- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
Която и жена да се съблече пред мъж той винаги става лесен.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Прекалено лесни,понякога дори те карат да губиш интерес
Лесни са естествено![]()
Много ясно че са лесни никой мъж не отказва на секс
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Това, че вие контактувате само със загорели 13 годишни "мъже" не ви дава право да правите такива определенияПървоначално написано от beti_niki
![]()
Не разбирам едно:
Съществува ли въобще точно понятие "лесен мъж"?
Ако се разбира "Мъж който се чука при всяка отдала му се възможност, независимо от срещуположния човек" - не мисля.
Ако се разбира "Мъж, на който след 1 седмица приятелката му предлага секс и той казва да" - определено, въпреки, че такова определение за лек мъж е в противовес на цялата мъжка природа.
на един мъж не се стига лесно до сърцето
Мъжете са супер лесни. Седни им на коленце , обясни се в любов и им пусни - Тяхната звезда си вече ТИ![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
е освен за курва да минеш повече няма да постигнешПървоначално написано от marjesa
Абе има си и изключения ама доста голям процент от младежите само да им покажеш малко от сутиена си и са си събули гащите![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
дали ... ?!Първоначално написано от WILD__BOY
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
определеноПървоначално написано от marjesa
е зависи и дали си говорим за мъж или за пишлеме
Това може да бъде само пост на една недорасла пикла която не е видяла достатъчно от живота, научила няколко лафа и ги варти като развалена плоча.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Choise your destiny
Veni, Vidi, Vici!
не, това може да бъде само пост на човек с ник: пLiнцесkъПървоначално написано от Arkadietz
ДОРИ И ДА СА ЛЕСНИ, (ИМА И ТАКИВА КОЙТО НЕ СА) КВО ТОЛКОВА СЕ ВЖИВЯВАШ, ГОЛЯМА РАБОТА ЛИ Е ??
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
24white24 1-незнаеш на колко години съм за да пишеш че съм на 13 и 2 не контактувам с 13 годишни момчета
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
И за двете говоримПървоначално написано от WILD__BOY
убедена съм в това , което казвам ...
убедена? и какво те убеди толкова силно?Първоначално написано от marjesa
Виждала съм го с очите си. Ти какво .. не искаш да признаеш , че наистина е така ?! Защитаваш мъжкия пол понеже знаеш , че наистина са със слаби ангели ?!Първоначално написано от WILD__BOY
ако беше така щях да го кажаПървоначално написано от marjesa
просто една жена/момиче няма да ми се издигне в очите с такава проява. поне аз искам много повече
Ясно разбрах те какво искаш ... Но теб как те свалят ?! с лев , десен удар ли ?! Всяка жена/момиче ти е правело поне едно от тези три неща и ти си бил дoвoлен от това .. не е ли така ?!Първоначално написано от WILD__BOY
Абсолютно ДА!!!!!!!
P.S Толкова, толкова лесни бих казала....
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
![]()
страшно лесни да им споменеш за секс и са готови
![]()
![]()
![]()