.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    с0фия
    все ми е тая
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ми зависи дали съм във връзка или не .... ако нямам приятелка и 2 мацки ми се лепнат ина4е не

Спред мен секса си е изйивяване м/у двама души.... за момента не бих пробвала , защото все още изпитва удовлетворение от " стандартния, скучен секс м/у двама " , да го правят хоратяа, които са се изчерпали . Лично мнение - против съм!

Аз съм твърдо против.За мен секса е много интимен и хубав начин да покажеш на човека до теб,че го обичаш.Там няма място за трети,да не говорим за повече хора.

...hate my nickname

Против!
    ЛЮБОВ Е ДА ДАДЕШ НА НЯКОГО ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ТЕ УНИЩОЖИ, ВЯРВАЙКИ ЧЕ ТОЙ НЯМА ДА ГО НАПРАВИ!

Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Заради такива като теб все още жените не могат да станат равни с мъжете. Я кажи а мислиш ли тогава, че един мъж се унижава когато си легние с две едновременно? Не, предполагам даже сигурно е геройство
    Китока обаче много свирепо отстоя темата .. дори и да не бях убеден в правотата на тезата ти, пак щях да се почувствам в логически мат при този отговор ..

само така .. смело и смахнато напред
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Град
    Plovdiv
    нямам против..ама само вариянта от 2 момичета и едно мом4е....искала съм да пробвам...обаче тия мисли са ми били само докато не съм била влюбена :Д
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    НеЙнотУу ГолЯмУ ЛеглОо =]
    Ако са 2 пички с 1 момче разбирам ... а 2 момчета на 1 момиче не ме радва много много...
    Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !
    Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_godfather
    Цитирай Първоначално написано от Kitoka
    Заради такива като теб все още жените не могат да станат равни с мъжете. Я кажи а мислиш ли тогава, че един мъж се унижава когато си легние с две едновременно? Не, предполагам даже сигурно е геройство
    Китока обаче много свирепо отстоя темата .. дори и да не бях убеден в правотата на тезата ти, пак щях да се почувствам в логически мат при този отговор ..

само така .. смело и смахнато напред
    kitoka е яко от нашата партия

против
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

...

"Сговорна дружина планина повдига"...
    Всеки някога си е фантазирал за подобни глупсти...
    Губите смисъла и важното - за какво правите секс - не от дълг към някого, а защото Ви е приятно да го правите... тоест за кефа. И ако мислите , че би Ви било готино някой да ви помага , или се чувствате суперсексуални , че един/една не Ви стига пробвайте...
    Аз лично не бих отказал една тройка с Марто и Галин, жалко че ще получа rejection with a punch in the face.
    Equality For All !

Аз съм ЗА.Предпочитам с две момчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си