- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво стана...Токио Хотел пак взеха награда best new artist
+1Първоначално написано от _SL_
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
И мен тва кво ме топли?
Мой любими групи също спечелиха награди, въпреки, че не от MTV. И какво, дай сега и аз да направя хиляда теми за тва?! То ващо е голяма позьорщина и тва си е![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
You PUNKASS MUTHAF*CKA! 1 награда Da best ли ги прави...? И к'фо се фукаш, да не си я взел ти?! Тея педалчета комерсиални, не ги сърбят пишките, пък ти още малко ще си дадеш живота за тях...Първоначално написано от nasko_kaulitz
SHUT DA F*CK UP!![]()
1 award=the best...![]()
Raise your fist!
Честито на Токио Хотел,но наистина не беше необходимо да правиш нова тема и да ни обесняваш,че били дъ бест. ;>
Като казваха номинираните коя група беше преди ТХ? Мисля,че бяха група де .. с женски вокал .. Направиха ми впечатление,макар и за малко ..![]()
Ой,ой,ойКакво правите бе,хора
Голяяма работа като са спечелили награда...Бритни Спиърс като е спечелила три-какво,ще почна да я харесвам ли?
Да печелят,нека се радват там лудите фенчета.Това не би доказало,че са нещо кой знае какво!Псуват ги,щото им били приличали на педалчета,щото правели лигава музика..Аз ся като съм се заслушала на Хенсън нямам право да си отварям устата
Кво те таковат тебе другите?Би хепи,никой няа накараш да си промени мнението с тая тема...
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Как беше лафът, използван в подобни случаи...
"Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали"
Същата история с тоя мтв шит, наско каулиц (ти да не си дъщеря на тия двамата?). Ако тва се беше случило преди 10-15 години, може би щеше да значи нещо хубаво, ама сега, след като въпросната телевизийка е със статус, сходен с този на планета или веселина... мноо молим.
аь ус ефь пьтнсше
Имаш право...Доста неща вече не са същите.Едно клише,което отсега нататък май винаги ще си важи с пълна сила-It's all about money.Не че преди 10 години пак не е било така.И аз не знам защо вече всеки втори бездарник е фрашкана с мангизи мюзик стар...Нещата в музикалната индустрия отиват доста на зле и ако скоро някой не се опомни,в музикалния магазин ще останат само новите сд-та на Ейкън и Шакира,а фенове ще мрат от кеф,че любимцита им са спечелили признанието на МТВ! .=/Първоначално написано от Virus_
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Оу, със сигурност умира от яд...Първоначално написано от nasko_kaulitz
То понеже е голяма гордост да получиш награда от МТВ.
Тва не е музикална, а мейнстрийм индустрияНещата в музикалната индустрия отиват доста на зле и ако скоро някой не се опомни,в музикалния магазин ще останат само новите сд-та на Ейкън и Шакира,а фенове ще мрат от кеф,че любимцита им са спечелили признанието на МТВ! .=/ Sad
Нека бъде колкото си иска зле, то там музика няма и бездруго - за да я правиш, не стигат само някви си сухи формални познания от сорта 'до-ре-ми-фа', а трябва да вложиш и нещо от себе си, емоция няква... а в това всичкото безспирно дране и грозни лъскави дрешки така и не се появи нищо истинско.
Да си зимат там смешните наградки, да си пеят еднодневчиците, хич не ме вълнуват, само да не се превъзнасят и да не се земат за много големи творци с тия евтинии![]()
аь ус ефь пьтнсше
Епа много ясно ,че ще спечелят.МТВ са комерсиална телевизия и си гледат интересите.След като виждат,че има достатъчно венорезачи,които да има се кефят,МТВ ще се опитат още повече да спечелят от тази "група".А че наградите на МТВ отдавна нямат никаква стойност си е отделен въпрос.Иначе групата е адски бездарна,имиджа им наистина е гейски и няма уважаващ себе си човек,който да ги слуша.
ахаха МТВ съкс хард.Нали се сещаш кой е гласувал за тях - 10-14 годишни бесни фенки и 13 годишни момченца с педалски наклонности като автора![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
А на теб не ти ли умръзна да правиш теми за тях???Щото на мен ДА.Аре престани.Видяхме,разбрахме ,че харесваш педерасти и би си дал живота за тях,ама тва вече е...върха на нахалството!![]()
Кво стана,а???На мен ми казваше да престана,за да нямам бан,ама май ти го заслужаваш най-много!Смотан гъзолизец...дееба и педераса прост!Няма да спра да те обиждам,докато ти не престанеш с дебилизъма си.Айде у левоооо![]()
vai seriozno li e spe4eliha li e vai neeeeeeeeeeeeee maleeeeeeeeeeeeee superrrrrrrrrrrr naprao nqmam dumi bezkraino 6tastliv sym 4ak 6te si odreja venite superrrrrrrrr qkoooooooooooooooooo maniqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq th the bestttttttttt ludnicaaaaaaaaaaaa 4udnicaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Поредната тема за Токио Хотел, която прераства в нищо хубаво освен в безсмислени спорове и караници.![]()