- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обичате ли да спите без бельо
ами обичам да спа гола
и го правя често
хахах мн често ми се случва да спа само по тениска без бикини надолу
и без сутиен естествено
или абсолютно гола...
зависи от много неща
трябва да ми е топличко,
ако има и кой да ме прегърне...нещата се уреждат идеално
(devil)
не![]()
ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...
Лятото спя доста често гола, понеже ми е най-удобно. Някак си по-приятни са и чаршафите като спиш гол.![]()
През останалото време се е случвало, но поради други причини![]()
+1Първоначално написано от my baby love
еми съвсем гола не съм спала, рядко съм спяла само по бикини и нищо друго - само когато тате не е в нас, да не стане некой гаф. През лятото обаче е наистина по-удобно да спиш примерно само по бикини, иначе зимата, едва ли някой ще спи гол.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Първоначално написано от harabelka
![]()
Е кфо търси баща ти рано сутрин в стаята ти(ако имаш такава) и да не би да ти гледа под завивката с какво спиш?!?
![]()
![]()
не се е случвало досега![]()
da obi4am...osobenno ako sum na gosti na priqtelq mi...a ina4e mai samo lqtoto spq gola
лятото спя гола.
S pijamka e super
мн обичам да спя гола..и да си стоя гола у нас,но си го позволявам само когато съм сама вкъщи..нямам желание родителите ми да ме видят...
Вкъщи никога не спа гола, защото съм в една стая с брат ми.Когато съм в приятеля ми се случва.![]()
Е баш гола да спя...бляк...спя си с няква тениска /по-широка, щото е по-удобна/ и боксерки![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
лаа майка ми спи гола леле не мога да си го представя хах сега като беше лятото гаджето колко ме навиваше ли навиваше ама без резълтат.Не ми е удобно ... да взема да се отвия и некво куцо не ме кефи и не мисля за в бъдеще да променям мнението си![]()
да![]()
![]()
![]()
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ми няя лошо ако си е жежко а чаршафките студенки...аз лично си спя с пижамка,а за нощници да не става и думавечерта докато спя и си я дигна до ушите и се нагъзя
![]()
и аз си спя с пижамканощниците не ги понасям не мога да се обърна
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
И аз ткааа . . .Първоначално написано от my baby love
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
и аз такаПървоначално написано от A_JoLiE
хубаво е усещането за свобода
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Хахах ами нем не съм спала чисто гола до сега,но съм спала само по боксерки примерно обаче само ако съм била сама в къщи ахаха![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Спя гола. Имам си ключ на стаята, за да няма гафове.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...