не ги слушай
аз от опит ти казвам че трябва просто да си повярваш че ще си неотразим. и аз така за пръв път спах с недевствено момиче (всъщност с девствено не съм спал никога) и се справих доста добре, даже беше доста доволна!
просто започни с целувки, ала бала, полижи я малко и не бъди груб да ръгаш само! дори да ръгаш яко, целувай я и и шепни в ухото нещо
абе импровизирай, при моя първи път не разбра че ми е за първи продължи някъде около 25 минути, ама после повторихме след цигара-пауза
аа да като се съблече гола и ти се одърви ще получиш здраво сърцебиене, препоръчвам ти да си вече легнал на леглото в случай че ти омекнат колената а пък ако я познаваш добре ще знаеш дали тя обича да е по-активната (в което се съмнявам) и можеш да я оставиш да води. да не свършиш бързо като усетиш че ти идва, сменяй позата или го вади и давай орално да почине малко (твоя приятел демек ) и за да нацелиш от раз, като и правиш френска огледай добре, може да си поиграеш и с пръст да видиш къде е! да не тръгнеш отзад че ще разбере че си новак
ае успех!