- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА!!
остава то4но една седмица до даскало, какви са ви плановете, как смятате да си прекарате последните дни свобода, планирали ли сте нещо грандиозно ?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Планирам да се гръмна![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Както досега.Изключение е само, че ще пообиколя магазините за дрехи и учебници, иначе си продължавам постарому.Хич не ми се почва, честно казано.
![]()
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
мисля да се хващам с тфа даскало, че после като дойде времето да почвам курсовете да не ми кажат чакай до лятото, защото имаш лоши оценки... а да си имам 6ци и да ми е спокойно на душата!![]()
Raise your fist!
и азПървоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
+11111111111111111111Първоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо по-специално макар че е последната седмица свободаама като се замисля много бързо си мина това лято
![]()
.. аа сетих се какво ще правя последната седмица - ще си купувам тетрадки
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от j_adore2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
ми ще се стягам за даскало .. мисля да почета малко,да накупувам тетрадки,чанта и такива глупости а пък останалото време ще се насладя на последните днии живот![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от karvavata_djil
Ох и аз.Нервя се все повече и повече.Ужаас даскало.Иначе седмицата ще е,като всяка друга.Бог да ни е на помощ.Хаха ебавам се
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Както си прекарах цялото лято-страхотно.Не ми се почваааа...Няма ли шанс за някоя и друга стачка?
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Мисля да започна да тичам.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
iooo cqla sedmica 6e si kupuva6 tetradkiПървоначално написано от kiss_kris
e na tva mu vikam hus!
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
4etoh v nqkuv sait 4e qnka takeva li tam kva be6e pak imala planove za sta4ka samo 4e nai veroqtno, ako izob6to ima, daskalite 6e si hodqt na rabota, nqma da e kato minalata godinaПървоначално написано от mIsS-kIsS
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ммм...цяла седмица по магазините![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
6a se naslajdavam na poslednite dni 6tastie
ми ще напазарувам малко, ше хода ба рд, на диско, ше си почистя малко бюрото, ше ида до даскало да вида дали си е на мястото и ще си отспя хубаво че следващите месеци няма да им мн сън
Ммм, плановете ми бяха до средата на започващата седмица да съм при баба, но се прибрах по-раничко.
Иначе ще се видя с някой друг приятел/приятелка, ще си потърся есенни дрешки и обувчици. (:
Също ще проверя и за курсове по Английски ииии ще чакам с нетърпение съботата/слънцето ми тогава се прибира(:![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Последната седмица... с приятели- бира... карти... и т.н![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ти май си се объркала и говориш за моите планове...не за твоитеПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
shopping терапия![]()
![]()