- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рияна-новата поп принцеса?
Според мен заслужено![]()
Keep Walking...
Рияна - просто поредната комерсиална поп певица.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
of kvo e zalsujila be moito momi4e ... ppi6at i pesni pravqt i klipove pravqt i nqkvi prei4eski deto hi4 ne i otivat i ve4e princesa ...![]()
Ам не виждам защо трябва да е новата поп прицеса и с какво го е заслужилаВсяко чудо за 3 дни
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
не стаа
Ryhanna is the best!!!![]()
ем предполагам, че след като вече четвърто лято (толкова ли са?) песните и стават хитове е новата поп принцеса....
хъхъ..
Не мисля,че е заслужено,защото не е направила нищо особено,но все пак последните й песни ми харесват.![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Не мисля. Ще дойде и нейния залез. Мадона няма да й отстъпи мястото си на голямата поп сцена.Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
e mn qsno riri the best![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
Изключително много ме дразнят песните й.![]()
vsqka neina nova pesen stava hit...est 4e da![]()
Keep Walking...
Добре,че е Ne Yo да и пише текстовете на песните иначе и до тука нямаше да стигне.
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
абе тая лигла точно..добре ли сте ????на мен тя ми е супер антипатична...прилича ми на мъж от тва на горе всяка нейна песен ми се струва еднаква с предишната...
![]()
ПП:Лично мое мнение..не се заяждам ...![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Песните и са яки,но тя е много грозна без грим и тази нейна прическа изобщо не ми харесва..прилича на момче![]()
+1Първоначално написано от Blacka TBW
прави опити да се открои, но....![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...