- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес?
Проспах и закуската, и обяда.![]()
Следобед – три ябълки, три меденки, яхния с кюфтета, на която сложих сода за хляб вместо сол, още една меденка, сокче, шоколадови топчета, още една меденка, etc.![]()
Вечеря – току що изядох още една меденка, ахахах, след малко ще ям пак от яхнията. Надявам се този път да ѝ сложа сол, не сода.![]()
Едит: Изпих и едно сокче, пометох още една меденка, отивам за още една.![]()
закуска-зърнена закуска с мляко /нескуик и фитнес/
обяд-половин пица с шунка;кашкавал и бекон
десерт-редче шоколад
междинно-4 вафли и чаша мляко
2-ро междинно-зайо байо със сметана и копър
вечеря-пържолка;филийка хляб;сирене;меслинки;кетчу +ябълка за десерт
не броя дъвките и едно бонбонче:P
![]()
Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
закуска: овесени ядки с прясно мляко и пуешко филе
междинно: ябълка
обяд: супа телешко варено, свинско филе на фурна и варени картофки
вечеря: салата от домат и краставица
Закуска:банан
Обяд:2 яйца и салата
Вечеря:същото,вафла
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Закуска: купичка ягоди
междинно: ябълка
обяд: пилешка пържола+салата-домат,краставица и зелен лук
междинно: ягоди и портокали
вечеря: 2 варени яйца, зелена салата,пържолка и ягодкии![]()
![]()
![]()
Закуска - ..
Обяд - варени картофки
Вечеря -...
Envoi moi ! ;]
днес мисля да съм само на вода...![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Закусха - резенче пуешка шунка
Късен обед - 3 пилешки крилца на скара и Някакво диетично кексче от трици с кисело мляко за десерт
след обяд - 1 хапка сирене и 1/2 чушка
Преди вечеря - 3 настърани моркова
Вечеря - Салата от краставица и лук и за десерт крем.... Днес направо преядох.. Много апетит имах за разлика от вчера...![]()
закуска-понички с шоколад :P![]()
обяд-пържолка+хляб+сирене+6 маслинки+малко кисело мляко+кетчуп и редче шоколад за десерт
междинно-портокал
вечеря-кисело мляко и ябълка
филийка с шоколад
банан
таратор + наденичка и шоколад за десерт
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Закуска – плодово мляко за пиене с овесени ядки и меденка, ама тоя път друг вид.![]()
Обяд – кисело мляко с овесени ядки, кола.
Вечеря – 4 препечени филии с масло и сирене, после ще ям и нещо сладко.
Напоследък ям по-малко.![]()
Закуската я проспах. На обяд ядох една супа с филийка черен хляб и след това три-четири бонбона. След обяд ядох две пакетчета кашкавалени солети и две пастички... малко попрекалих. На вечеря ядох пиле с картофи и след малко отивам за бонбони.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Стига,бе!Вярвате ли си,като пишете:5 солетки за закуска=>обяд и вечеря няма;закуската е пропусната,варени картофи за обяд=> ау,какво прегрешение,никаква вечеря!;една салатка за деня(бел.ред-половин листенце маруля и половин парченце домат)-че сме на диета!То достатъчно ще натрупаме пак от тая салата!;за закуска-водичка,за обяд-водичка,за вечеря?-да,водичка!
Толкова сте смешнии!Вярно,че във форума трябва да се правите на хора,с адски здравословен начин на хранене,нищо че иначе за закуска,обяд и вечеря се уливате,да не говорим за 50-те междинни неща,които вкарвате,ей така измежду другото,никой няма да ви отнеме правото да фантазирате,ама поне пък гледайте да е малко по-достоверно.
mArMaLaDkA Ами не, че нещо, но тъй като си ми визирала картофките - не, не съм на диета. Болна съм, сответно съм без никакъв апетит и не се храня добре. Но естествено най-полезната работа, която мога да върша е да лъжа по форумите за храна, която поглъщам. Много е забавно, трябва да пробваш![]()
Envoi moi ! ;]
Не е най-полезната,но е забавна,предполагам.100% в темата,както и в целия раздел,влизат пълни момичета,които са готови на всичко,само и само да отслабнат,и като видят разни измишльотини от рода на :салатка,ябълка,салатка,дра стично почват да се ограничават и да гладуват.И други твои постове тук съм засичала.Сещам се за 2 в момента.В единия ядеше плодове цял ден,а в другия се сещам,че беше плод->солети->плод.Ще е добре,ако си измисляте,защото не си само ти,а и онея с по една салата за деня,вода за закуска,обяд и вечеря,защото изобщо не разбирам как издържате.Стомаха си иска своето и една салата чушки и домати,надали ще успее да засити глада цял ден,пък за солетите въобще да не говорим,като вземем напредвид,че твоята вечеря се състоеше от плод отново,т.е,солетите бяха най-сериозното хранене за деня.Така на плодове,само вода или салати,ще си докарате такива проблеми със стомаха,че после ще се чудите къде Ви е бил ума.
mArMaLaDkA Ама миличка, не можеш да ми кажеш какво да яда. Аз сама преценявам дали да карам само на плодове, дали да се натъпча с паржола или воден ден. Всеки си знае организма, на моя разпускането му се отразява много добре и аз няма да лъжа, че видиш ли съм се натъпкала, като прасенце , само защото някое момиченце - дебело, щяло да се трогне и да стои гладно.
Аз по дяволите не съм длъжна да се съобразявам с някого. Егати, ти ем убиМайка ми не ми казва какво да ям, ти ми четеш лекция.
Envoi moi ! ;]
към 10 сутринта-препечена филийка с маргарин и пикантина![]()
към 3-хапнах от кфс
вечеря-кръгло сусамово хлебче от Билла, малко чеснов пастет, шопска салата, едно парче шунка ииии диняяя![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Закуска: кекс + горещ шоколад
Обяд: Кит Кат
Следобяд: чипс, малко семки, баница, вода
Вечеря: Салата + нещо сладко (:
мтакам
станах в 2 и ядох кисело мляко с овесени трици (честно ви казвам тва е невероятно вкусно!) и лимонов чай
после излязох и се прибрах в 8 и към 9 ядох МНОГО пиле на грили кисело мляко и сирене и маслини (много
)
кажете ми как да се отуча да съм гладна през нощта, а през деня несупер гадно е така шото аз пльокам всичко след 9 а преди тва хич не съм гладна
ay caramba
Забравих да напиша какво ми беше менюто днес.![]()
Закуска:събудих се към 13,лежах си в леглото до 14=>още един ден без закуска.
Ядох една вафла,като се разсъних.
Към 16-17 леща с филийка хляб.
В момента,за вечеря ям свинско филе на фурна с гарнитура ориз с копър и гъби+2 филийки хляб.Но знам,че това няма да е единственото ядене за вечерта,затова мисля после да хапна някой и друг морков,че ми се дояде и/или кисело мляко/филийка със сладко от праскови.
Кифла с шоколад и чай.
един шоколадов бонбон
филийка с две резенчета салам
една суха паста
миш-маш с хляб, сирене и сок
пак миш-маш с хляб
плодово мляко.