- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
Ем ти се съблечи и ми направи свирка пък ще видим дали съм лесен![]()
Ест че да, поне не сме курви кат вас![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Лесни друг път.![]()
Ако бяха лесни нямаше да се дърпат тъй ... само ми лазят по нервите... първо ще дойде да ти диша във врата, ще си хвърляте многозначителни погледи и накрая ще ти каже - о, съжалявам , ама няма да стане /или в по-лошия сценарии ще ти фрасне един в носа/ ...
![]()
Equality For All !
Геша-интересен ник за момиче...
Путко вервай ми ако беше красива и секси просто можеш да имаш всеки мъж![]()
И зак'во си помисли, че съм момиче ? :/Първоначално написано от vaseto0o
Equality For All !
Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Нз ако седна да пия със приятели не гола да се съблича да тича гола неможе да ме впечетли срещу 2 бири ставам по-лесен![]()
+1Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
boi boiПървоначално написано от napalm
![]()
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Ima!Нещастна съм да го изпитвам това изключение ,с приятелят ми ,който твърдо не му се прави сексПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Мдааа, има мъже които отказват. И го правят защото мислят за теб. Случи ми се и много се трогнах...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Доста твърд като камък беше, не се пречупи. Отказа ми два пъти, въпреки че долния не беше на тва мнение... еееех... *замечтана*
Както и да е, тва не е нещо което трябва да разправям в нета...
Е все ще се изнасилим някога де : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Доскоро и аз си мислих,че мъжете са лесни... Слезте на земятаЕдин мъж е точно толкова лесен,колкото е и една жена
Демек:ако мъжа реши,че иска секс-ще има....ако не-няма ... Всеки действа по собствена преценка в зависимост от момента...
![]()
[quote="Sapphire_Illusion"]Абе... много сте зле значи. Това, че обръщам лице към мацка с хубав балкон и арни бедра не значи, че искам да я чукам. Както казваше един познат министър, "аз съм естет и ценител на женската красота".
Ако наистин ми беше само за едното чукане, що бях девствен 18 години? Щото не ми е дремело за това и съм чакал момичето си. И уточнителен факт - владея рядката способност да умея да бъда обективен за всичко, макар и за кратко. И чисто обективно погледнато, приятелката ми е най-красивото момиче, което познавам (комбинативно, сиреч съм виждал девойки с по-хубави бедра или крака, примерно, но като ми е неприятна в лицето...)....
И в крайна сметка, девойки... ние не обичаме жените, защото са хубави. Жените са хубави, защото ги обичаме.[/quotе]
Харесва ми начина ти на мислене. Подкрепям те.
определено дамалко по-разголена блузка...къса пола и са им потекли лигите
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Ако едва си е натъпкала телесата в полата и/или на блузката и пише "Sexy" и го четеш като написано на табела (тоест - отчайващо плоска...) най-много да им потекат лигите, защото им се дояло свинско или фантазират за някоя млада гореща строга даскалка пред черната дъска ...Първоначално написано от samoubiika
Equality For All !
daaaaaaaa![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
един път едно момче спал за една вечер с три момичета(една след друга),а третата даже не му и харесвалатака че....ДАААААААА!лесни са поне едно 85 % от тях
someone else...
+1Първоначално написано от eveto_xx
:P
fuck off
I_HaVe_A_PrObLeM написа:
Не вкарвайте всички мъже под общ знаменател ;] Wink Sad
всичките твърдите че сте различни обачче сте еднакви Smile
Макар да съм момче си признавам че сме супер лесни всички!!КФо се праите другите... И така де аз лично прекалено много уважавам Женското мнениеАз съм супер лесен да си го призная :P
![]()
Бъди такъв какафто сиBe cooL Be famous Be You
Аз не съм лесен..
Аве ясно е че момчетата като видат дуда полудяват, ама и момичетата като видат х*й не могат да отречат че лудват също....така че...кво да говорим....и все пак мъжът е създаден да бъде със жена...макар че в днешно време много станаха обратните!
Аве и вие в другата тема за прайте на мн различни ама не сте!
ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ !!! КУРВИТЕ СА ЛЕСНИ !!! => ЖЕНИТЕ СА ЛЕСНИ![]()
Мъжете сме лесни и съм съгласен че ни е вродено да е така - факт![]()
Първоначално написано от vaseto0o
а вие видите ли женско по улицата му се метате както циганин на храна ебаси![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...