- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече официално и 100% сигурно матура по МАТЕМАТИКА
Първоначално написано от rebel_kid
не само на теб. на ВСИЧКИ!!! споко не си единствен.
дори и ако байкутираме матурите. няма всички да са съгласни за жалост.
Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.
Първоначално написано от BeBsItO
много благодарско за това инфо.иначе щях да се провала тотално.
Ти тъпа ли си?Първоначално написано от adoudi
Не,не.
Ти колко си тъпа?![]()
Нали целта на даскалото е да се научим да "пишеме" грамотно, да можем да смятаме що-годе и да имаме някаква обща култура.
А матурите са за да видят кой колко знае.
Не е честно аз да уча в МГ и да имам 6, и ти да учиш в зърното и да имаш 6. И накрая двете да се борим за една работа. Капиш
И като толкова не знаеш, хващай се да учиш, че на тая държава й трябват млади и умни хора, а не тъпаци като теб.![]()
s tebe samПървоначално написано от BeBsItO
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Е, не.............................................. .......като знам колко съм силен по математика ми става доста весело.Тези, които я разбират няма да им е проблем, но за хората (като мен), които грамче не хващат просто не ми се мисли...Сега какво???Трябва да започна уроци и да решавам задачи заради тая матура ли?Не стига, че имам най-гадната г-жа по БЕЛ, чиито изисквания ПРОСТО НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ, имам още по кво ли не да уча, а сега и математика...
Определено бих казала, че е кофти за тези, които ще ги карат.
Баба ми седи и ми обяснява как и тя е карала матури по БЕЛ и математика, но нищо и няма. Че и кандидат студентски изпити.
UnaBle_to_LoVe_U, не си права. Никак не си права. Защото когато теб те тресне матурата ще видим как ще говориш. Първо, БЕЛ добре. Според мен си е задължително. Свободно избираем предмет, хубаво. Все пак сам си го избираш, а се предполага, че няма да избереш нещо, от което еня си нямаш. После математика. А после кандидат-студентски изпити. На теория е добре, факт е, че масово младите затъпяват. А на практика какво се получава? Че нивото на образованието е ужасно разпуснато, а не са малко учителите, които си клатят краката по време на час. Добре, ти по БЕЛ ще прочетеш учебника, а задачите как ще решиш без да ти се обяснят? Става така, че учениците излизат от училище необразовани. И Пенка, която е влязла 5 пъти в час има същата оценка, която има и Янка, която пък от своя страна цялата година си е седяла на дупето и е учила. И с това положение, една матура само допълнително утежнява нещата за бъдещите дванайсетокласници.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Това вече е добра новина,защото искам матурата по избор да ми е по математика.Първоначално написано от BeBsItO
да еба майката на тоя министър педал гаден, да умре и сички дето са измислили тая простотия да умрат![]()
![]()
![]()
![]()
тия хора нямат ли си друга работа само педалщини да измислят деба педерасите шибани нещастни гадни!
![]()
![]()
Мадурите само за 11 клас ли са
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Толкова съм ядосана в момента....![]()
Какво е това нещо? Тоя какво ми се прави, че върши нещо? Да го еба у тъпия нещастник! И сега какво излиза - матура по БЕЛ, матура по мат, матура по избор и още два изпита за университет!?!? 5 изпита!?!/ Тоя болен ли е?!?? Направо ми иде да го намеря и да го убия! Съвсем сериозно! Не стига, че ни краде от държавата и ни лъже, както си знае, ами и само гледа как да ни усложни живота!!! Ето това е единствения човек, който мразя! Мразя го до костите на мозъка си! И искренно го прокълнавам точно в този момент!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мнение съм ,че реформи в образованието трябва да се направят,но не е това начина. Това е трябвало да бъде заложено по програма още от 1 ви клас........примерно сега по новата програма....т.е сега6ните 7 -мо класници.А не може ти да си станал 10 ти клас...и да ти съобщават в посленият помент....че ще държиш матура. То не че е последният момент,но оределено ако от рано си закърмен с тая мисъл...1 во ще си събираш акъла в главата навреме....2 ро няма да даваш пари за уроци,3 то няма да протестираш ------> да им създаваш проблеми на тях самитеНезнам какво да кажа просто.
От друга страна някой по нагоре беше прав....че неможе Пенка да си прави квото знае а Янка да учи цяла година....и накрая.....по равно.Щото много добре знаете ,че има разлика от училище до училище.......
Първоначално написано от ™G-Baby™
малее ужас ако имаа ..![]()
![]()
съгласна съм, че едно езиково или математическо даскало не може се равнява на някой техникум.. нивото определено е мн по-високоПървоначално написано от BeBsItO
по репортажи бяха давали как някакви си селяндури имали отлични димпломи и накрая 3 на изпита, че те и три като са хванали е добре всеизвестно е ,че нивото е слабо и знанията на един от село с 6 се равняват на един от сериозните гимназии с 3
Незнам дали сте запознати с новите правила, които се опитва да въведе Министъра ,но миналогодишните 6-то класници започнаха с нова програма ,при която в 10-клас приключват всички предмети и 11 и 12 могат да избират матуритетни 2 предмета, което според мене е най-добре , защото е абсурд да се подготвиш по всички предмети на ниво за това кратко време.. ( на даскало си до 2 -2.30, после на разните му сипове до 5 и после върви, седни, учи за 7 различни предмета за другият ден -ее няма да го направи никой ) пък и ако ходиш на частни уроци деня ще ти се стори ад..да се надяваме,че тези деца ще бъдат добро начало на идеята, която ми допада определено
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…
Брат ми е по тази програма и честно казано има пропуски в самите учебници....има малки грешки и т.н Но съм на мнение ,че ако училището е на ниво..независимо каква е програмата и учебниците (ест ако и самия човек е на ново) ще се справи добре. Примерно аз винаги съм учила редовно....и когато ме приеха в гимназията която желаех....всички казваха ,че е много трудно там....че незнам си какво...че съм луда.......А знаеш ли какво се оказа? Нищо по -сложно от началното училище. Стига да си редовен. Тъй че от самия човек си зависиПървоначално написано от vicious
дори и с пропуски както каза, защото имаш наблюдения над нея мисля, че определено е добро попадение макар и недоиздокарано докрай![]()
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…
Ами това за програмата, която са въвели е наистина добро попадение. Така ще учиш това, което ти трябва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма да я взема значи.По математика съм страшно зле..![]()
Everything happens for a reason..
И аз... Математиката я мразя в червата.. още от 5ти клас...Първоначално написано от Ice
ми матурата по математика ще хване випуск 2010 демек и мен
НЕ съм съгласна.
По мое мнение втората матура трябва да е по предмет, избран от ученика!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
е дееееебааа и тъпия му министър дебааааа![]()
![]()
оффффф аз миналата година (8 клас) едва вързах 4 1-ия срок и 5 2-ия, представям си сега като ще тряа и матура да държа
![]()
![]()
ее тоя нещастник само да ми падне 6е го разстрелям бееее
![]()
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Дам баща ми ми показа статията днес. През 2010 год.. точно когато аз ще съм 12 клас ;\\ Те говореха и за историята нещо.. дано и това не стане, защото не съм мн добра нито по история нито по мат. Каквото стане![]()
Какво са казали за историята???Първоначално написано от ^Adrenalinka^
eeeh mamka mu![]()
Първоначално написано от Люси
тя ще има матура по математика.таз годишните зрелостници-2009година няма да имат матура а пт 2010година нататък.
.за повечко инфо прочети темата:МАТУРИ!!! математика+физика и химия.да е наясно какво я чака.
много успех на твоята приятелка.ще и е нужен .