- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
Има...Макар че може би е 90% защото,ако 50 е ако я харесвам,а 40% ако я мразя и после да се фукам и да и правя живота гаден,но ако е момиче,което много мразя-никога!Първоначално написано от eveto_xx
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
А ти отказвал ли си и случвало ли ти се е,че да знаеш?Първоначално написано от ANTIHUMAN
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
АХААХАХАААХАХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
повечето от този форум (момичетата) си мислят че ни въртят на пръста си![]()
![]()
![]()
а хора като мен сe придържат с повечето по този схема :
натискане > чукане > чао ;]
Да отказвал съм и не един път!Първоначално написано от A_B_C
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Представете си момче, което отива на дискотека примерно. Забива някое момиче. Ебе я. И какво после ? Той си мисли, че тя е лесна, защото я е ебал, а тя си мисли, че той е лесен, защото той я е ебал. Тъпо е, нали ? И още нещо: Мъжете свалят жените, не обратното. Не е възможно мъжът да е лесен. А авторката може да се гръмне.
Теорията ми по този въпрос е доста дълга, но ще се опитам да я сбия възможно най-много.
Това е въпрос, който може да се погледне от доста страни.
1. Всяко малко момченце, което се мисли за големия мъж, е толкова лесно. Но понякога смешното е, че не осъзнава, че в главата му е единствено мисълта за секс.
2. За комплексарите също е ясно- мислят се за големите мъже, щом някоя се навие да си легне с тях.
3. При плейбоите, горе-долу същата ситуация.
4. Загорелите, също са много лесна плачка.
5. Лично според мен, истинският мъж, трябва да е мъж на място. Това за мен означава да знае какво иска от една жена и то да не е само секс. И един такъв мъж никога не би се унижил да си легне с някоя само заради това, че е лесна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spored men taq tema e super tapa.Ne mojesh da kajesh za vs maje che sa lesni,kakto ne mojesh da kajesh sashtoto za jenite.Vseki si e razlichen.Pa kato se sablechesh gola pred nego kakvo pechelish- nai-mnogo da te izchuka i da te vzeme tebe za lesna
Мъжете са като животните.
Видят ли женско полудяват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стига да знаеш как да ги омаяш![]()
![]()
![]()
С 10 ръце,че са лесни.![]()
![]()
![]()
ami bih kazala 4e sa mnogo lesni,na nikoq nqma da otkajat..........e ima i mnogo malki izklu4eniq :-P
vinagi bydi takava,kakvato si
Ами попринцип зависи от момчето..но в повечето случаи ДА
4e az ne moga da razbera ne moje6 li da ima seriozna vruska i da si pravi6 seks kolkoto ti e kef? pone pri men se polu4ava![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
и аз така мисля, не може да се слагат всички под общ знаменател. Всеки човек е различен.Първоначално написано от Just_House
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
и да и не...?! всеки е различен дори по един много малък начин...имат си хората обща характеристика но секи си е отделен...
а и зависи от момичето ако лесно пуска...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе айде ся...зависи си от мъжа.Просто по-големият процен е "да"![]()
Ние сме лесни, вие сте леки...
КРАЙ на спора.![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
1.Секса не ми е стимул в живота, има много по-важни неща от него!Първоначално написано от Miimiiнka
2.Не ние сме лесни, а повечето от вас, защото, ако 80% от момичетата в България не бяха курви можеше и да я нямаше тази шибана тема!
ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН!НЯКОЙ СА ЛЕСНИ, ДРУГИ НЕ!
КРАЙ!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm