.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Официално съм на последния, разбира се, но се местя за разнообразие. От 3 дни съм в стаята, и вече съм сядала на повечето чинове.

Първите чинове
    Бъди себе си..

Където е свободно

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    На последния откъм прозорците (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мии ся седя на редицата пред г-жата на 3-я чин, щото зад мене (!) седят момчетата, които харесвам [-o< Иначе най-яко се преписва на първия чин точно пред г-жата, щото тя си мисли, че никой няма да преписва точно там, а при нас има и място за пищовите =)

На предпоследния чин Редицата при вратата

Първия чин пред госпожата Някой път си изкарва решен тест,когато правим контролно

Седя там където има здрав стол!Или където е седнал някой малчуган от Моя клас,отивам и му казвам,че ми седнал на мястото,за да разбере,че всяко племе си има вожд!
    Пука ли ти ?

сега съм на втория чин :P редицата към прозорците .. ама ако не бях закъсняла щях да седна другате ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

по принцип седя на последния или предпоследния,но тая година съм на третия чин в средната редица

Град
    Зад оградата...
    Винаги гледам да е някъде, където е стратегическо място и не се вижда мн мн. Нооо 90% от кабинетите са задните чинове. Отпред просто ми е некомфортно, а и компанията винаги се събира отзад.
    I'm alive!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Зависи от кабинета, но през повечето време в средната редица, 3-тия чин, лежа по-скоро
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

На втория по средата или откъм прозорците, в зависимост от стаята.
    ~You look at her so amazed...I remember way back when you used to look at me that way... ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си