- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде седите в час?
Официално съм на последния, разбира се, но се местя за разнообразие. От 3 дни съм в стаята, и вече съм сядала на повечето чинове.![]()
Където е свободно![]()
На последния откъм прозорците (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мии ся седя на редицата пред г-жата на 3-я чин, щото зад мене (!) седят момчетата, които харесвам [-o< Иначе най-яко се преписва на първия чин точно пред г-жата, щото тя си мисли, че никой няма да преписва точно там, а при нас има и място за пищовите =)
На предпоследния чинРедицата при вратата
Първия чин пред госпожата![]()
Някой път си изкарва решен тест,когато правим контролно
![]()
![]()
Седя там където има здрав стол!Или където е седнал някой малчуган от Моя клас,отивам и му казвам,че ми седнал на мястото,за да разбере,че всяко племе си има вожд!
Пука ли ти ?
сега съм на втория чин :P редицата към прозорците .. ама ако не бях закъсняла щях да седна другате ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
по принцип седя на последния или предпоследния,но тая година съм на третия чин в средната редица![]()
Винаги гледам да е някъде, където е стратегическо място и не се вижда мн мн. Нооо 90% от кабинетите са задните чинове. Отпред просто ми е некомфортно, а и компанията винаги се събира отзад.
I'm alive!
Зависи от кабинета, но през повечето време в средната редица, 3-тия чин, лежа по-скоро![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
На втория по средата или откъм прозорците, в зависимост от стаята.
~You look at her so amazed...I remember way back when you used to look at me that way... ~