- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уфф ... пудрата ;(;(
Бе зех си пудрата на ейвън color trend ама нещо много бързо ми се маха от лицето. Гледам да не си пипам много много лицето когато съм с пудра ама все пак изчезва ......... какво да правя ?! !?!?
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Мога да кажа,че на AVON нещата са пълен боклук.Аз лично не съм доволна от тях никак и се обривам от тях.![]()
по4истваш си лицето добре
слагаш някакъв крем
пудра
предполагам тогава ще се задържи по-дълго
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Скъпа,тази пудра не е никак хубаваОт продуктите на колор тренд на Ейвън,които си заслужава да се купуван са само: ГЛАНЦОВЕТЕ и СПИРАЛИТЕ и ОЧНИТЕ ЛИНИИ!Всичко останало е боклук и не се чуди защо ти пада бързо
Просто си купи нещо за повече пари,за да си доволна
![]()
podkrepqm drugite mneniq che ne vsichki produkti na AVON sa hubavi po-dobre dai pove4e pari,za po-dobur produkt
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
по-мазничък крем и няма да мръднеПървоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
abe kvoto ida si slaga6 pove4e te suvetvam na avon da ne si kopuva6 absoliutno ni6to otidi v nqkoi magazin za kozmetika i si vzemi kvoto ti trqbva
Ако искаш по-евтина,но все пак качествена пудра - препоръчвам ти на Catherine Arley. Около 3 лева е и въобще не се трие.Мила съм си дори лицето с вода и тя пак си стои.Лесно се нанася и мирише хубаво,а и лицето ти не стои на петна от нея.
Има и някакви блестящи частици.На слънце е много готино.![]()
съгласна съмПървоначално написано от Goddes`
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
[DoLLy] и аз имах тази пудра и наистина и много гадна.Първо че цветовете са ужасни,и второ че когато съм с нея кожата ми се омазнява супер бързо![]()
Любов и вечност не се римуват...
защо сички сте си вманиечили че на avon нещатаа са хубави ... ТЕ СА БОКЛУЦИ разберете сички от там е ббоклук ползвала съм ги ужас и от тях даже придобих алергична реакция![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Вместо да даваш излишни пари за Avon спести още малко пари и си купи качествена пудра.
+1Първоначално написано от rehab
Суетата.Моят любим грях.
i az imam takiva nabludeniq che povecheto neshta ne stavatПървоначално написано от пLiнцесkъ
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Използвам много неща на Ейвън, нищо не ми е ставало до сега от тях!!!
Тази пудра не е от най-добрите, но на тази марка има други хубави.
+1!Moga da ti kaja 4e ot tazi seriq ne6tata ne struvat ima mnogo po hubavi pudri pak na Avon kakto i na magazinite!!!!!girl91 написа:
Използвам много неща на Ейвън, нищо не ми е ставало до сега от тях!!!
Тази пудра не е от най-добрите, но на тази марка има други хубави.
От серията Color Trend ми харесват гланцовете(последните два, които си взех са много хубави), имам хубави сенки и сладък балсам за устни.Първоначално написано от Cvetito53
Pri vseki e razli4no ne govori vreli nekipeli za AVon az gi polzvam i sam super dovolna ot vsi4koПървоначално написано от Люси
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
еми аз ти предлагам да си вземеш пудра от Avon, но не на Color trend аз имам от друугата и съм мн доволна![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!