.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Град
    The Girl fr0m hell..

според вас момичетата трябва ли да си махат космите от ръцет

На 13 години съм и имам доста косми по ръцете...те не са руси и малки..а дългички и чернички сега отивам в друго училище и ме е страх как ще ме приеме класа...в миналия ми клас ми се подиграваха и не искам и сеа да се получи тка...Та какво ви е мнението за момичетата с косми по ръцете?

п.п.-момиче съм..
    п.п.-сории ако има др такава тема...
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз съм така черни са и са дълги и понеже доста момичета ги махат и аз пробвах..болеше ама си заслужаваше.аз го реших по скоро не защото някой ми се е подигравал обаче доста момчета от класа ми имат малки и руси косъмчета които въобще не се забелязват и се чувствах малко некомфортно и така ако ще ги махаш нека да не е заради някой друг..в смисъл ако на теб не ти пречат ги остави и бтв най добре е с кола маска или епилатор

Cruel Intentions

moite ne sa dylgi no sa cherni men tova me drazneshe i me smushtavashee i zatova reshih da gi mahna
    P.S. az gi maham s deepilator

Е,станала си на 13,не мислиш ли че ти е време да ги махнеш,щом са черни,дълги и си личат ужасно?

^mystery`girl,така де,но не всички момичета имат епилатор или пари за кола маска,когато за първи път си махат космите,където и да било.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    даа и мойте са такива и аз си ги махам...с крем обаче и те порастват след 1-2 седмици...някъде толкова
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Е,станала си на 13,не мислиш ли че ти е време да ги махнеш,щом са черни,дълги и си личат ужасно?

^mystery`girl,така де,но не всички момичета имат епилатор или пари за кола маска,когато за първи път си махат космите,където и да било.
    за епилатора съм съгласна но толкова ли няма да даде 1.50 ?аз не съм казала да ходи на козметик самата аз няма да дам 10-15 лева за ръцете като мога да си купя на jankar(май така се пишеше) и за 1.50 да се опрая сама м/удругото е по-добре ако има някоя фр или пък майка й поне първите пъти..да има кой да дърпа а и мисля че е по добре да даде 1.50 за кола маска от колкото 2-3-5 лева за някъв смотан депилатор с който след 2-3 дена пак ще са наизлезли..с кола маската е по дълготрайно

Cruel Intentions

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аз преди ги махах с епилатор,но вече не го правя.изобщо не са фрапиращи,не са прекалено дълги и черни.нормални косми са си по ръцете.но ако наистина ти е неудобно-ги махни,ще се чувстваш много по-добре
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Моите са руси и почти не си личат,но са малко дълги и ме дразнеше.За това реших да ги махна с лентички.Почти не боли,а пък и поне при мен лично след първия път много оредяха Най - добре ги махни с кола маска,понеже е най - ефективно

Град
    shumen
    mahai... mn mrazq kosmi po racete principno na momi4eta.. osobeno pak tvoite ako sa dalgi i 4erni... nqma kakvo da mu misli6.. no naistina sma saglasna s mystery` girl 4e e nai dobre sas epilator ili kola maska... tva depilatora e se eno s brasna4ka - ujas... kupi si kola maska ako nqma6 epilator ili otivai na kozmetik ade
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ами то за момичетата почти никъде не е странно да си махаш космите. И щом мислиш, че космите на ръцете ти пречат ги махай, но моля те недей със самобръсначка, че става смешно като пораснат. Пробвай с някакви ленти или депилатоар.

Град
    Добрич :o)
    Аз с епилатора пробвах това лято и така..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз си махам космите на ръцете от някъде 7-8ми клас
    Не бих казала, че са нещо трагично, но определено като ги няма ми харесват повече ръцете ми
    Не виждам нищо лошо да си ги махнеш щом те притесняват и ти създават комплекси
    Лентички или епилатор и ще се отървеш от този проблем
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Moite bqha malki i rusi,no vapreki tova gi maham ve4e 2-ra godina
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    в мазето ;dd
    аз също съм на мнение да ги махаш- щом са ти се подигравали и не ти е удобноо . абе изобщо не се чувстваш добре ги махни .. препоръчвам ти кола маска - най-дълготраайноо и с нея става много добре
    иначе аз не ги махам .. преценила съм чее не ми е нужно ноо и аз много мразя като видя някое момиче с огромни косми по ръцете .. ние сме от нежния пол и трябва да се грижим за тялото си .. това включва и космите по ръцете разбира се действай щом ще се чувстваш по-добре ;]]

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az mislq, che trqbva da gi mahnesh. Az sashto imah dylgi i cherni kosmi po rycete i za pyrvi pyt go osyznah, kogato bqh dosta po-malka i edno momche ot mahalata kaza, che imam kosmi kato na bashta mu. Dosta se razstroih i ot togava gi maham.

Град
    Around... :)
    Nedei da gi maha6,samo si zatormozqva6 jivota Ne se zabelqzva tolkova mnogo kolkoto si misli6,nedei da burza6 posle moje da sujalqva6 :P

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Nedei da gi maha6,samo si zatormozqva6 jivota Ne se zabelqzva tolkova mnogo kolkoto si misli6,nedei da burza6 posle moje da sujalqva6 :P
    +1

e az gi maham s epilator za6toto bqha mnogo,ama gi mahnah tova lqto na 15,a edva li bih pozvolila na 13 godi6nata mi 6terka da si maha kosmite po racete ili da si skybe vejdite
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    гр. Варна
    Аз отблизо две години си ги махам...не защото ми се подиграват..когато преценя че трбява да ги махам си ги маахаааам :P :P ..спореед мен най-собре е с кола маска..и аз така правя
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    Deathland
    Ами моите бяха дългички и мн черни и мн се виждаха и за това ги махам.Използвам епилатор, но определено с кола маската ефекта е по-дълготраен.А иначе мен ме боли с кола маска повече, от колкото с епилатора..не знам защо..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Голям фен Аватара на Ice
    Аз моите си ги махам с епилатора, но всеки сам си решава. Не мисля, че от сега трябва да почваш да ги махаш, и то заради някой, нека си гледат работата.А ако наистина ти е толкова некомфортно ги махни, но първо със лентички иначе, ако ги минеш с епилатора ще ти излязат пъпчици.
    Everything happens for a reason..

Голям фен Аватара на alehole
    Аз си ги махам и мисля,че трябва Все пак ако имаш много окосмени ръце е доста гадничко за момиче А някой имат много леко окосмяване или по светли косми и не се вижда..ама ако са ти такива гадни ги махни
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Не е задължително, но е препоръчително, ако си личат. На мен ми личаха и ги махнах с епилатор около 10 пъти и сега са съвсем малко и са тънки.

Едно ше ти кажа: не е важно какво мислят другите за теб и т.н. , а как самата ти се чувстваш и възприемаш. По коментара ти съдя, че ти самата не се харасваш така и не ти е комфортно.. Ами какво чакаш - угоди на себе си и направи това, което ще те накара да се почувстваш добре. Не си създавай ограничения (:

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    само ако се налага...
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си