- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА!!
Ami nai grandiozen 6te mi e petak parco hause party posle disco sabuata sashto sam si q izmislila v nqkoi clubb ;p ;D i nedelq si e t6k ina4e prez sedmicata n6 int ;D aa i 4etvartak rd
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хих ами тази последна седмица за начало трябва да променя режима си тип: "Лягам в 5 сутринта-ставам в 3 слеобед". Друго-ще се насладя на макс на почивката, ще излизам, но също ще вися и пред компа...![]()
Нищо по-различно от цялото лято общо взето ... амаа на 12 гаджето ми има р.д ии май с тая дата ще се помни тва лято,, * очертава се голяма веселба
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Нищо по-различно от останалите дни.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
лелее аз пък няма да се прибирам в кащи щее обикалям напред назад цяла седмица ии след тфа си стягам задника да уча че след 8 клас тряа ходя някаде![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Ами...лягам си супер късно и ставам към 14:00-15:00...К'во друго правя?!
Първоначално написано от j_adore2
Vs ot starite mi priqtelki planirame tova,no samo 4e to4no na 15 v dvora na u4ili6teto,za da go zakriqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз искам да се гръмна,това лято мина толкова бързо и не мога да повярвам,че има само 1 седмица докато ада започне отново!!!!![]()
![]()
I kissed a girl and i like it
АхахахахахХА![]()
аз тази седмица ще я прекарам както обикновено,защото за учебниците и униформите ще ни кажат като почнем
![]()
смятам още малко да си поживея и после да се гръмна
![]()
Na men mi se hodi na daskalo .Nishto specialno ne sum planirala za poslednata sedmica.
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Strahotna ideq....Първоначално написано от j_adore2
emi 6te se zabavlqvam kato za posledno...
![]()
Миии...какво ще правя...шопинг терапияи ще трябва да си дочета книгите от списъка
-ко да се прави-трябва да се учи
дам планирала съм една сладка диета която колкото и да е вярвате включва ядене на шоколад по цял ден и естесвено 2 дена на балкан преди дасало
![]()
in defense of our dreams...
na 14 ve4erta 6e ima mega golqm zapoi na plaja![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Ох , чак се депресирам от факта , че даскалото идваТова за гръмването е добра идея
![]()
Иначе дни като дни , ще си ги изживея с кеф (и сълзи)
![]()
j_adore2 написа:
Планирам да се гръмна
и аз, и аз ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами то вече ми става скучно и искам да правя нещо... но не и да ходя на училищеНе ми допада тва занимание
![]()
охоо мен ме оставят сама за няколко дни така,че върнамерявам да се разепяя![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Както обикновено ще спя до към 11 после на кафе на копма и после пак навън!и на 14 вечерта и аз обмислям да се гръмна.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
За мен последната седмица не е нищо по-специално, че да и отдавам чест чак пък да си правя планове![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!