ги....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ленти4ки на таки...на две седмици веднъж..даже понякога и пове4е издържа..в пакета си има мокри кърпи,който след депилацията се използват и премахват за4ервяването и пъп4иците полу4ени от отскубването на косъм4етата
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ленти4ки на таки...на две седмици веднъж..даже понякога и пове4е издържа..в пакета си има мокри кърпи,който след депилацията се използват и премахват за4ервяването и пъп4иците полу4ени от отскубването на косъм4етата
    в пакета колко лентички са?предполагам ползваш само една и ако е наистина на 2 седмици нали другите не се развалят?нещо..в смисъл не е проблем после д аползваш и другите нали пак са качествени?

П.П за момичето което се бръснело..с лентички сигурно не ти е издържало ако не си ги махнала както трябва или лентичката не е била хубава или ддз...как така самобръсначката ще издържа повече от една лентичка или ...ддз да не стане брада накрая .струва ми се че е супер гадно със самобръсначка!не се бръснете бе момичета

Cruel Intentions

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула

Бръснеш ги....
    emi da ti kfo predlagash ?????
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    София, България

Бръснеш ги....
    emi da ti kfo predlagash ?????
    Козметик, например.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ger4e7y
    и как се използват тези кърпички
    Лесно - като изтриеш с кърпичката мястото, от което си премахнала космите.

Град
    В кошмарите
    Аз ходя на кола маска 1 път в месеца. Пробвала съм с пинцета,с лентички ...Не се заслужава според мен да се мъчиш сама. Докато ползвах лентичките (2лв ) се улепвах цялата и не се махаха кой знае колко косъмчетата. При козметичката процедирата трае около 2мин и струва 1лв Цената не я казвам, заради 1я лев икономия, а за да се убедиш, че е откъдето и да го погледнеш е най- добрия вариянт.
    Аз съм го предложила, но ти не си го прочела....Автършейф за след бръснене използваш ли?

аз го изрусявам с блондор .. лятото лекичко се забелязва ако имам тен това е и една от причините да не ходя на плаж ..

Град
    Cofia
    you r the most beautiful girls in the world ... with moustache... иначе изрусявайте ги с кислородна вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си