- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е според вас най-доброто училище в София?
![]()
научаваш 2 езика, ако седиш и учиш... и като искаш да учиш висше европеистика, НФСГ как ти помага?
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Ей, френската може да е добра на френски, ама кво ще кажете за техническите или техникумите. Най-доброто техническо даскало е ТУЕС. Няма кой да му се мери на него. Може би УКТЦ - Правец.
Като не обсъждаш конкретно мнение,какъв е смисълът да цитираш?Колкото до 1АЕГ,не мисля да коментирам,защото аз друго знам,обаче недей да гледаш хората на кое място слагат 1АЕГ,защото това си е тяхното мнение и ако те харесват училището-да се запишат там,ти какво мислиш е друг въпрос. ;] Айде помислете малко преди да пишете глупости.Първоначално написано от afterforever
Първоначално написано от angel4ee
Тук всички можем да поспорим. Едно от най- елитните училища според мен е Класическата гимназия ( Национална гимназия за древни езици и култури "Св. Константин- Кирил Философ" - НГДЕК ). Първо: Това е училището, в което се влиза най- трудно и с най- големи усилия. Второ: В учителския колектив не присъстват случайни хора. Трето: Като клон на СУ предлага много опции за след 12 кл.
Естествено мойто мнение не може да бъде споделено с всички за това и мисля, че този въпрос е излишен, защото не може да получи коректен отговор.![]()
![]()
Американския колеж къде го забравихте има най-високи резултати на матурите.
То е частно училище, къв е смисълът да го обсъждаме при положение, че са мн малко холрата, които могат да си позволят да учат там...
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Че е кофти, кофти е, ама нали знаеш, че не всеки си мечтае да учи средно до 20 и после да стане чиновник в банка за 400 лв примерно. Или може би имаш предвид, че престоя ти в НФСГ се равнява на висше икономика/ стопанство/финанси ?Първоначално написано от lovemtk
Нищо против нфсг , нтбг или хората там, обаче отдавна е минало времето, когато бащите са обучавали синовете си в занаята, за да имат професия, когато станат на 16...
По темата- никое
Don't worry, be happy!
164 ГПИЕ
НТБГ
31 СУЧЕМ
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ама нтбг и нфсг са ти много добра основа.Като продължиш после да учиш финанси или икономика,ти е много по-лесно.90% от нещата си ги знаеш.А с първия език,който учиш,съвсем спокойно можеш да кандидатсваш в чужбина за тия специалности.Първоначално написано от Bubbly
mm..za men..sled kato..iam6 slednite predpo4itaniq..kum takova y4ili6te trqbva da se naso4i6..qsno e koi sa elitnite..nemska,ispanska,frenska,2ra nemska,angliiska,amerikanski kolej,smg,npmg..tova sa nai-dobrite...sa razli4nite nasoki..i vle4eniq kum opredleni ezici..matematika..fizika..i t..n si izbira6..i tam klasi4eskata..su6to e mn dobra..[4yvala sum]..vuprkei 4e ve4e murtvite ezici..leko ne trqbva mnogo..myzikalno,za izkystvata,horeografko: z ahoarar ..koito iskat takia ne6ta..31vo..su6to se ytvurdi kaot mn dobro daskalo..
Първоначално написано от lisi4ety
Защо да не включват аз кога да тура на 68 33 бал ама е много избушено... в немската с какжа професия излизаш??? ако искаш да учиш език може да го научиш на всякъде.... не казвам че немската не е добра просто казвам да не исключвате НФСГ и НТБГ...
Първоначално написано от dark_wings
Тука си прав/а
1 лайно са всички
Не съм от София,но съм чувала само добри мнения/отзиви за НПМГ и СМГ..Лично мнение не мога да дам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мойта-НГДЕК.Пристрастна съм.
Обективно погледнато-всички езикови.Немска,френска,анг ийска.Американския колеж също ме радва.Ако имах кинти,там щях да съм.Ако отбирах от математичка пък щях да съм в Английската.
Има много добри училища,зависи в каква посока са ти интересите.![]()
ПГМЕ - Н.Й.Вапцаров ... или така нареченото МЕХАНОООО![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
еми аз не съм много съм запозната с училищата в столицата, ама съм се насочила към софийската електроника - "Джон Атанасов" .. на мене ми се вижда удачно .. иначе не знам какво търсиш ти![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ACSсупер е училището, и като репутация е най-добро, вярно че е частно, но наистина си заслужава.
acoustic spinning
1.НГДЕК "Константин Кирил Философ" -най-доброто според мен
2.9 ФЕГ,Испанската,91 НЕГ,1 АЕГ
За мен езиковите гимназии са най-хубави, а именно 9 ФЕГ, 91 НЕГ, 164 ГПИЕ и може би 1 АЕГ ..![]()
мъжко..
Немската , 1 Англиийска и Търговско Банковата..
Аз сега ше съм заек в Джон Атанасов..още не съм влязла, а вече не го харесва..![]()
ла-ла-ла
НТБГ ти дава страхотни основи и добър старт в кариерата. Относно езиковите мнението ми не е много високо, защото от него излизаш само с единия език ? Ако си добър в езика най-вероятно ставаш преводач, ако си късметлия ставаш добре платен преводач.
Общо взето всеки си има мнение. Влязох в нтбг с 31 бал, като е 3х математиката, която не ми беше много добре. За това неучещите и незнаещите, какво представлява нтбг или пък нфсг да не дават некомпетентни мнения. Учете си там езиците, които и ние си учим сериозно пък да видим с каква квалификация ще излезете от 1аег и т.н.![]()
Американския, НПМГ, СМГ , НГДЕК , немската, английската .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...