- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правихте ли секс на 14?
+1Първоначално написано от lqlqlqq
Много точно се изказа
Аз също го направих на 14 и не съжелявам,но все пак си личи,че авторката не е готова за това...Само по начина,по който пише се разбира,че й е рано и че няма голямо желание да го направи
![]()
не е важна възрастта , важно е да усетиш, че искаш да го направиш с определено момче, а не да го направиш, за да си модерна.Първоначално написано от mmm_sweet
няма възраст, на която задължително трябва да го направиш...
az sam na 14 i nqmam gadje, a nikak ne sam grozna, i o6te ne sam si pomislqla da pravq seks..a ti 4ak se 4udi6 dali trqbva da go napravi6, ako i drugite sa go pravili na 13po-dobre ne se vodi po akala na drugite
Не го прави само за да си като другите... Няма да давам от баналните съвети " ...изчакай подходящия..." на тая възраст подходящи няма просто го направи когото ти се иска с когото ти се прииска, а пък ако трябва да съм честна според мен си хвани някой батко да те понаучи на нещо и друго, а после си търси "подходящия" да му завъртиш главата!
Ами какво да ти кажа, изчакай до първата брачна нощ.Ако изчакаш, свиркай- имаш черпавка от мене...Ама да не се зажениш на 14-15 , че тогава черпавката се отменя...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Стига простотииииииииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен най-малко на 15-16 !! тея вече на 13 повечето ... чи дайте да почвате на 10 ... те не знаят дали им се ебе или им се пикае ама тръгнали вече ГОЛЯМАТА РАБОТА ! И съм сигурен че още хабер си нямате за какво става въпрос.... по-добре не навлизайте толкова рано в играта .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелката ти много важна ли е станала като го е правила 3 пъти за 1 вечер...Намери си подходящ човек и тогава чак мисли за секс.Лесно можеш да си загубиш девствеността,но никога неможеш да я върнеш.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ама ти продължаваш да ме шашкаш с отношението ти към тия неща... пфу...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
По-добре не давай съвети на 13-14 годишните по тоя въпрос точно...![]()
Мноооооого са ти объркани представите...
Забелязвам,че говориш големи глупости понякога
Прав си !Първоначално написано от Jigsaw Dynamite
Момичетата си имат 2 ценни неща - Гърдите и девствността . Естесвено ако второто не сте го загубили .
малка си![]()
Не, правих секс на 9(перфекната възраст).Чувствах се готов, както психически, така и физически.Също така много обичах момичето, с което го направих.![]()
![]()
![]()
![]()
мда.на 14 ми беше първият път...и не съжалявам ,че толко малка съм загубила девствеността си ,защото вече 4та година съм с първия ми![]()
Schranz music is my world !
Xora be...Stiga napadahte momicheto...
mmm_sweet - Spokoino mila...Ti za da pitash tuk - znachi verno ne si gotova...Spored men nikoi na 14 ne e gotov ama...ima takiva deto veche sa go pravili po nqkolko puti na taq vuzrast...e kvo?! Gordi li ste mamka mu...I kato vi pitat sled vreme decata vi...kakvo shte im kajete...?!
Kakto i da e - po temata...! Ne se vslushvai za tiq neshtica tolkova v priqtelskite suveti...kolkoto v sebe si...![]()
P.S. - na 14 summm :P
Бе я чакай до сватбата бе, кви са тия - аааре у стадото.![]()
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
NE! na 14 ne sme pravili sex![]()
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
аз съм на 15 и още съм девствена,тфа се брои за не нали![]()
и аз познавам мн момичета с които дружах преди години,след като се отделих разбрах,че не са били свестни...едни такива курветини...на по 14-15 вече са се перкали като луди...ааа...ша извиняате,ма предпочитам да ме наричат задръстенячка от колкото курва![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Кво ти пука как те наричат?![]()
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Ебати си и глупавия/глупавата.Първоначално написано от Jigsaw Dynamite
понякога е важно хорското мнение...особено когато градиш личност и се опитваш да се издигнеш в обществото.понякога хората са правиПървоначално написано от дигитална мечта
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
А иначе по темата - Не на 14 пропуснах, правих на 13 и на 15. Бъзик бе.![]()
Не съм. Ама ми се искаше... Всичко, което искаш да правиш трябва да го направиш когато го искаш. Иначе какво - излиза че живееш заради другите.
Не съм. А и не го мисля за правилно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ама аз още нямам 14а съм ебал 10000000 пъти даже оргия праихме
![]()
Несме![]()
муахахахах
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев