- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
пLiнцесkъ a znachi sichki sme lesni taka li ? ti qwno si izjiwqala gadno destwo ili sa te zarezzwali , chesto i za twa si ostanala s takowa wpechetlenie.bili sme ednakwi wsichkite.mi kato sme ednakwi sichkite idi se fani sus ciganina na kwartala be gusko ! aide stiga pishi gluposti , che me otchaiwash sus prostotiqata si.
Не отричамПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
А ако върви с разголени бедра, стройно тяло, як фейс и добре оформени гърди гащите се подуууват![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от ifgennu
ахаха поредния заблуден глупак който си вярва че е различен или нещо повече от останалите туксмешен си !
и гъска ще викаш на майка ти и пиши на кирилица кат си толкова умен
другото е че ти сиг си от 2 дни тук ама вече тръгнал да ми прави менния абе ей дечко я се стегни![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
хахаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
ем признавам си са те си го просят
![]()
dechko wikash. moje moje. moje i da sym dechko , no dechkoto wuw tozi sluchai e tozi , koito puska po cql den bezsmisleni temi, nali ti kazah kato wsichki sme ednakwi xodi se chukai sus mrusnite mangali i ne mi lafi koi e lesen i koi ne. Kapish?
a da i ne mislq , che sym sus neshto poweche ot drugite tyk, wsichki za men sa rawni na tozi swqt i ne gledam da izpukna , no sus sigurnust sam widql poweche ot teb wuw tozi jiwot i smelo moga da twurdq , che f momenta smeshnata si ti.Pozdrawi![]()
a da i ne mislq , che sym sus neshto poweche ot drugite tyk wsichki za men sa rawni na tozi swqt i ne gledam da izpukna , no sus sigurnust sam widql poweche ot teb wuw tozi jiwot i smelo moga da twurdq , che f momenta smeshnata si ti.Pozdrawi![]()
абе ей парцал земи млъкни там щото нали се сещаш че ти не можеш да изразиш мнението на сички ! ходи си пйй млякото че ще вземе да истинте после ще има да ми мрънкаш акто не ти харесвата темата прав ти път бе ?! да съм те молила да ми пишеш в нея ?! НЕ нали ?! тъй че млъкни по умен ми изглеждаш в очите като мълчишПървоначално написано от ifgennu
ще се чукам с който си искам тва че ти го праиш така не значи че веднага ще тръгна по твоя път аре са ти капиш?!
да не чувам детски глас![]()
Да,стига им само да им врътнеш едно дупе и "приятелчето" тръгва на север
Ti neshto si protiworechish, ti goworish ot imeto na wsichki , ne az.Ne kazwam az , che wsichki muje sa lesni , a ti go prawish , no powqrwai mi ne se uchudwam ot 16 godishoto neosuznato momichence > samata ti sachustwam ti naistina , che sa te prenabregwali i othfurlqali zaradi wunshniqa ti wid xaxaxaxaxa aide leka wecher ;]]
хахахахахахахахахахаха напомняш ми на един селяндур тук .. нз дали го зн ама нема зн той говореше като теб и си правеше смешни мнения за хората които дори и непознава ...Първоначално написано от ifgennu
не си ме виждал за да кажеш дали са ме отхвурляли или не ... и честно да ти кажа не мисля и че е така щото мн добре познавам себе си и знам какво съм правила ... изразявам се така щото коло хора от тук казаха че мъжете са лесни ?! да кажем 98% .. аз никога не съм казвала че всички мъже са лесни казах повечето ! винаги има 1 % който не е така ама за теб не мога явно да кажа че спадаш към тоя процент ... айде нема зн лека вечер и на теб дано ти влезе малко мозък в главичката![]()
![]()
![]()
az mozyk imam dostatuchno f glawata , kakto i da e sujelqwam ako sym te obidil , no prosto izkazwam mnenie ne gledam da se proqwq kato nqkakw , nai-malkoto v nqkaw forum.ta uspexi ti pojelawam nqma da spama poweche.![]()
няма мъж дето да откаже секс![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
знам че изказваш мнение но просто се дразня щото гледам как постоянно обиждате сички мъже жените че са били курви всичките че незнам кво а ние немаме право да ви кажем нищо на вас дразня се само на тва и осообено като видях темата "жените лесни ли са , кола пари и веднага скачат с теб" или нещо такова и ато видех как сички момчета да те са круви ми стана адски ТЪПО и реших да видя какво мислят жените за мъжете айде нема зн пиши колкото искаш пр вечерПървоначално написано от ifgennu
![]()
kolkoto do jenite i tazi duma " kurwa " az ne q izpolzwam , zashtoto momichetata s , koito se zanimawam nqmat nishto obshto s neia.Powecheto momcheta e izpolzwat bez da znaiat smisyla i , a az ne gi oprawdawam![]()
Така е, курвите са фолклорни създания и съществуват само в паралелните реалностиПървоначално написано от ifgennu
![]()
По голямата част от жените са прикрити курви, както по голяма част от мъжете са курвари(те поне не се крият) :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
е така е ... ама я използват и тва няма да се промениПървоначално написано от ifgennu
има някои,които не са "лесна плячка" обаче преобладават лесните,разбира се![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Toчно казаноПървоначално написано от VerryBerry
Е добре де, тогава как би обяснила факта, че до сега съм отказвал няколко пъти, при положение, че съм детствен!!!Първоначално написано от elitututu
Епъ ко и туй чуду подпись?
Ooo вярвай ми не съм гей, аз съм на това мнение както и доста момичета още. Истината е, че наистина не искам просто да изчукам някоя, курви колкото искаш, понякога дори ми идват в повече. Искам да е с някой с който желая да го направя а не просто с която хвана....
Епъ ко и туй чуду подпись?
ДеТствен???Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
Явно си отказвал в детската градина,
3-та група....
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ВСИЧКИ СА ЛЕСНИ ;] и кво като си отказвал ? важното е , че се искал ;]
ПП. Не искаш да "изчукаш някоя курва" понеже не искаш да се изложишАко кажеш , че не си лъскал никога през живота си .. добре че ЗНАМ че няма да го кажеш ;]
Тва нали знаеш, че не е вярно, а пък за лъскането въобще няма нищо общо :PПървоначално написано от InnchetO`bE
тва , че лъска означава , че има желание => ако отидеш и му каеш една-две приказки и ще точи лиги след тебе цяла вечер , а ако му каеш , че няя стане ще си остане само с меракаПървоначално написано от Чичко_Полицай
и опааа на следващата ;]
ПП. горда членка на клуБ "мъжетЕ suxX"![]()