- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес?
Хах...очахвах, че всички ще пишете сърми, боб и тн. за вечеряАбе хора, вие за Бъдни вечер да сте чували? И че си имаме пракрасно традиционно българско меню
![]()
Иначе днеска:
Закуска 10.00- препечена филийка със сирене, масло и салам
Обяд към 14.30-брускети със сирене
към 15.30 - 2 филии със сирене Крема, телешки салам и Ементал, мандарини, няколко ядки кашу, 1 киви
преди малко - компот от малини и вишни
Вечеря, след малко - питка, сърми, боб, печени гъби и каквото още има постно на трапезата![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
закуска- дюнер нямях време просто![]()
обяд- едно парче шоколад и посли се оказа че е на сестра ми и е за разхлабване от аптеката
вечеря-1 парче торта Бяла неделя половин дядо коледа после ми стана тежко![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Обяд:вафла
По-късно:горещ шоколад с парченца лешници и меденки,форнети
Вечеря:таратор,пилешко филе с плънка от кашкавал,кисели краставички и бекон,гъби в зехтин,лозови сармички,салата от доматки.Вместо хляб,ще похапвам домашно приготвена питка,микс от ядки и манго за десерт.Закуската я пропуснах,защото станах по обяд,а за обяд ядох такива вятърничеви неща,защото бях цял ден по улиците и колкото да заситя глада.Затова пък вечерята компенсира за дни напред.![]()
абе хора вие за трапезата на бъдни вечер да сте чували някога?![]()
а иначе
закуска-малки банички белла със сирене
обяд-филийки със масло и шпеков салам
вечеря-баница със тиква,боб,питка,сърми,бакла вички,пълнени чушки със картофи и ориз-аз направо си изредих цялата трапеза ама не от всичко ядох де...а да и забравих още за щолена![]()
To infinity and beyond.
закусака: две препечени филийки многозърнест хляб с пилешка шунка о прясно мляко с половин лъжица мед
междинно: една мандаринка
обяд: пилешко бутче
вечеря:микс от ядки, питка (падна ми се дренчето), сърми, банан, две мандарини, едно киви и портокал, баница с тиква (тиквеник де - имам си три късмета и от нея, за повече нямаше място в корема ми
), чаша сокче
на трапезата имаше още доста неща, но аз ошав не ям, чушки също, салата, която беше също и тн...и баница ядох днес за пръв път![]()
Днес трябвало да се пости, но на кого му пука?![]()
Закуска – кекс.
Обяд – пропуснах го, просто бях цял ден навън.
Вечеря – задушен заек, мандарини, червено вино, сърми, баница, маслини.
![]()
закуска:2 принцеси
обяд:3 сърми (зелеви)
след 2 часа:парче пица
междинно:вафла Мура Мега и мандаринка
вечеря:ядки,боб,питка,сушен и плодове (имаше и други постни ястия,но не ми се ядеше от тях) и за десерт торта
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
проспах закуската
обяд: 2 препечени филии със сладко от кайсий
междинно: 1 млечен шоколад
за вечеря: 2 зелеви сърми с ориз, чушка с ориз, 2 чушки с картофи, млечна салата, бобена салата, зеле с майонеза, чушки с чесън, питка, сладки, нещо като турски захарен памук- Пишмане и едно парче пица "Куатро Формаджо" и 2 мандаринки (тва беше голямото освинване, нооо ми е простено...)
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
закуска-парче торта
обяд-нищо
вечеря-1 пържола картофено пюре и пак едно парче торта![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Закуска:пак я проспах
Обяд:Грейпфурт и банан,няколко шоколадови бонбони,печена царевица и няколко чаши Пепси(общо взето това не беше сериозен обяд,а лигавене,обаче като стана не ми се яде особено)
Междинно:ходих у баба и ядох любимата ми салатка(варена царевица,варени картофи,морковчета,грахчет а,чушчици от консерва и малко лук за овкусяване),пак пих Пепси и ядох "Елички"(нещо като "Скалички"-те)
Вечеря:дояждах си от снощи пилешкото роле,придружено със лозови сърмички и доматки,ядох малко и от салатата на баба.Довърших с една бонбона и малко шоколад със стафиди и лешници,и манго.![]()
Закуска – парче торта и шоколад.
Обяд – пропуснах го.
Следобедна закуска – още едно парче торта.![]()
Вечеря – май и нея пропуснах.![]()
Хора, това не е нормално.Принципно се тъпча като свиня, а днес нямам никакъв апетит!
![]()
закуска:проспах я
обяд:сърми с ориз и чушки с ориз и с картофи
междинно:бита сметана с боровинки,няколко сладки и пак сърми и чушки
вечеря:печено пиле с гарнитура от ориз и зеле и печени картофи и за десерт сметана с боровинки (боже колко е вкусна (мм))
след вечерята:тъкмо ще си сипя няква салата, още не съм решила каква
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
По добре да не казвам,че днеска квото видя ям го![]()
Суетата.Моят любим грях.
Закуска:Няколко бонбона + макарони
Междинно:2 мандарини
Обяд:Няма
Вечеря:Все още не знам ама замислям 1,2 яйца + салата
Първоначално написано от nVm
хубаво е че си вярваш![]()
закуска:една суха паста
обяд:пържолка,малко бяло месо,2 сърмички,домашна питка,салата,банан,2 портокала и мноого сок...
вечеря:ами след Големия Обяд не съм гладна въобще![]()
zakuskaropusnah
obqd:filiq s haiver i ruska slata,kivi
ve4erqv4arska salata,me6ana skara,desert i mnooogo alkohol(na banket sum)
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
zakuskata mi obiknoveno se sastoi ot prepechena filiika s maslo chaiche i edno svareno qice
obqda mi e supichka(pileshka,teleshka)
vecherq edna aktiviq(az ne vecherqm sled 19h zashtoto mi stava tejko na stomaha)
I NAI VECHE PIQ MNOOOGO VODA-TQ POMAGA MNOGO AKO ISKASH DA SLABEESH..preporachvam ti da namalish testenite hrani i hlqbaza tvoe dobro e ..nadqvam se da pomognah
ми днес сутрин ядох препечени филийки със сирене,а за обед 5-6 сърми за вечеря не знам....сигурно ще хапна нещо леко.![]()
закуска: мюсли с прясно мляко и половин лъжица мед и 5 ръжени сухарчета също с мляко и половин лъжица мед
междинно: бананче и шепа ядки
обяд: супа от пиле, риба на скара, задушени картофи
междинно: две кивита и мандарина
вечеря: супа пиле и омлет
tova na avtorkata li go preporu4va6 ili na men,poneje komentara ti e sled moq?Първоначално написано от sladkotykate
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
междухраненаята ви прецакват,защото трябват 4 часа,за да се разгради качествено храната,а плодовете се ядат 1 час преди хранене,а не за десерт![]()
Аз ям,когато се прибера от училище обикновенно си правя броколи /обожавам ги/ или риба тон с царевица, а ако ме мързи кисели краставички,а бе все неща,които обичам.После някъде към 5 хапвам салатка и някоя друга пилешка пържолка или яица,печени картофки /не обичам пържените/ и така. Ако някой ден злоупотредя с храната /когато съм при баба/ или боклуците,на следващия ден не ям и готово.Не ям сладко,а и не обичам.Пия само вода,не прекалявам със солта... Най-важното : чувствам се здрава![]()
закуска - нищо
обяд - 1 пържола с 1 филия хляб
вечеря - нищо