.

Виж резултатите на анкетата: лесни ли са ?!

Гласували
331. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

247 74,62%
  • не

84 25,38%
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 246
    пLiнцесkъ a znachi sichki sme lesni taka li ? ti qwno si izjiwqala gadno destwo ili sa te zarezzwali , chesto i za twa si ostanala s takowa wpechetlenie.bili sme ednakwi wsichkite.mi kato sme ednakwi sichkite idi se fani sus ciganina na kwartala be gusko ! aide stiga pishi gluposti , che me otchaiwash sus prostotiqata si.
    http://www.flirt4e.com/genchy

LOVE ISN'T ALWAYS ON TIME DUDE'S

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Аве и вие в другата тема за прайте на мн различни ама не сте!
    ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ !!! КУРВИТЕ СА ЛЕСНИ !!! => ЖЕНИТЕ СА ЛЕСНИ

а вие видите ли женско по улицата му се метате както циганин на храна ебаси
    Не отричам
    А ако върви с разголени бедра, стройно тяло, як фейс и добре оформени гърди гащите се подуууват

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от ifgennu
    пLiнцесkъ a znachi sichki sme lesni taka li ? ti qwno si izjiwqala gadno destwo ili sa te zarezzwali , chesto i za twa si ostanala s takowa wpechetlenie.bili sme ednakwi wsichkite.mi kato sme ednakwi sichkite idi se fani sus ciganina na kwartala be gusko ! aide stiga pishi gluposti , che me otchaiwash sus prostotiqata si.

ахаха поредния заблуден глупак който си вярва че е различен или нещо повече от останалите тук смешен си !
    и гъска ще викаш на майка ти и пиши на кирилица кат си толкова умен

другото е че ти сиг си от 2 дни тук ама вече тръгнал да ми прави менния абе ей дечко я се стегни
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Да, много сте леснички момченцата
    +1 :P

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    Аве и вие в другата тема за прайте на мн различни ама не сте!
    ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ !!! КУРВИТЕ СА ЛЕСНИ !!! => ЖЕНИТЕ СА ЛЕСНИ

а вие видите ли женско по улицата му се метате както циганин на храна ебаси
    Не отричам
    А ако върви с разголени бедра, стройно тяло, як фейс и добре оформени гърди гащите се подуууват
    хаха ем признавам си са те си го просят

dechko wikash. moje moje. moje i da sym dechko , no dechkoto wuw tozi sluchai e tozi , koito puska po cql den bezsmisleni temi, nali ti kazah kato wsichki sme ednakwi xodi se chukai sus mrusnite mangali i ne mi lafi koi e lesen i koi ne. Kapish?

a da i ne mislq , che sym sus neshto poweche ot drugite tyk, wsichki za men sa rawni na tozi swqt i ne gledam da izpukna , no sus sigurnust sam widql poweche ot teb wuw tozi jiwot i smelo moga da twurdq , che f momenta smeshnata si ti.Pozdrawi

a da i ne mislq , che sym sus neshto poweche ot drugite tyk wsichki za men sa rawni na tozi swqt i ne gledam da izpukna , no sus sigurnust sam widql poweche ot teb wuw tozi jiwot i smelo moga da twurdq , che f momenta smeshnata si ti.Pozdrawi

Град
    с0фия
    dechko wikash. moje moje. moje i da sym dechko , no dechkoto wuw tozi sluchai e tozi , koito puska po cql den bezsmisleni temi, nali ti kazah kato wsichki sme ednakwi xodi se chukai sus mrusnite mangali i ne mi lafi koi e lesen i koi ne. Kapish?
    абе ей парцал земи млъкни там щото нали се сещаш че ти не можеш да изразиш мнението на сички ! ходи си пйй млякото че ще вземе да истинте после ще има да ми мрънкаш акто не ти харесвата темата прав ти път бе ?! да съм те молила да ми пишеш в нея ?! НЕ нали ?! тъй че млъкни по умен ми изглеждаш в очите като мълчиш

ще се чукам с който си искам тва че ти го праиш така не значи че веднага ще тръгна по твоя път аре са ти капиш?!

да не чувам детски глас

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,стига им само да им врътнеш едно дупе и "приятелчето" тръгва на север

Ti neshto si protiworechish, ti goworish ot imeto na wsichki , ne az.Ne kazwam az , che wsichki muje sa lesni , a ti go prawish , no powqrwai mi ne se uchudwam ot 16 godishoto neosuznato momichence > samata ti sachustwam ti naistina , che sa te prenabregwali i othfurlqali zaradi wunshniqa ti wid xaxaxaxaxa aide leka wecher ;]]

Град
    с0фия
    Ti neshto si protiworechish, ti goworish ot imeto na wsichki , ne az.Ne kazwam az , che wsichki muje sa lesni , a ti go prawish , no powqrwai mi ne se uchudwam ot 16 godishoto neosuznato momichence > samata ti sachustwam ti naistina , che sa te prenabregwali i othfurlqali zaradi wunshniqa ti wid xaxaxaxaxa aide leka wecher ;]]
    хахахахахахахахахахаха напомняш ми на един селяндур тук .. нз дали го зн ама нема зн той говореше като теб и си правеше смешни мнения за хората които дори и непознава ...

не си ме виждал за да кажеш дали са ме отхвурляли или не ... и честно да ти кажа не мисля и че е така щото мн добре познавам себе си и знам какво съм правила ... изразявам се така щото коло хора от тук казаха че мъжете са лесни ?! да кажем 98% .. аз никога не съм казвала че всички мъже са лесни казах повечето ! винаги има 1 % който не е така ама за теб не мога явно да кажа че спадаш към тоя процент ... айде нема зн лека вечер и на теб дано ти влезе малко мозък в главичката

az mozyk imam dostatuchno f glawata , kakto i da e sujelqwam ako sym te obidil , no prosto izkazwam mnenie ne gledam da se proqwq kato nqkakw , nai-malkoto v nqkaw forum.ta uspexi ti pojelawam nqma da spama poweche.

няма мъж дето да откаже секс
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    с0фия
    az mozyk imam dostatuchno f glawata , kakto i da e sujelqwam ako sym te obidil , no prosto izkazwam mnenie ne gledam da se proqwq kato nqkakw , nai-malkoto v nqkaw forum.ta uspexi ti pojelawam nqma da spama poweche.
    знам че изказваш мнение но просто се дразня щото гледам как постоянно обиждате сички мъже жените че са били курви всичките че незнам кво а ние немаме право да ви кажем нищо на вас дразня се само на тва и осообено като видях темата "жените лесни ли са , кола пари и веднага скачат с теб" или нещо такова и ато видех как сички момчета да те са круви ми стана адски ТЪПО и реших да видя какво мислят жените за мъжете айде нема зн пиши колкото искаш пр вечер

kolkoto do jenite i tazi duma " kurwa " az ne q izpolzwam , zashtoto momichetata s , koito se zanimawam nqmat nishto obshto s neia.Powecheto momcheta e izpolzwat bez da znaiat smisyla i , a az ne gi oprawdawam

Град
    Видин
    kolkoto do jenite i tazi duma " kurwa " az ne q izpolzwam , zashtoto momichetata s , koito se zanimawam nqmat nishto obshto s neia.Powecheto momcheta e izpolzwat bez da znaiat smisyla i , a az ne gi oprawdawam
    Така е, курвите са фолклорни създания и съществуват само в паралелните реалности
    По голямата част от жените са прикрити курви, както по голяма част от мъжете са курвари(те поне не се крият) :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    с0фия
    е така е ... ама я използват и тва няма да се промени

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    има някои,които не са "лесна плячка" обаче преобладават лесните,разбира се
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    ВарнЪ
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Toчно казано

Цитирай Първоначално написано от elitututu
    Е добре де, тогава как би обяснила факта, че до сега съм отказвал няколко пъти, при положение, че съм детствен!!!
    Епъ ко и туй чуду подпись?

Град
    ВарнЪ
    Ooo вярвай ми не съм гей, аз съм на това мнение както и доста момичета още . Истината е, че наистина не искам просто да изчукам някоя, курви колкото искаш, понякога дори ми идват в повече. Искам да е с някой с който желая да го направя а не просто с която хвана....
    Епъ ко и туй чуду подпись?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Toчно казано

Цитирай Първоначално написано от elitututu
    Е добре де, тогава как би обяснила факта, че до сега съм отказвал няколко пъти, при положение, че съм детствен!!!
    ДеТствен???
    Явно си отказвал в детската градина,
    3-та група....
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    На слънцето :>
    ВСИЧКИ СА ЛЕСНИ ;] и кво като си отказвал ? важното е , че се искал ;]

ПП. Не искаш да "изчукаш някоя курва" понеже не искаш да се изложиш Ако кажеш , че не си лъскал никога през живота си .. добре че ЗНАМ че няма да го кажеш ;]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE

ПП. Не искаш да "изчукаш някоя курва" понеже не искаш да се изложиш Ако кажеш , че не си лъскал никога през живота си .. добре че ЗНАМ че няма да го кажеш ;]
    Тва нали знаеш, че не е вярно, а пък за лъскането въобще няма нищо общо :P

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE

Тва нали знаеш, че не е вярно, а пък за лъскането въобще няма нищо общо :P
    тва , че лъска означава , че има желание => ако отидеш и му каеш една-две приказки и ще точи лиги след тебе цяла вечер , а ако му каеш , че няя стане ще си остане само с мерака и опааа на следващата ;]

ПП. горда членка на клуБ "мъжетЕ suxX"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си