- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против груповия секс (тройките)
Айде да видим какви са ви предпочитанията ...
и за да дам начало на темата: аз лично съм за, както за две момчета и едно момиче така и за две момичета и едно момче ... (правил само първия вид тройка но си мисля, че и с две момичета ще се получи гот)
п.с. ако желаете може да споделите и дали мнението ви се гради на опит или на очаквания![]()
знаеш ли колко такива теми има още ?използвай търсачката
по темата -Против съм несъм пробвала и неискам !
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
В трактора ли го прави?Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
По темата-твърдо ЗА. Колкото повече-толкова по-добре.
ами предположих, че има и търсих с търсачката, ама ми изкара супер много теми, които нямаха нищо общо с тази.Първоначално написано от jujulinkaa
не ... в комбайнаПървоначално написано от lone_wolf
![]()
Зависи от настроението,но по принцип защо не!
No Fear!
+1, и аз така, не мога да дам на няква друга да ми го лигави, по скоро ще я убия другатаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
nemoga da si predstavq priqtelqt mi s dr momi4e v legloto a i az da gledam...otvrat a da u4astvam p1len ujas mrazq jenskite laski![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Против ! Не мога да деля мъжа ми с никоя друга...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Амиии..... бих се пробвал.
Предпочитам две момичета, защото не си представям да съм в едно легло с друго момче, и да деля моето момиче с него... знам, че е егоистично в някакъв смисъл, но истината е, че почти всичките ми приятели са момичета, а не мога да си представя как правим тройка с някой ашлак, хванат от пътя. Секса вярно е удоволствие и ако на човек му се прави нещо, нетрябва да се спира, но пък трябва да се основава на някакво доверие... а в момента не познавам момчета, с които бих поделил момичето си, но пък виж момичета...:V
lone_wolf написа:
В трактора ли го прави? Cool !
TPAKTOPUCTA:
не ... в комбайна
![]()
![]()
![]()
2 gils 1 boy-аз!
[quote]lone_wolf написа:
В трактора ли го прави? Cool !
TPAKTOPUCTA:
не ... в комбайна
![]()
![]()
![]()
2 gils 1 boy-аз!
За! Две момчета и аз или аз, той и друга все звучи хубаво![]()
Някой момичета са казали, че не могат да си делят приятеля с някоя, но нищо не са споменали за другия вариант....
Против естествено![]()
Хах, да ме чукат двама?! Толкова ниско няма да падна,нито ще ми достави удоволствие да го направя...Защото все още залагам на правенето на любов, а не на "еб*нето* ...Първоначално написано от Kitoka
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Няма нищо общо с паданет ниско, а с желанията, на някои им харесва на други не...Първоначално написано от eveto_xx
На някои им харесва да се унижават, на други не, права си...Първоначално написано от Kitoka
Заради такива като теб все още жените не могат да станат равни с мъжете. Я кажи а мислиш ли тогава, че един мъж се унижава когато си легние с две едновременно? Не, предполагам даже сигурно е геройство![]()
защо го приемаш като унижение ... това си е готино изживяване стига всички участници да са съгласни с това. в интерес на истината преживяването е пъти по готино от секс с един партньорПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Не, нямах тебе впредвид, а мацката преди теб с голямата гордост...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
според мен Kitoka споделя нашето мненияПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
и поста беше насочен към eveto_xx
Няма проблеми![]()
Не , мила, според мен цялата тази работа с тройките и груповия е жалка... Но всеки има право на мнение...Първоначално написано от Kitoka
Точно такаПървоначално написано от eveto_xx