- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Escapelle....каква е вероятността да съм бременна?
Znachi situaciqta e t akava:
Predi 4 dni pravihme sex s priqtelq mi i prezervativa se skasa i toi svarshi v men...sled okolo 30 min izpih edno Escapelle...a dnes mi doide i cikala...Iskam da popitam kakva e veroqtnostta da sam bremenna ...i normalno li e da mi doide tolkova skoro...i kak shte mi idva ot tuk natatak...
P.S... pro4etoh vsi4ko svarzano s temata...no ne namerih to4no takava tema....
Nadqvam se da nqma glupavi komentari i parlivi zabelejki...
Izvinqvam se 4e pisha na Latinica...
BLAGODARQ Vi predvaritelno..
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Вероятноста е близка до 0-та
Споко, няма да има бебе, не си бременна. Най - малкото щом ти е дошло, не си бременна. \/
Няма никакъв шанс да си бременна.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Щом ти е дошло бъди спокойна.Ако искаш си направи и тест за да се увериш че нищо ти няма и да не се стряскаш
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Нали ти е дошло?! ...............
Не си бременна, спокойно!!
А за цикъла - строго индивидуално е. При някои се обърква.. пропуска, идва два пъти в месеца или идва всеки месец, но е нередовен .. При други пък не се получава така.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Айде.. след 9 месеца започват празниците![]()
![]()
сега по темата.. Защом ти казват, че няма опасност, значи няма! Споко!![]()
It's My Gangsta's And All My Thugs, Come With Hands Up And Show Some Love.. And I Welcome You 2 Detroit City.. I Said Welcome To Detroit City, Every Place Everywhere We Go, Man We Deep Everywhere We Roll...
mila ne iskam te pla6a ama po dobre da si napravi6 test za seki slu4ei 6toty ima cvetna bremennost ( idava ti cikala redovno i si bremenna ) . Yspex dano da nqma ni6ty![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Първоначално написано от natedog
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не плаши излишно момичето .. Цветната бременност е рядка и определено щеше да забележи рязката промяна в цикъла й!! Цветната бременност не е просто да й идва редовно и нормално и да е бременна, представи си ..Първоначално написано от ne_sam_malka
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Няма да казвам за вероятността да си бремемнна вече го споменаха .. но виждам че питаш и за по ранния ти цикъл .. спокойно ескапел предизвиква при някой случаи по ранна менструация .. и при мен беше така![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Не се шашкай. Някъде в листовката даже пишеше, че е нормално да ти дойде по-рано. Всичко ще се нормализира, така че не се притеснявай.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Попринцип вероятността е минимална,а ти е дошло толкова скоро,защото ескапеле все пак е хапче на хормонална основа.В указанията пише че може да съществува известно нарушаване на цикъла,всмисъл да ти дойде по рано или да ти закъснее с няколко дни,но това не е пожод за притеснение споко![]()
Ами и аз пих ескапел преди 8 дни.Презервативът на момчето се скъса и всичко остана вътре в мен..на следващата сутрин той ми купи ескапела и го изпих.Понеже хапчето си е чист хормон вероятността да ти се обърка цикъла е огромна.Може да ти прилошава и пак си е нормално.На мен ми прилошава постояноо..Не се притеснявай че си бременна защото не си..! Кураж и не се притеснявай от нищо..просто вече си купувай от най-качествените презервативи и всичко ще е ок .
![]()
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи