- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се понасям.
[color=red]Здр.Нз какво ми става по това време да ви занимавам с нещата си но просто и аз незнам какво да направя вече.
Така..правила съм мн грешки в живота си и винаги съм съжелявала за тях..опитвала съм да поправя нещата до максимум.. нз до колко съм успяла...но винаги когато се сетя за това което съм правила и след което винаги съм се наранявала или чрез глупоста ми съм наранила някой друг ми става мн кофти...И сега се замислям за вс неща които съм направила за цялата болка ,която съм причинявала....и виждам,че хората са ми простили за всичко,но аз не спирам да гледам назад..не спирам да се чудя защо живота е такъв че винаги някой страда...
нз нз дали ще ме разберете,защото аз самата не се разбирам..Конкретния ми въпрос...е защо продължавам да съжалявам за неща,които са забравени??/color]
Az bqh taka predi okolo mesec...prosto te grize savesta...mislish si che e imalo dr izhod ili vse oshte ima...badi spokoina..slushai muzika i ne misli za tova
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Твърде навътре приемаш нещата и може би си много чувствителна, ето защо! Миналото си е минало, не трябва да позволяваме да засяга настоящето, защото разрушава бъдещето! :P
е с музика не мога..слушам слушам и хоп по едно време песен ,която с нещо ми напомня на предишните моменти..и почвам пак да..се измъчвам да се обвинявам за разни неща..толкова неща можеха сега да бъдат различни...Първоначално написано от evichka_lonelyy
Spri da jivee6 v minaloto i pogledni nastoq6teto!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Gledai samo napred!!!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Трябва да седнеш и сериозно да се замислиш за положението си и САМА да пребориш този толкова глупав проблем.
Познавам такъв човек.
Не ви разбирам.
И аз съм ранявала. Много. И все най-близките ми хора, тези на които държа.
Ще кажа само едно - ако сама не се обичаш, как може да го очакваш от другите(без въпросителна)
Усмихвай се повече! Вярвай в доброто у себе си! Гледай напред!
Като за начало.. спри да се самосъжаляваш!![]()
..Why can't I be innocent..
Първоначално написано от MP
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Защото...и аз съм същатаПри мен се дължи на факта, че съм прекалено, ама наистина прекалино, чувствителна и приемам всичко навътре. Съжалявам за много неща от миналото и се научих да живея с тях, което не е добре, защото всеки ден се връщам отново и отново... Опитах да преодолея, но не знам...някак си не се получи и просто свикнах с факта, че с всяко събуждане и лягане аз съжалявам за нещичко от миналото...
Попринцип в подобно положение си изпада, когато си изправен пред дилема - да избереш едното или другото, ти избираш едното, нещата се развиват по един начин и след време започваш да се чудиш какво ли щеше да стане ако беше избрала другото...
Не знам какво да те посъветвам освен това: при започването на нещо ново в живота ти добре обмисляй действията си, мисли какво ще стане ако направиш еди какво си и какво ако направиш друго...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Толкова ли ти е скучен живот, че отделяш толкова много време на тия простотии и мисли да ти обсебват главата, че и теми да пишеш?!?!?!Първоначално написано от never backdown`
Защото има едно такова нещо,наречено СЪВЕСТ![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
И ние не те понасяме,спокойно.
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
mN GruBo ...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Еми, сещаш се, защото ти е гадно за това, което си причинила и се обажда съвестта...
Иначе само ти се тормозиш по тоя начин и трябва да спреш, гледай да не ги мислиш тия неща.
Не гледай назад, каквото е било било. И за да не страдаш, че правиш глупости преди да направиш нещо помисли.
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Аз те разбирам, защото и аз съм така ... ужасно е ! Преди няколко месеца направих нещо , с което нараних адски много най-важните за мен хора.Те ми простиха, но аз не мога да спра да мисля за това колко много ги нараних и как може да съм толкова глупава и да правя такива неща ...Опитах да го преодолея, но не мога.Всеки ден мисля за това и се здухвам...Имам чуството , че никога няма да го забравя ....![]()
омгти верно си много тъпа... аз на твое място бих се самоубил...
![]()
"ама аз съм много чувствителна"
Работи върху себе си, кво ревеш и искаш да те убеждаваме колко си велика
I Want To Play a Game!
и аз съм така понякога,но не винаги.ужасно е да мислиш постоянно за грешките,които си направил...хора сме и постоянно грешим и ще продължаваме да го правим....не си струва да страдаме толкова.по-важното е да си правим изводи и да се учим от грешките си!
someone else...
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
![]()
По темата: Самоизяж се![]()
So free
Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Може и да се самоизпие![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg