.

Виж резултатите на анкетата: лесни ли са ?!

Гласували
331. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

247 74,62%
  • не

84 25,38%
Отговор в тема
Страница 9 от 10 ПървиПърви ... 5678910 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 246
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Мъжете са супер лесни. Седни им на коленце , обясни се в любов и им пусни - Тяхната звезда си вече ТИ
    е освен за курва да минеш повече няма да постигнеш
    дали ... ?!
    определено
    е зависи и дали си говорим за мъж или за пишлеме
    И за двете говорим убедена съм в това , което казвам ...
    убедена? и какво те убеди толкова силно?
    Виждала съм го с очите си. Ти какво .. не искаш да признаеш , че наистина е така ?! Защитаваш мъжкия пол понеже знаеш , че наистина са със слаби ангели ?!
    ако беше така щях да го кажа
    просто една жена/момиче няма да ми се издигне в очите с такава проява. поне аз искам много повече
    Ясно разбрах те какво искаш ... Но теб как те свалят ?! с лев , десен удар ли ?! Всяка жена/момиче ти е правело поне едно от тези три неща и ти си бил дoвoлен от това .. не е ли така ?!
    с два лева ме свалят...

Цитирай Първоначално написано от batty
    на един мъж не се стига лесно до сърцето
    i tva e vqrno ,pove4eto jeni si go davat dale4 po lesno ot majete , no pak nie davame po trudno sex ot vas..
    Не е важен начина а подхода
    Choise your destiny

Veni, Vidi, Vici!

Цитирай Първоначално написано от lilcheto
    Абсолютно ДА!!!!!!!

P.S Толкова, толкова лесни бих казала....
    Ела да ме свалиш с жалките си номерца най-много да станеш не смешна, а повече от такава пред всички !!!
    Choise your destiny

Veni, Vidi, Vici!

Мъжете са супер лесни. Седни им на коленце , обясни се в любов и им пусни - Тяхната звезда си вече ТИ
    Пред някой селски БЕК ще си вървежна определено пред някой мъж с достойноство и себеуважаващ се човек ще си маймуна
    Choise your destiny

Veni, Vidi, Vici!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Arkadietz
    Пред някой селски БЕК ще си вървежна определено пред някой мъж с достойноство и себеуважаващ се човек ще си маймуна
    absolutno sam saglasna s teb.tezi s eftinite nomera perfektno savpadat s tezi sas slabite angeli
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    soмэwhэrэ..
    Не се знае кой какво ще е

Мъжете са лесни. Ама жените са по-лесни.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Бахти детските дискусийки
    Мъжете са лесни ако тая дет е до тях е курва ^^
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

ДА
    People Allways Leave !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Повечето мъже са супер лесни. Винаги съм успявала да постигна от тях това, което съм искала без дори да имам интимни отношения с тях.
    А ако става дума за секс - там пък е вече прекалено лесно. Скучно-лесно. Разбира се винаги има изключения, но като цяло е така.
    the_hottie ти успяваш защото си красива.Извинявай ,но много ясно ,че въпросния мъж ще избере теб отколкото някаква дебела и непревликателна жена !Ще успее ли онази дебела и грозна жена?Не ,защото няма физическите данни за жената мечта.Най-малкото тя трябва да има стойна фигура! Така ,че мъжете не са лесни ,зависи от жената ,както и обратното!
    Ima nqkoi muje, koito dori tq ne moje da izkushi, kolkoto i gotino momiche da e.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Повечето мъже са супер лесни. Винаги съм успявала да постигна от тях това, което съм искала без дори да имам интимни отношения с тях.
    А ако става дума за секс - там пък е вече прекалено лесно. Скучно-лесно. Разбира се винаги има изключения, но като цяло е така.
    the_hottie ти успяваш защото си красива.Извинявай ,но много ясно ,че въпросния мъж ще избере теб отколкото някаква дебела и непревликателна жена !Ще успее ли онази дебела и грозна жена?Не ,защото няма физическите данни за жената мечта.Най-малкото тя трябва да има стойна фигура! Така ,че мъжете не са лесни ,зависи от жената ,както и обратното!
    Ima nqkoi muje, koito dori tq ne moje da izkushi, kolkoto i gotino momiche da e.
    Съмнявам се да не се изкушиш от the_hottie ,но да има ги и такива мъже.Но имам чуството ,че моето мъжко его така ще падне ,както и твоето пред такова момиче.Прав си ,че има такъва мъже които не са лесни ,но аз даже не разбирам ,какво искате да кажете под тази дума ,,ЛЕСНИ''
    Моля дамите да не пишат глупости от рода ,че всички мъже са лесни и т.н.!Както мъжете ,така и жените не са лесни!Не може да ги сравнявате по-никакъв начин.

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    страшно лесни да им споменеш за секс и са готови
    Цитирай Първоначално написано от lilcheto
    Абсолютно ДА!!!!!!!

P.S Толкова, толкова лесни бих казала....

Мили дами ,колкото повече такива коментари има ,толкова повече се убеждавам ,че жените в днешно време са изключително ограничени!

"snejana67" както се казва за жени като теб "Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Но не е ли това твърде богат опит?''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

hottie
    Guest
    Еее мерси за комплиментите НО -- и тук има едон голямо НО.

Това е поредното доказателство, че ПОВЕЧЕТО мъже са лесни...защото връзват на красиви жени. Тя красивата жена може да е супер тъпа ограничена, използвачка..и т.н.

Даже бих допълнила, че много красиви жени са с прекалено високо самочувствие и съответно не са толкова красиви отвътре. Докато има много чаровни жени(не толкова красиви), които са много по-яки. Но от пръв поглед мъжа може и да не им обърне същото внимание.

Пак казвам зависи от мъжа, не казвам че всички са така. Но това са моите наблюдения около мен.Не само с мен, а и с мои приятелки.

Мега фен Аватара на amatorium
    [quote="ANTIHUMAN"][quote="amatorium"]
    ...

Мили дами ,колкото повече такива коментари има ,толкова повече се убеждавам ,че жените в днешно време са изключително ограничени!

"snejana67" както се казва за жени като теб "Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Но не е ли това твърде богат опит?''
    Az q poznavam mackata i e dosta gotina i interesna i vse pak ne mislq, che egoto ima neshto obshto v sluchaq. Vuprosut e v samokontrola. Mnogo zavisi ot situaciqta razbira se, no ima li si partnior nqkoi ot dvamata prosto nikoga ne bih se izkushil. Tova e polojenieto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
    Не вкарвайте всички мъже под общ знаменател ;]
    Точно така , не всички мъже сме еднакви

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Бих казала, че е до характер...
    Но, да, повечето са лесни особено когато са загорели
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мъжете са курви

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Абе не знам, до сега това, което четох съм съгласен с някои неща: лесни сме, не всички мъже са еднакви, както и женитe, но жените не знаят какво искат, и мисля че процента на мъжете отказали секс е много малък И искам да кажа на всички момичета: Ку***лъка е до време, пиенето е до гроб! :P

това, че всички мъже са еднакви е все едно да кажеш, че всички жени са еднакви! Както има курви така има и свестни (макар и да са малко с извинение)

Лесни сме били...
    Ами ако тва значи да не пропуснем възможността за неангажиращ секс с привлекателна жена, да - такива сме. И като, че ли вие бихте пропуснали възможността да го направите с някой симпатяга, а ?!

ооо нз дали е заради нас жените или заради мъжете но една жена може да манипулира един мъж както си поиска!!! дори сега се замислялм 4е и аз го правя понякога несъзнателно...а понякога и съвсем съзнателно

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    за разлика от нас ако изнасилиш мъж той дори няма да разбере че си искала да го изнасилиш
    in defense of our dreams...

Лесни сме особенно в тая възраст.Само да не е някой уруд да неможе да ми стане

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Лесни сме особенно в тая възраст.Само да не е някой уруд да неможе да ми стане
    ГОВОРИ В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО МЛАДЕЖО!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Сливница
    да никое момче не би отказало секс

Цитирай Първоначално написано от girls_aloud_
    да никое момче не би отказало секс