- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
хубостта ....компенсира интелекта.....аз 4е мисля за двамата![]()
не всички са лесни,но поне повечето видят ли цици ти скачат![]()
ako принадлежат на някои 150килограмова лелкаПървоначално написано от Baby_girl93
или по лошо.....на някои 200килограмов батко
![]()
и жените като видят някой разголен мъжага с напръщели бронзови мускили , ще му пуснете ако сте свободни......все разправяте , че когато ви се дое*бе има с кой...това е защото на мъжете им се ебе постояно а на вас доста по рядко.....А когато някой не ви даде секс , почвате да разправяте ,че този тип е педал ,гаден хомосексуалист.......
Не целта е цел, а пътят
neee razli4no e vas vi vazbujda mnogo pove4e golo jensko tqlo otkolkoto nas gol maj. za momi4etata e mnogo po-vajno darjanieto na majaПървоначално написано от class
Зависи от момичето.
При мен ако не е дебело и
грозно,не се спирам:P
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е и, кво като са лесни? Те не са прецакани и няма да звучи смешно "Олее, тоя много лесно ми се върза" от устата на момиче.
Иначе, да, лесни са момчетата, и то много.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
за 2 месеца разбрах,че само с една усмивка и момчетата все едно са риби`които са видяли червейчеДА!!Лесни сте!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ..
Лесни са, 'щото са простовати повечето... Имам предвид като начин на мислене, а не , че се държат селско (те селяците въобще не ги примам като противоположен пол.. нещо в среден род са).
Първоначално написано от _miShlence_
и аз съм ЗА това, че са лесни.. опре ли до СЕКС..повечето са еднакви..
покажи му малко плът /бедро, коремче, гърди/ ии аааайдеееее...
не казвам, че ние не отваряме ееееей такива очи при вида на някой мускулест симпатяга, но просто не му се хвърляме в краката както мъжете правите...
=]
Pendulum - Blood sugar (music)~
Има разлика между мъж и путка...само една путка може да я свали момиче...мъжете преследват, путките стоят и чакат да ги свалят...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от haterkata
Ако искаш да пробваме ? Застани както поискаш пред мен , на мен ми стига само да знам че така мислиш и най-много АКО ми се на дупиш да те изритам ...
В такъв случай повечето мъже са путки. А има и такива, който свалят, ама пак са си путки... Житейски опит с путки...Първоначално написано от SiegHeil
абе много от нас са лесни и само да вифят яка кака и ..
ама аз не съм такъв просто няма лесно да ме накара някоя курвичка или няква такава ( не се обиждайте говоря за тея дето искат постоянно да се аъаъа ) .иначе ако е свястно момичето може и за пръв път да ми е![]()
иначе е нормално издивяваме ама трябва да се сдържаме![]()
и какъф е извода момичета и момчета че сички момчета (с изключение на 1% от мъжкото население) са:
лесни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не съм съгласен... що да сме лесни тва че някой си чупят вратовете да се обръщат след всяко второ момиче което мине по улицата не означава че всички сме така...а тва за секса е вярно до известна степен.Първоначално написано от _miShlence_
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
тези мъже сиг не са повече от 2ма в бгПървоначално написано от White_Man_Playing
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Оф мило закфо се палиш сега?! Не съм те слагала под общ знаменател .. Ставаше въпрос за съвсем друго нещо ..Първоначално написано от White_Man_Playing
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Абе... много сте зле значи. Това, че обръщам лице към мацка с хубав балкон и арни бедра не значи, че искам да я чукам. Както казваше един познат министър, "аз съм естет и ценител на женската красота".
Ако наистин ми беше само за едното чукане, що бях девствен 18 години? Щото не ми е дремело за това и съм чакал момичето си. И уточнителен факт - владея рядката способност да умея да бъда обективен за всичко, макар и за кратко. И чисто обективно погледнато, приятелката ми е най-красивото момиче, което познавам (комбинативно, сиреч съм виждал девойки с по-хубави бедра или крака, примерно, но като ми е неприятна в лицето...)....
И в крайна сметка, девойки... ние не обичаме жените, защото са хубави. Жените са хубави, защото ги обичаме.
Евала!Първоначално написано от Sapphire_Illusion
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Мъжът е програмиран да сваля, да ухажва, тоест да бъде активният. Затова и е лесно да бъде свален. И няма нищо лошо в това.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Да, лесни сме. Тези, които не са лесни (в повечето случаи момичета) да си стоят на сухо!
Мъже, жени-пълен свят с мъжки и женски курви![]()