.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    Никъделенд

Всяка приказка... си има своя край...

Здравейте. Дълго време не бях пускала тема тук, но се реших, въпреки предполагаемите глупави, безсмислени коментири, но нищо

Та аз съм момиче на 16 г., което е много раздвоено и объркано. Имам (или по-скоро имах) си приятел (18г.), с който бяхме 2 г. и 9 мес. като се има предвид няколкото раздели, които сме преживели. Много сме свикнали един с друг.. от години се познаваме и това ни е привързало много. Проблемът е, че нещата не вървят изобщо. Преди кажи-речи месец бяхме разделени 2 месеца и нещо.. Накрая решихме да опитаме отново като си дадохме условия да се разбираме малко повече и да се съобразяваме един с друг... Но пак същата история. Ние сме много различни характери, винаги сме се карали много и все за глупости... На мен ми писна след като ми вдигна скандал "защото съм отложила да отида в тях 2 поредни дни...с глупави оправдания".. както и да е,де. След адските виканици по телефона и на живо, реших да му заявя, че е по-добре да не сме заедно... Много съм объркана, защото той много иска да сме заедно, обича ме и дори се е разплаквал не веднъж... Но толкова време се мина, че смятам връзката ни за доста изчерпана и изтъркана... Обичам го, но съм малко отчуждена от него. През 2-та месеца, през които не бяхме заедно... той за миг не ме оставяше, постоянно ме преследваше, а така се чувствах като вързана за него..., а не е редно. Искам да не не сме заедно... искам поне за известно време да не поддържаме връзка (въпреки че някой неща все ни свързват). Но когато видя сълзите му.... се сломявам и аз. Немога да го виждам така... чувствам се зле, когато и той е зле. Трудно ми е да му заявя твърдо, че това е краят. Ще си кажете: "Щом се обичате, бъдете си заедно, подяволите!" Но писна ми от караници, от скандали дори пред други хора да се унижаваме по тоя начин... Когато сме заедно се чувствам спокойна, защото той е добре, но вътрешно знам, че нищо не е същото. Той няма да ме остави и ще си твърди, че "не го обичам"... а това някак отвътре ме разяжда като го казва. Да, нищо не е същото. Искам да съм свободна, да почувствам и да си припомня истински какво беше това да си поне за малко сам и да нямаш отговорности към някого, да нямаш все проблеми... Както той ме е нагрубявал,обиждал и какво ли още не... така и аз съм му отвръщала.
    Но на мен просто ми е виновно... Както се пееше в една песен: "А душата виновно... виновно мълчи, само сянката... мина през нея!"
    Много оплетена ситуация ... и винаги е била такава. Просто немога да бъда така твърда като постоянно твърди че ме иска и като не ме оставя...а отстрани изглеждам студена и гадна кучка, която незнае какво иска. За последното може и така да е. Е, обръщам се към вас с молбата да пуснете един коментар какво мислите по въпроса (ако изобщо сте се излъгали да го прочетете) и какъв съвет бихте могли да дадете.
    П.С: Извинявам се за дългата и отегчителна тема, но всъщност това е една прашинка от това, което можех да напиша, това беше просто повърхностно, колкото да добиете представа. Въпреки, че тази тема ще остане непрочетена и непокътната... Благодаря.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Каквото и да си говорим .. 2 години и половина са си много време .. Нормално е да искаш малко свобода .. До колкото разбрах , през тези 2 месеца той не те е оставял на мира нали .. Нормално е и да ти писне .. Но според мене .. сега говориш така защото не си оставала дълго време без него .. В смисъл .. без да ти звъни , пише и тн .. Ако останеш за по дълго сама, без него .. без абсолютно никаква връзка с него .. Ще осъзнаеш колко ти липвса всъщност .. Защото за 2 години връзка малко или много сте свикнали един с друг .. Повярвай ми никак няма да ти е лесно без него .. Ще има една постоянна празнота .. Не знам . поне при мене така беше ... ;(

виж според мен трябва да продължиш напред.Връзката ви е продължила прекалено дълго и както сама каза вече се е изчерпала.Не можеш да останеш до някого само защото си привързана към него и всичко е по навик.още си прекалено млада ще срещнеш друг в който ще се влюбиш можв би и повече.Просто разбери и накарай и него да разбере, че не мойе да продължавате нещо,което няма смисъл
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Аз съм съгласна с Аничка
    Кажи му че искаш някакъв период свобода от него ама наиситина и ако не го спази няма никога повече да се оправите и като мине този период ако и двамата още....се искате тогава няма никакви проблеми
    in defense of our dreams...

Град
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    единия се преодолява с друг и така...
    да де това си е така ама .. това са 2 годинии . не е толкова лесно

Град
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa

наи дългата ми връзка е била няколко месеца само , а и никога не съм се влюбвал истински не ме слушаите по принцип повече от 1 месец жените не ги държа
    това е щото още не си срещнал мен ххахаха
    А иначе по темата наистина дайте си малко почивка

nameri si drug...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град

наи дългата ми връзка е била няколко месеца само , а и никога не съм се влюбвал истински не ме слушаите по принцип повече от 1 месец жените не ги държа
    това е щото още не си срещнал мен ххахаха
    А иначе по темата наистина дайте си малко почивка
    недеи че като видя русо и превъртам
    в положителния смисъл на думата "превъртам" ли

Град
    аххахха попринцип нямам нищо против

Град
    Никъделенд
    Ще е по-готино зарибявката да е на личен

Град
    Цитирай Първоначално написано от A`time`for`us
    Ще е по-готино зарибявката да е на личен
    извинявай мноооого

Град
    Никъделенд
    Много е трудна ситуацията... за мен.. а и за него. баси, искам просто спокойствие и двамата да сме ок. защо не се чувствам добре като сме заедно... а и като не сме.... пак ме измъчва...

Според мен, най-правилното решение е да се РАЗДЕЛИТЕ! И този път не се подлъгвай от сълзите, седни и премисли добре нещата и си прецени, но 2 години са твърде много време, според мен ти вече НЕ Го ОБИЧАШ, а чисто и просто си свикнала с него, затова и то е толкова трудно да кажеш Край! Ти сама каза, че не се чувстваш добре, когато сте заедно, знам какво е Напрежението просто те съсипва, а започне ли да има напрежение в една връзка, поне според мен е време за РАЗДЯЛА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си