- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛЕСНИ ЛИ СА МЪЖЕТЕ !!
с два лева ме свалят...Първоначално написано от marjesa
Не е важен начина а подходаПървоначално написано от batty
![]()
Choise your destiny
Veni, Vidi, Vici!
Първоначално написано от lilcheto
Ела да ме свалиш с жалките си номерца най-много да станеш не смешна, а повече от такава пред всички !!!
Choise your destiny
Veni, Vidi, Vici!
Пред някой селски БЕК ще си вървежнаПървоначално написано от marjesa
определено пред някой мъж с достойноство и себеуважаващ се човек ще си маймуна
Choise your destiny
Veni, Vidi, Vici!
absolutno sam saglasna s teb.tezi s eftinite nomera perfektno savpadat s tezi sas slabite angeliПървоначално написано от Arkadietz
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Не се знае кой какво ще е![]()
Мъжете са лесни. Ама жените са по-лесни.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Бахти детските дискусийки
Мъжете са лесни ако тая дет е до тях е курва ^^
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Ima nqkoi muje, koito dori tq ne moje da izkushi, kolkoto i gotino momiche da e.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Съмнявам се да не се изкушиш от the_hottie ,но да има ги и такива мъже.Но имам чуството ,че моето мъжко его така ще падне ,както и твоето пред такова момиче.Прав си ,че има такъва мъже които не са лесни ,но аз даже не разбирам ,какво искате да кажете под тази дума ,,ЛЕСНИ''Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
Моля дамите да не пишат глупости от рода ,че всички мъже са лесни и т.н.!Както мъжете ,така и жените не са лесни!Не може да ги сравнявате по-никакъв начин.
Първоначално написано от snejana67
Първоначално написано от lilcheto
Мили дами ,колкото повече такива коментари има ,толкова повече се убеждавам ,че жените в днешно време са изключително ограничени!
"snejana67" както се казва за жени като теб "Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Но не е ли това твърде богат опит?''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Еее мерси за комплиментитеНО -- и тук има едон голямо НО.
Това е поредното доказателство, че ПОВЕЧЕТО мъже са лесни...защото връзват на красиви жени. Тя красивата жена може да е супер тъпа ограничена, използвачка..и т.н.
Даже бих допълнила, че много красиви жени са с прекалено високо самочувствие и съответно не са толкова красиви отвътре. Докато има много чаровни жени(не толкова красиви), които са много по-яки. Но от пръв поглед мъжа може и да не им обърне същото внимание.
Пак казвам зависи от мъжа, не казвам че всички са така. Но това са моите наблюдения около мен.Не само с мен, а и с мои приятелки.![]()
[quote="ANTIHUMAN"][quote="amatorium"]Az q poznavam mackata i e dosta gotina i interesna i vse pak ne mislq, che egoto ima neshto obshto v sluchaq. Vuprosut e v samokontrola. Mnogo zavisi ot situaciqta razbira se, no ima li si partnior nqkoi ot dvamata prosto nikoga ne bih se izkushil. Tova e polojenieto.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Eating isn't cheating - Arnold
Точно така , не всички мъже сме еднаквиПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
![]()
Бих казала, че е до характер...
Но, да, повечето са лесни особено когато са загорели![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Абе не знам, до сега това, което четох съм съгласен с някои неща: лесни сме, не всички мъже са еднакви, както и женитe, но жените не знаят какво искат, и мисля че процента на мъжете отказали секс е много малък И искам да кажа на всички момичета: Ку***лъка е до време, пиенето е до гроб! :P![]()
това, че всички мъже са еднакви е все едно да кажеш, че всички жени са еднакви! Както има курви така има и свестни (макар и да са малко с извинение)![]()
Лесни сме били...
Ами ако тва значи да не пропуснем възможността за неангажиращ секс с привлекателна жена, да - такива сме. И като, че ли вие бихте пропуснали възможността да го направите с някой симпатяга, а ?!
ооо нз дали е заради нас жените или заради мъжете но една жена може да манипулира един мъж както си поиска!!!дори сега се замислялм 4е и аз го правя понякога несъзнателно...а понякога и съвсем съзнателно
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
за разлика от нас ако изнасилиш мъж той дори няма да разбере че си искала да го изнасилиш![]()
![]()
in defense of our dreams...
Лесни сме особенно в тая възраст.Само да не е някой уруд да неможе да ми стане![]()
ГОВОРИ В ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО МЛАДЕЖО!!!Първоначално написано от jambo_bs
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
даникое момче не би отказало секс
![]()
В голяма грешка си. Пробвай с менеПървоначално написано от girls_aloud_
...
Equality For All !