- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
Абе сичко е мн относително лесен мъж за секс да ама я накарайте мъж да се ужени да ви видим кой колко труден е хахахах
abe hora maje sme be kakto nie sme lesni taka i jenite sa lesni kfo se praite na veliki
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от sexita
![]()
![]()
Хм ....
да ти припомням ли ЛС-та ни?
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
bih kazala che sa tvarde lesni![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Момче съм и потвърдявам , че сме адски лесни...Такива сме си![]()
Trance/House Only in my heart..
Мъж съм и да си призная хич не съм лесен щом една колежка ме гони по стълбите ..., мога да кажа, че момиченцата са доста по-лесни от нас, а и един пич го каза " те уж търсят любов, но.. това е само, за да хвърлят пясък в очите... голям процент от момиченцата са настроени доста материално, гледа на мом4ето само прическата ква му била, ланец ли носи дрън дрън.. я да видим ако заговорим за романтика на някой остров или бряг да се кефите на залеза или изгирева ?, дали ще се радвате на мига в който наблюдавате как реката играе из между планините или пък за нещо съвсем различно от материализма нека видим колко от жените и от нас разбирасе умеят да говорят и чувстват подобни неща, голям процент от нас и жените са твърде повърхностни и знаят думата " секс " понеже други думи им отбягват в не особенно богатият им речник, м ? отидат на поредната чашка кафе седът и се гледат немогат нищичко да си кажат, нормално интересът им и е един.
Да лесни сме. И кво????
зависи за какво...
загорелите са лесни...макар, че има и подбиращи загорели...
Повечето мъже са супер лесни. Винаги съм успявала да постигна от тях това, което съм искала без дори да имам интимни отношения с тях.
А ако става дума за секс - там пък е вече прекалено лесно. Скучно-лесно. Разбира се винаги има изключения, но като цяло е така.![]()
Suglasna sum s teb,mila!Ako edna jena znae kak,togava e mn lesno da polu4i6 tova,koeto iska6(ne govorq da si vdigne krakata)Първоначално написано от the_hottie
offtopic- the_hottie,kude se izgubi,mila,skoro mai ne sum te zasi4ala
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да - със сигурност може без да си покажеш циците дориПървоначално написано от darla_f
![]()
пак оффтопик : бях 2 месеца на моренце. Ще ти пиша ЛС !![]()
Tochno v momenta sum po-truden ot vsqkoga.
Eating isn't cheating - Arnold
Ами ако ние мъжете сме лесни нз какво да кажа за вас ...
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
+1 !!!!!!! Е, има някви малки изключения, / съвсем нормални момчета(смисъл не са педераси)/,които са се нагледали на подобен вид картинкиПървоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
има и такива жени, повярвай ми, може да са 1 на 1 000, Но има!Първоначално написано от Creambase
Все още...
От кой тип точно ?!, интелигентните ?Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Според мен говориш за тийнейджъритеПървоначално написано от Creambase
Защото над 20 вече нещата седят по съвсем различен начин
e..ти може би си много малко изключение... 0,00000000001 %Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Аз не говорих за себе си ,но мерси за комплимента!Първоначално написано от sexita
Айде пред хората няма да казвам какво сме си писали ще ти го припомня на ЛС няой неща се забравят ,но ти е простено ,не защото си красива (това всики го знаем) ,а защото си на възраст! :P
![]()
![]()
П.П. Това за възраста в кръга на шегата ,надявам се да не ми се сърдиш!(то и това остана да се скарам с теб!
)
Как можете да спорите за такива неща естествено са различни но са няколко вида този който казва че са еднакви не е видял нищо!!!Това че вие жени си харесвате един и същи тип не е проблем на мъжете!Първоначално написано от пLiнцесkъ
Дон Жоан естествено!Ако съм 100 в любовта то в секса съм 1000!!!
Как няма да сме лесни мъжете като жените сте толкова красиви , нежни , изящни , абе НЕУСТОИМИ !Вие ни правите лесни .
Далеч е от истината вота! бичес :>
The Spark
the_hottie ти успяваш защото си красива.Извинявай ,но много ясно ,че въпросния мъж ще избере теб отколкото някаква дебела и непревликателна жена !Ще успее ли онази дебела и грозна жена?Не ,защото няма физическите данни за жената мечта.Най-малкото тя трябва да има стойна фигура! Така ,че мъжете не са лесни ,зависи от жената ,както и обратното!Първоначално написано от the_hottie
![]()