.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Град
    с0фия

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от SUPERDICK
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Абе SUPERDICK, много си отворен нещо .Що не вземеш да млъкнеш,че и без т`ва не казваш нищо смислено,поне не се излагай ( макар че повече от това не знам дали може ).То и от постовете ти личи,че си един от бъдещата интелигенция на Святия български народ.

Тъпак.
    ХАХАХА, ТАЗИ КОСМАТАТА И ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ВРЕ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! ОТИВАЙ ДА ЦЕПИШ ДЪРВА И ДА ПРАВИШ КОМПОТИ, ЧЕ ИДВА ЗИМА!
    Ей дечко,вземи си пий хапчетата и успокой малко нервите,защото почваш да ме дразниш .Кво се прайш на интересен?! Много ти знае устата в чата,обаче на живо сигурно яко спичаш .Цепиш ли?! Ааа да,ти си едно 12-годишно лапе с развинтена фантазия и болен мозък.Познах ли?

Ае спри се вече,че нервиш.
    ГЛЕДАЙ ДА НЕ СИ СТРОШИШ РОШАВАТА ГАЛВА В МРЪСНАТА ТИ КЛАВИАТУРА! ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НАВЪН! ЗАСТОЯЛИЯТ ЖИВОТ НЕ ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ!

абе добре чек да те питам са ... ти с тия идиотщини на мн оборотен ли се праиш ве дечко ?! мама още не те е научила да си връзваш обувките тръгнал да се дърви през чата ХА-ХА
    ДНЕС МИ СЕ МОЛЕШЕ ДА ТЕ ПОВОЗЯ В КОЛАТА, НАЛИ! АМА НЕ СТАВАШ И СЕГА ТИ Е ГАДНО! ЦЕПНИ СИ КЛИТОРА ОТ ЧЕКИИ!

абе аз да не съм приятелката ти дЖЕЙСИ БЕ
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на schhhhhhh

Re: 321

Абе SUPERDICK, много си отворен нещо .Що не вземеш да млъкнеш,че и без т`ва не казваш нищо смислено,поне не се излагай ( макар че повече от това не знам дали може ).То и от постовете ти личи,че си един от бъдещата интелигенция на Святия български народ.

Тъпак.
    ХАХАХА, ТАЗИ КОСМАТАТА И ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ВРЕ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! ОТИВАЙ ДА ЦЕПИШ ДЪРВА И ДА ПРАВИШ КОМПОТИ, ЧЕ ИДВА ЗИМА!
    Ей дечко,вземи си пий хапчетата и успокой малко нервите,защото почваш да ме дразниш .Кво се прайш на интересен?! Много ти знае устата в чата,обаче на живо сигурно яко спичаш .Цепиш ли?! Ааа да,ти си едно 12-годишно лапе с развинтена фантазия и болен мозък.Познах ли?

Ае спри се вече,че нервиш.
    ГЛЕДАЙ ДА НЕ СИ СТРОШИШ РОШАВАТА ГАЛВА В МРЪСНАТА ТИ КЛАВИАТУРА! ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НАВЪН! ЗАСТОЯЛИЯТ ЖИВОТ НЕ ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ!
    Извинявай много,но не съм аз тази,която прекарва свободното си време в псуване на непознати хора по интернет и то без причина. Айде със здраве.

Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    казах спри да ми лафиш боклук Виждам колко си смел в нета цял ден киснеш недоразвит пубер. Не пуша и не пия Айде изчезни ограничен ямболски селяк То вярно цигански град....
    EI BOKLUK TRAI VE OT KUDE SI VE KATO SI MNOGO NADUXAN ZA BOI ELA DO STZ I KAJI 4AS DA SE VIDIM NA GUBATA MERZAVEC ! EBI SI BABATA VUV CIREQ NA DUPKATA NA ANALA I TRAI RAZGLEZEN PUSTINQK !!

Град
    с0фия
    то с селяни явно не може да се говори .. само псуват като цигани напред и назад и тва е .. нема се занимавам повече щото ми писна наистина с идиот дда говоря .. айде чао от мен дано те блъсне некъде кола ама глей после да не се качиш в нея като фр-то ти (джейси) айде пр вечер имам по инт занимание от тва да седа пред компа 24 часа като изрод
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

welcome to the kinder garden

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    то с селяни явно не може да се говори .. само псуват като цигани напред и назад и тва е .. нема се занимавам повече щото ми писна наистина с идиот дда говоря .. айде чао от мен дано те блъсне некъде кола ама глей после да не се качиш в нея като фр-то ти (джейси) айде пр вечер имам по инт занимание от тва да седа пред компа 24 часа като изрод
    DA I TO E DA SI RUGA6 KOLA OT SELSKIQ DVOR VUV MUXLQSALATA PUTKA LAINOSTRIQ ! 2NO POVE4E SME ! 2NO POVE4E ZABAVA ! 2NO PO GOLQM TI GO VKARVAME KURVAJILQ4KE!

Със споровете да тук, заключвам темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си