- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само за пушачите!
Пуша от няколко години - няма да споделям колко, защото не искам да се карам с моралистите...
Последици... Що се отнася до задъхването - нямам проблеми, но тук искам да уточня, че близо 6 години вече бягам за здраве по един час дневно; през лятото редовно си ходя на плуване, абе като цяло съм спортна личност. С три думи: не се задъхвам.
Дъхът - е след като съм пушила, няма как да е особено приятен, но с по-силни бонбонки всичко се оправя. Цветът на зъбите ми не се различава от тези на моите приятелки-непушачки, демек - бели са си.
Единствената последица, която отчитам като отрицателна е, че понякога просто имам нужда да изляза навън и да запаля една цигара, въпреки че може да пушила преди 10 минути. Въпрос на необходимост.
И най-накрая, ще помоля тези, които не пушат да не критикуват останалите, защото ми е писнало да чета изявления (в повечето случаи от некомпетенти форумци) колко гадно е пушенето и колко смотани са пушачите. Съветвам всичките си познати да не започват да пушат, но критика не понасям. В крайна сметка всеки избира как да живее живота си и е сам решава какво да прави със здравето си.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!