- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви!! отговорете бързо!!!! моля!!
направо кам въпрооса.... ами правихме секс с приятеля ми той свърши веднъж и понеже бехме навън , той не се е мил и после пак го правихме , но без презерватив... не е свършвал в мен , но се притеснявам да не е имало сперма от първия път... таа може ли да е станало нещо ... моля отговорете миблагодаря
Да, може.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
напълно възможно е ...![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
дам, може да е станало нещо. нещо като бебе.
След 14 дни(защото много хора си мислят, че може да се направи и веднага след секса)Първоначално написано от PlayBaby
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Вземи хапчета! Недей да чакаш 14 дни!
ами шанса за да нее станало нищо е много по голям от колкото да е станало нещо... ако е имало сперма по оная му работа сперматозоидите със сигурност са измрели до следващия акт + това е свършил извън теб което ти дава към 80 % шанс да нее станало нищо
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
колко време сте изчакали до втория път ? Ако е било повече от минута то те са умрели![]()
ако са като рамбо във "Втора кръв" се съмнявам да са измрели![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
По - съгласна не мога да бъдаПървоначално написано от niquetamere
![]()
![]()
![]()
nedei da 4aka6 za testa ami napravo pii edin Escapelle,predpo4ita6 po-malkoto zlo nali taka
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
Не само че може, ами е сигурно!! ............
За ПРЕЗЕРВАТИВИ да сте чували!?!?!??!
Кой ден от цикъла ти е ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
escapel ... хапченце за тъпи девойки с още по-тъпи ебачи![]()
бой, йебанье и чалга
ааами около 15 мин след първия път го направихме пак ... цикъла ми свърши преди 3 дена и ще е мн късно ако 4акам да вида дали ще ми закъснеееаа тези хап4ета до колко дена се пият .. и увреждат ли не6т0
![]()
Аз го правих така 8 месеца подред.... /нямам деца/
Добре де, не мога да разбера едно - защо не се притесни на момента, когато сте го направили за втори път ами чак сега се притесняваш след свършен факт ? Или тогава на се беше сетила, че може да има сперма ? Правите необмислени неща пък после се притеснявате... Ама не съм ти никаква, за да те съдя - животът си е твой, троши си главата![]()
ПП Има вероятност да е останала сперма.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Пият се до 3 дни след половия акт. Колкото по-скоро се изпие хапчето, толкова по-добре. Струват около 30 лв (зависимост от аптеката, от която го взимаш.. ) .. И да, увреждат .. Това са допълнителни хормони, а не бонбонки .. На всеки действат по различен начин. Можеш да получиш и хормонален дисбаланс..... На мен ми подействаха много зле.
След като преди 3 дни е свършил цикъла ти вероятността е минимална .. Но ти си реши, нищо не се знае .. Поговори с приятеля си ..
На колко си години?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Е*бават ти майката на организма - с 5 думиПървоначално написано от lilqna323
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
аах дано и при мен да няма ни6ту .....ноо00о напрао 6те припадна от притеснение
![]()
ееми ще поговоря с приятеля ми за това иии нз ко ще прааа ина4е на 15 сам
Първоначално написано от mrs.smith
![]()
![]()
![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!