.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Как поддържате кожата си чиста и гладка?

Здравейте!Реших да направя темата,за да може всеки от нас да сподели как поддържа кожата си чиста и гладка.Какви продукти използва и какви домашни маски си прави.

Аз всяка сутрин си почиствам лицето с тоника и млякото на Гарниер.После слагам кремче.Вечер също.Често си правя маски от хума,за да не ми излизат пъпки.Също използвам Гарниер Пюр 3 в 1,но един или два пъти в седмицата. Правя си маска от мед,но рядко.И това се.Друго не се сещам.

Сега сте вие
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Добрич :o)
    Хах много трудно и кожата ми не се задържа мн време чистичка. -Почиствам го с изглаждащата маска на Дева с лайка (+пилинг частици )
    -Използвам гела и тоника на Билка
    -Почистващо и подхранващо мляко на Ройбос
    -Розова вода
    И общо взето така.

Повече от фен
    znachi az seki den si pravq maski
    *ot hyma
    *polzvam gel za po4istfane na CLean & CLear
    *i sqkakvi zelen4ukovi i plodovi mn sa qki teq s krastavici i qbalki i Tn

Pp a dovolna li si ot tova GARNIEr 3 in1 4e az mislq da si zimam takova i kfa cena e ? ? ako moje da mi kajesh
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    znachi az seki den si pravq maski
    *ot hyma
    *polzvam gel za po4istfane na CLean & CLear
    *i sqkakvi zelen4ukovi i plodovi mn sa qki teq s krastavici i qbalki i Tn

Pp a dovolna li si ot tova GARNIEr 3 in1 4e az mislq da si zimam takova i kfa cena e ? ? ako moje da mi kajesh
    Да,доволна съм Мисля,че сега е около 8-9 лв. Аз даже сега трябва да си купя пак,защото скоро ще се свърши.

Всяка сутрин и вечер мия лицето си със специален сапун и се мажа с обикновения крем на "Нивеа". Когато не ме мързи се мажа и с мед, ама това става рядко.

Супер фен
    Град
    Своге
    mmmm super tema
    Az naskoro si napravih maska ot:
    sini slivi
    bra6no
    malko voda
    Vsi4ko tova se razburkva do polu4avane na homogenna smes,super e

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    mmmm super tema
    sini slivi
    bra6no
    malko voda
    Интересно И аз ще пробвам тези дни

Повече от фен
    mm mersi mila zna4i i az sega 6te si kupq da probvam a q tyka da izpolzvam 4e e tema za kojata probvalili ste ot tova novoto na VEET za vejdi {ot tova za obezkosmqvateneto ako se se6tate } i dovolni li ste ot nego ako ste polzvali
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Лющя много цитрусови плодове и ползувам сапун за лице.Опитайте много по ефикасно е.

Az vseki den si po4istvam liceto sas Eveline(sega se miq s nego no predi okolo 2-3 dena se mieh sas po4istva6iq gel na Clear and Clean) i sled tova slagam tonik za lice na Avon!!No skoro i az 6te si vzema na Garnier 3v1!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    mm mersi mila zna4i i az sega 6te si kupq da probvam a q tyka da izpolzvam 4e e tema za kojata probvalili ste ot tova novoto na VEET za vejdi {ot tova za obezkosmqvateneto ako se se6tate } i dovolni li ste ot nego ako ste polzvali
    Не прави грешката да си купуваш продукт на Вийт!И аз бях навита да си го купувам този крем,но се разубедих.

Напълно чиста не ми е била от... началото на трети клас, може и по-отдавна.
    • Ходя на почистване всеки месец /не съм ходила от май, но това е друг въпрос, просто сме ваканция, все насам-натам - нямам време/.
    • Ежедневно си почиствам лицето с лосион против черни точки на спиртна основа от Ейвън, дори да не съм слагала грим, защото мръсотия има и във въздуха и кожата се замърсява.
    • Ако съм си слгала молив за очи или сенки, почиствам лицето си с едно лосионче на Лореал, което се превръща в тоник, когато го размажеш.
    • Няколко пъти в седмицата/не броя колко точно/ си почиствам лицето с един от двата ексфолианта, които имам - Гарниер Пюр 3 в 1 или един ексфолиант против черни точки на Ейвън /не му помня името/, като по-често ползвам Гарниер.
    • От време на време си правя една избелваща маска на Зиелона Аптека Амингер, или нещо такова, продава се в Билла и Пикадили, струва един лев за две пакетчета от нея, съдържа краставица и мирише много приятно, а и наистина помага.
    • От време на време се мажа се едно кремче на ЕЛЕА /синьото/, за да не ми се омазнява кожата.
    • Всяка вечер се мажа с Бочко и съм много доволна.

Ами това е, надявам се, че като полагам грижи, ще има ефект.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на babity
    Доскоро ползвах едни лайна на Орифлейм. Едни такива, зелени с екстракт от алое; ексфолиант и някакъв крем. Ама наскоро ми писнаха и ги изхвърлих. Купих си ексфолиант на Регал, а крем още не съм си избрала... има време! Иначе от време на време като ми дойде музата си правя пилинг маска, последвана от маска с ихтиол и накрая една специална пудричка.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе хора да ви питам..имам много черни точки по носа(целия ми нос е в черни точки) и по брадичката също..и майка ми е така,баба ми също въобще може ли да се оправят някога?ползвах клийн енд клиър и ейвън но те са все едни козметични продукти от които не се махат(то те са май по скоро за да не излизат а не да премахват) та кво да пробвам че се дразня?баща ми пък като малък е имал много пъпки..и от него това съм прихванала пъпките като ги мажа със силицилов спирт сякаш има доло горе ефект ама те не са ми толкова проблем колкото черните точки

Cruel Intentions

Град
    Мда и аз съм така-нищо не ми помага. Нз нз от тея черни точки оправия няма..

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    абе хора да ви питам..
    Отиди на козметик да ти ги изчисти или сама в домашни условия можеш да си направиш парна баня с гореща вода.. Стоиш малко под парата да се отворят порите и осле изстискваш тия черни точки. Миеш лицето и си готова.. И за да не ти се появяват повече си се мажи с това твойто Но да изчакаш да ти се успокои кожата. Това е, успех.

Ами всяка сутри и вечр си чистя лицето със салицилов спирт като от време на време се чистя и с дълбокопочистващ лосин Амрита за кожа,предразположена към акне.Два-три пъти в седмицата си правя маска с Гарниер 3 в 1,като от тази седмица започвам да ползвам Гарниер-а и салициловия спирт заедно.След баня си чистя лицето със лосиона и често си правя парни бани,но сега започват да излизат повече пъпки и не смея да ги запарвам.Щом излезе пъпка я мажа с едно апликаторче на Евелин,а ако е на много видно място я изстисквам и я мажа с крем Здраве.В общи линии така поддържам кожата си чиста.
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Използвам ексфолиращ гел на Clean & Clear и един обикновен осион от аптеката с розмарин (за около левче). Ако имам някаква пъпка и слагам Имекс и понякога вечер си мажа лицето с лимон.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За мое щастие кожата ми наистина е гладка и пъпки нямам.
    Нищо особено не правя.Кремове е рядкост да използвам.
    Дегримирам се хубаво с тоалетно мляко,а после и с вода и сапун.
    Нищо специално.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Exfoliac крем + гел и scrub за лице.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    mmmm super tema
    sini slivi
    bra6no
    malko voda
    Пробвах я преди малко Имаше ефект - кожата ми стана по-мекичка

ами.. аз използвам едно почистващо на Ейвън и съм много доволна мн чиста ми става кожата... и имам един спирт който го правят в аптеката и има антибиотици вътре и др. такифа и много бързо се махат и ти се успокоява лицето.. 2 пъти в седмицата ползвам Гарние Пюр 3 в 1 и съм много доволна също.. и така..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Навирам си чутурата у кенефа, ексфолирам с трески ииии-перфектен резултат.
    Пробвайте и вие.

За да е чиста, в добро здраве и да се оправят белезите ми от козметични марки като Ейвън, не ползвам никаква синтетична козметика, само едни специални лосиони от козметичката ми, ходя при нея за почистване горе долу всеки месец..

иначе като програма вс ден ползвам:
    1 сутрешен лосион
    после 1 и 2 дневен лосион,
    мажа се с хидратираш крем от Орифлейм (макар че ония ден ми казаха че бил изгорвен за жени м/у 20 и 30 години.. но ми го препоръча козметичката..)
    Накрая лечебен фон дьо тен.. понякога си слагам и пудра, но не от тия с габичките дето са, те са мн вредни и замарсяват лицето с бактерии, а най-обикновена бебешка пудра.. но лятото без пудрата, че нещо н бяло ми става лицето

Правя си и маски с хума, ако се сетя, но не съм правила от месеци, плакна си лицето с чай, а за наурален ексфолиант за тяло - понякога ползвам кафе.

Имам и един лосион за тяло от Джонсън и Джонсънс.. мн добре ми овлажнява кожата.

аз използвам на гарниер 3 в 1 и супер ми действа на личицето преди изпозвах салицилов спирт от 1% и лицето ми беше мн гладко и чисто! и двете неща ти ги препоръчвам щот съм ги изпробвала пък и действат на всички видове кожи
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си