.
Затворена тема
Страница 21 от 138 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 3434
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami zakuska ne qm prosto,za6toto ne sum gladna sutrin.Umiram za kafe,no ne sum gladna pred 1-2 4asa na obqd.za ve4erqta-ne e tejka,ako qdqh svinkso za ve4erq naprimer-ok,no pile6koto opredeleno ne e tejko.soleti i podobni gluposti si hapvam prez denq prosto za da pravq ne6to.4uvstvam se dobre,izglejdam dobre i imenno tova ne ti dava pravoto da opredelq6 menuto mi kato "kofti"! Imam vuzmojnost da hapvam kakvoto iskam i da izglejdam dobre i go pravq.Imam kusmet,4e sladko po4ti ne qm,a hlqb i gazirano ne blizvam,ne obi4am.e,osven sandvi4 naprimer.ta nai-vrednitene6ta takka ili ina4e ne mi dopadat i ne vlizat v menuto mi.ne broq 1 4ips za golqqqqm grqh i krai-ot nego sega organizma mi 6te se razkape!sladkoto i hlqba sa po-golemi vragove spored men.za agziranoto da ne govorim.

P.S-tova s bonbona i duvkata se otnasq6e do krem4eto,ne do teb!

Цитирай Първоначално написано от darla
    Ami zakuska ne qm prosto,za6toto ne sum gladna sutrin.Umiram za kafe,no ne sum gladna pred 1-2 4asa na obqd.za ve4erqta-ne e tejka,ako qdqh svinkso za ve4erq naprimer-ok,no pile6koto opredeleno ne e tejko.4ips i podobni gluposti si hapvam prez denq prosto za da pravq ne6to.4uvstvam se dobre,izglejdam dobre i imenno tova ne ti dava pravoto da opredelq6 menuto mi kato "kofti"!

P.S-tova s bonbona i duvkata se otnasq6e do krem4eto,ne do teb!
    Месото се смила за време от 4 до 8ч. Казвам, че е тежко защото го мешаш и със сметана, с гъби. Гъбите също са трудносмилаеми.

Аз си казвам мнението и имам правото да го изкажа както желая. Ако на теб не ти харесва, това си е твой проблем. Аз не целя да се заяждам или подобия. По-скоро твойто мнение изглежда така, щом ми коментираш, че "не ми давало правото". Явно си гледаш нещата само откъм външен вид. Аз - не.
    That's it... Все пак се извинявам ако нещо не ти е било приятно в моите думи. Приятен ден

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Къде съм написала, че ям дъвка. Ама шоколадов бонбон или пък нещо за смукане си е грях.....Дарла, не те упреквам с нищо. Просто някои казаха, че ядеш много, а това не е така. Аз да речем ям през 2-3 часа. Иначе ми се завива свят, прилошава ми, стомахът ми стърже. За сметка на това си хапвам по малко. Хляб не консумирам, но съм фен на сладкото. Дори и да съм на най-строгата диета, малко шоколад за мен е задължителен, защото ми прилошава.....И да, рядко ям нещо след 19 час. Ако съм гладна то ще е кисело мляко, кашкавалче или някой плод. Закон ми е да се храня до 19 часа.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Nqmam problem s tvoeto mnenie,uvajavam go.Ne,ne komentiram ne6tata samo zaradi "vun6en vid",no zdravoslovni problemi zaradi hranata si nqmam.Smeq da kaja,4eobru6tam mnogo pove4e vnimanie na zdraveto si ot 80% ot suforumcite kato ne govorq samo za hrana,a i za vitamini,sport(naposleduk po-rqdko imam vuzmojnost),no i redovno hodq na profilakti4ni pulni pregledi i izsledvaniq.Ne namiram smisulizob6to v komentara ti otnosno menuto mi,prosto za6toto e bezsmisleno,ti moje da qde6 3puti po-zdravoslovna hrana,no sled vreme pak da si sus zdravoslovni problemi(da 4ukam na durvo),i po-skoro gorniq komentar be6e prednazna4e do KREM4ETO,za6toto tq seizkaza,4e hranata,koqto kosnumiram bila malko kato koli4estvo,a za men si e napulno dostatu4na.nikoga ne sum bila manq4ka na tema dieti i gladuvane.spored teb po-dobro li e menuto na tezi,koito za obqd qdat edna qbulka,za ve4erq 2 mandarini i 1 banan!!!I ako hapnat ne6to drugi si burkat v gurloto da povru6tat,kakto onazi se izkaza 4e izqla bani4ka i mn sujalqva!!!

P.S-za pileto sus smetana i gubi-ami,d,obi4am da gotvq zasemeistvoto si po-ekzoti4ni hrani.ne izpadam nito v ednata krainost-da qdem edno i su6to-ednata ve4er zele,dr ve4er maruli,posle pak zele,nito puk drugata krainost-da tup4em Mak Donald's za ve4erq .Ob6to vzeto ne vijdam smisul v razgovora,koito vodim prosto,za6toto menuto mi e dobro,nqmam zdarvoslovni problemi,hranq se dostatu4no i slava bogu ne sum kato masata tuk-cql jivot debeli i gladni!za tova e bezsmisleno da komentira6 moq na4in na hranene!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    ve4era qdax v 10-11 zele [okolo 4-5 lista],2 qb1lki,malko kola
    posle d1vka
    za ve4erq pak tolkoz zele,kroasan 7 days s qgoda i qb1lka
    [ gledam tyka nqkoi pi6at za fotosintezirane i 4e ne e xybavo da se gledyva.az primerno sled tova qdebe v4era se 4yvstvax syper sita]
    Аз лично бих че чувствала сита, само ако изям това на закуска. Обед/вечеря...без хляб и месо няма как да мине.

Аз си мисля, че голяма част от хората, които пишат за подобно меню лъжат. Каквато и да е струдкурата на тялото/метаболизма няма как да имат енергия дори за движение.

Определено нямам претенции, че ям полезна/питателна храна. Даже напротив. Тъпча се с шоколад, тестени изделия, ям най-много вечер (и хляб и месо) плодове ям рядко, поне сирене/кашкавал/салати ям в изобилие. За чипсовете и снексовете няма да коментирам. Не си спомням за ден от живота ми в който да не съм ги консумирала.

Не се чувствам яшна, но имам енергия и тонус. Знам, че менюто ми трябва да се промени, но да не ям нищо и да смятам дъвката за храна...абсурдно е!

Наистина се надявам да лъжете.

За да не е спам:
    Закусвах шоколадче с някакъв пълнеж...и сандвич.
    Още не съм обядвала, чак към 14.30...Нямам възможност в момента а и ме чака гала обяд в баба ми. Замезвам течен шоколад с обикновени бисквити.

Град
    Свищов
    Аз съм или гладна и слаба, или сита и дебела.....Просто не мога да устоя на изкушението, наречено храна. Да речем мъжа ми се храни много сутрин и на обед, а вечерната му порция е 1/3 от моята вечерна.......За сметка на това 2-3 закуски сутрин или 1 тава пица не му мърдат
    А иначе би ми била интересна рецептата за пилено със сметанов сос, Дарла. Прати ми я на ЛС ако можеш.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    krem4eto,otkrih 4e fiks-ovete na Magi,koito naskoro pusnaha na pazara sa mn dobri i spolu4livi.Za vuprosnata recepta ti trqbva 400-500gr pile6ko file,narqzano na par4enca,250ml gotvarska smetana,gubi kolkoto iska6 i edno takova fiks4e,to si e to4no "fiks za pisle s gubi i smetanov sos",fakti4eski tozi fiks vklu4va neobhodimite podpravki,sledva6 iznstrukciite i stava neveroqtno vkusno,su6to mn mi dopada i fiksa za bqla riba.probvai gi,nqma da sgre6i6,a i spestqvat vreme na angajirani jeni kato teb i men

Права си. Не трябваше да коментирам храненето ти. По-скоро тръгна след мнението на krem4eto...Извинявам се още веднъж... Явно защотото съм максималист и ми пука прекалено много за здравето и дори 1 парченце чипс за мен е голям болкук за тялото. Що се отнася за здравословни проблеми, не вярвам да имам такива, заради начина ми на живот и мерките, които взимам. По-скоро спортни травми са допустими.

Що се отнася до съфорумниците, те повечето, а сигурно и над 95% са деца. Не веднъж съм писал, че има проблеми, за които си има родители, лекари и други в зависимост от сферата на проблема. А те искат мнение на други деца и се мятат на некомпетентни мнения. И да им обяснявам и да не обяснявам, ефекта ще е нулев. За това те не подлежат на допълнителен коментар.

Закуска-една чаша прясно мляко,
    обяд-пак една чаша прясно мляко+1 шепичка орехи
    и за вечеря сиг ще ям сготвено патешко и еклер-за вечеря ще ям щото ако не ям мама ще се расърди, че хич не ям

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^i s tolkova malko qdene se 4uvstva6 dobre?!
    i az imam dni,v koito izob6to ne qm,de,ama pitam prosto.tolkova malko li si qde6 po princip!

^i s tolkova malko qdene se 4uvstva6 dobre?!
    i az imam dni,v koito izob6to ne qm,de,ama pitam prosto.tolkova malko li si qde6 po princip!
    По пронцип ям повече, но сега съм депресирана и нямам апетит от 4 дена.

Сутрин: 2-3 брускети
    Обяд : Риба Пангасиос и картофи на фурна + 1 вафла
    Вечеря : предстои Най-вероятно 1-2 сандвича със шунка и кашкавал

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    закуска-солетки
    обяд-форнети,прегреших
    вечеря-спагети
    Суетата.Моят любим грях.

При мен е порсто невъзможно да спазвам диета - 1во яде ли ми се нещо .. все пак една душица имам - храня си я .. 2ро че никога не съм имала нужда от диета и не съм пробвала... 3то 4е преди 1 месец се разболях и до днес съм още хремава ( а през това време отслабнах поне с 5-6 кг ) а преди бях 52 сега на нищо не прили4ам .. опитвам да надебелея поне малко но като нямам апетит просто си се тъп4а когато се сетя за ядене ... и 4то .. менюто ми за днес беше следното:
    Сутринта си взех 200гр фурнети със сирене ( единственото 4итаво ядене около моето даскало като изключим лафката ) след това по обяд като се прибирах капнах 2 солети и ожаднях адски много ... изпих после окол 1л вода .. когато се прибрах към 3 видях че мама е сготвила телешко варено със пюренце и половината чиния я напълних с пюре сложих 1 месценценценце което не отговаряше и на половината ви пръст и изядох половин филийка хляб ... преди сек тате ме пита дали ще ве4ерям с тях им казах че не съм гладна което обикновено зна4и 4е към 11-12 ве4ерта ще претършувам хладилника отново

Колкото до диетите мацко вси4ко е адски относително не мисли 4е примерно като при 1 мацка дадена диета действа и при теб ще е така ... аС мога да ти кажа само едно нещо за което съм сигурна - пий много .. ама много те4ности ... Когато бях болна се хранех като невиждала храна ( но едновременно понеже преди год се бях обезводнила и бях с болница на системи .. вдигна ли пове4е от 38С запо4вам да се наливам много ... ) та .. отделно 4е имах и проблеми с бъбреците .. през тези 3 седмици дето бях болна съм изпивала на ден по 4литра поне ( зву4и адски много и аС трудно се наливах но повярвай това малко или мн действа... )

Успех с отслабването и м-у другото не съм 4увала моми4е ( 4е дори и мом4ета ) да се оплакват от То4ковата диета за която нз дали си 4увала но е ефикасна на 100%

Ако има нещо скайп: deagonna
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За закуска нес кафе+ Бейк ролс със сол
    Обяд- мусака
    Вечеря-свинско със зеле /еми знам, че трябва да постя, ама кат не ми се пости, няма да съм лицемерно набожна /

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

(...) slava bogu ne sum kato masata tuk-cql jivot debeli i gladni!
    Доста плиткоумно изказване, според мен.Е на тва му викам ХРАНА.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Pliok0019 az li4no ne l1ja a i kak1v e smisala da l1jem v taq tema.prosto kogato nqma6 apetit.......
    v4era qdax sypa,a za 1 ve4erq pica [ot oniq tri1g1lnite]
    za vtora ve4erq p1rjola i doma6na pitka
    a dnez za zakyska par4e torta
    za obqd kiyftenca pitka i p1rjolka
    za po natat1k neznam...............
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    Pliok0019 az li4no ne l1ja a i kak1v e smisala da l1jem v taq tema.prosto kogato nqma6 apetit.......
    v4era qdax sypa,a za 1 ve4erq pica [ot oniq tri1g1lnite]
    za vtora ve4erq p1rjola i doma6na pitka
    a dnez za zakyska par4e torta
    za obqd kiyftenca pitka i p1rjolka
    za po natat1k neznam...............
    qq..moeto meniu be6e su6toto kat izkliu4im picata (za6to li )

Dnes za zakuska izqdox 1 banan,za obqd kvoto kaza i splendour i za ve4erq 6te qm le6ta..oba4e v4era taka se natupkax..kakto ne bqx gladna i prez denq bqx izqla ednii soleti i edna vafla i kat se pribrax v ku6ti i se naxvurlix na purjolite i na pitkata..nz hora kak se spirate?prosto kato sum mn gladna i sqdami omitam baq hrana za 10 min...i posle mi stava tejko ama a de..ne moga da se spra kogato mi stane nai sladko

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    сутрин:една филийка пълнозърнест хляб със сирене или кашкавал на обяд:всеки ден различно,понякога не ям, а понякога ям квото ми се яде само че в малки количества вечер:квото мама е сготвила

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Сутрин: Сандвич с варено яйце
    Обяд: Пилешка супа
    Вечеря: Мусака

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    zakuska: kafe 2v1 s cigara(kakto obiknoveno)
    obqd:kartofi Sote i 6opska salata
    ve4erq:nai-veroqtno giuve4eta.
    mejduvremenno-soletki i Doritos

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Закуска- кафе, триъгълна пица и половин шоколад /от големите/
    Обяд- купичка фасул със свинско + кисели краставички
    в 15.00 - кафе със сметана и захар и вафла
    За вечеря сигурно ще е свинско със зеле.
    Междувременно каквото донесат нашите + плодове.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Свищов
    Днес като по чудо хапнах чак в 13 часа. Снощи се събирахме за деня на християнското семейство и по не особено християнски обичай се натъпкахме....и не бях гладна. А и така се улисах в работа, че не усетих кога станало обед.

Обядвах малко тас-кебап с картофено пюре 1 миниатюрна филийка типов хляб с хайвер, малко зелева салата, малко ( 2 вилички боднах) руло. Преди 20-тина минути ядох 1 банан. Нз какво ще вечерям, защото излизам след час и нещо и няма и идея къде ще бъда......

hottie
    Guest
    сутринта : мюсли с мляко, кафе и изцеден портокалов сок
    междинно : ябълка
    обяд : пилешка супа,броколи
    междинно : печена тиква с мед, кафе
    вечеря : още не знам.

Супер фен
    Град
    Варна
    Днес беше един изключително калоричен ден, но един ден все пак не пречи. Сутринта хапнах салата с ролца от раци и 2 филийки типов хляб, на обяд ядох в Mc Donalds, а за вечеря ще ям пица.
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си