- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Hip Hop vs. Плуване
Здравейте! Проблема ми е следния: много искам да спортувам нещо. Спрях се на hip hop танци и плуване, но нямам време и за двете. Въпроса ми е - Кой от двата спорта благоприятства по - добре на фигурата?
Доколкото знам, от плуването ще заякна много в раменете.. въпреки, че смятам да си правя само дължини без да се впускам във всичките му там стилове...
От друга страна, не съм сигурна, че танците ще ми помогнат, все пак е hip hop, а не балет...
Нз.. дайте ми съвет![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
DA GO DUXA6 BASRARJA ! XODI SVIRI NA KAVAL I TRAI 4E SE VUZBUJDA6 OT POTNI KONE DETO TI GO RUGAT CQL 60 SANTA VUV VU6LQSALIQ KUR XERMO !!
Според мен да заложиш на хип-хоп танцитеПлуването ще развие раменете ама пък хип-хопа цялото тяло
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
pluvane razbira se razviva nai dobre tqloto ot vischki drugi vidove sport. razviva nai ve4e drobovete surceto etc.
Не е така. Аз плувам от години.Първоначално написано от karvavata_djil
Плуването развива хармонично цялото тяло. Дава ти малко височина, заякваш в гърдите, ръцете и раменете, корема се прибира и като цяло много добре развива тялото. За танците не знам. Не съм ходил. Но от личен опит ти казвам, че плуването е страхотен спорт![]()
От плуването ще се развиеш най-хармонично за това ти го препоръчвам![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Хип хопа пак е яко. Но и аз като тренирал плуване ще ти препоръчам него. Особено ако искаш да се развиеш.
На мен лично и краката ми порастнаха и заздравяха от плуването. И затова в залата почти не съм правил крака. Само прасец исках да имам повечко и него тренирах.
alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
alias dem { msg $active $+ $dek $+ $+ $1- }
мда.. само че аз съм момиче и определено не искам да си развия раменете.. мерси за съветите все пак. За сега се спрях на hip hop, пък по - натам ще видя
![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
Аз от 4 години се занимавам с плуване и мога да ти кажа, че това е спорта.Изгаря най-много калории за 30 минути от всички други спортове.Развива раменете, белите дробове, оформя ти се коремчето, но не ставаш много широк в раменете както повечето драматизират.
Изборът е твой.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
ако искаш да направиш нещо с тялото си ходи на плуване...
но досега не съм чул някой да свали момче/момиче със плуване така че ако искаш да си център на внимание- танците
пак ако си и готина - ЛС мога да те науна на тва онова![]()
Гарван грачи кура ми се влачи!
ебати тъпия въпрос
много ясно, че плуване![]()
Плуването развива и оформя тялото най-добре от всички спортове, като развива и дробовете и сърцето. Но пък от друга страна е хубаво да можеш да играеш някакви танци...бе и двете неса за изпускане
Сам реши кое те влече повече
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Ако е само за фигурата - плуване. Тва за рамената и тн са пълни митове.
Иначе хип-хопът би бил интересно преживяване...сеш са, влизаш в друга среда, нови хора, танци, страсти :P
От тоя хип хоп само ще си с натъртвания, но има и предимство - ще помагаш на майка си в бърсането.
Плуването си е спорт, другото е маймунска работа.
Аз бих избрала плуване ... Когато бях малка, дядо ми ме учеше да плувам в морето (от Варна съм) ... Оттогава си имам стегнато и оформено тяло. Разбира се, не съвсем перфектно, но това е защото не съм редовна, а и в последните години не съм плувала много с дядо миАма ся пак ще почна, че в даскало имаме уроци по плуване, макар и само два пъти месечно
![]()
BULL SHIT ! MFПървоначално написано от karvavata_djil
Плуване мн ясно ..... хем хубаво тяло хем ще можеш да плуваш, хем няма да си рапър![]()
![]()
![]()
![]()
Хип-хоп ,аз танцувам. Много енергичен спорт предпочитам го 100 пъти пред плуване и хип-хопър и рапър са 2 различни неща. А ако не сте тренирали не разсъждавайте много защото хип-хопа е като модерните танци само,че се влага повече енергия.Аз лично с тва си подържам формата![]()
Това са пъъълни глупости!Аз да не съм като гардероб след като вече 6 години тренирам?!Пробвай като искаш с танците, но всички са ми казвали, че плуването развива най-добре, щото ползваш сички мускули. Дори мога да ти дам примерПървоначално написано от MajeStic
аз за 1 година пораснах с 12-13 см
Но все пак това е личен избор
![]()
Изборът си е твой, но се замисли дали напразно всички ти препоръчват плуването![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Точно плуването развива цялото тяло.Каквото и да тренираш няма да развие цялото ти тяло по-добре от плуването.Първоначално написано от karvavata_djil
Btw: Ако мислите ,че танците са много изморителни и ще ви развият адски много ходете плуване 1 година да видите за какво става въпрос ...
За да стигнеш където си тръгнал, не забравяй от каде идваш.