- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- според вас момичетата трябва ли да си махат космите от ръцет
На 13 години съм и имам доста косми по ръцете...те не са руси и малки..а дългички и чернички![]()
![]()
![]()
сега отивам в друго училище и ме е страх как ще ме приеме класа...в миналия ми клас ми се подиграваха и не искам и сеа да се получи тка...Та какво ви е мнението за момичетата с косми по ръцете?
п.п.-момиче съм..![]()
![]()
![]()
п.п.-сории ако има др такава тема...![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
и аз съм така черни са и са дългии понеже доста момичета ги махат и аз пробвах..болеше ама си заслужаваше.аз го реших по скоро не защото някой ми се е подигравал обаче доста момчета от класа ми имат малки и руси косъмчета които въобще не се забелязват и се чувствах малко некомфортно и така
ако ще ги махаш нека да не е заради някой друг..в смисъл ако на теб не ти пречат ги остави
и бтв най добре е с кола маска или епилатор
![]()
Cruel Intentions
Е,станала си на 13,не мислиш ли че ти е време да ги махнеш,щом са черни,дълги и си личат ужасно?![]()
^mystery`girl,така де,но не всички момичета имат епилатор или пари за кола маска,когато за първи път си махат космите,където и да било.
даа и мойте са такива и аз си ги махам...с крем обаче и те порастват след 1-2 седмици...някъде толкова![]()
in defense of our dreams...
за епилатора съм съгласнаПървоначално написано от ~*RoNi*~
но толкова ли няма да даде 1.50 ?аз не съм казала да ходи на козметик
самата аз няма да дам 10-15 лева за ръцете като мога да си купя на jankar(май така се пишеше) и за 1.50 да се опрая сама
м/удругото е по-добре ако има някоя фр или пък майка й поне първите пъти..да има кой да дърпа
а и мисля че е по добре да даде 1.50 за кола маска от колкото 2-3-5 лева за някъв смотан депилатор с който след 2-3 дена пак ще са наизлезли..с кола маската е по дълготрайно
Cruel Intentions
аз преди ги махах с епилатор,но вече не го правя.изобщо не са фрапиращи,не са прекалено дълги и черни.нормални косми са си по ръцете.но ако наистина ти е неудобно-ги махни,ще се чувстваш много по-добре![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Моите са руси и почти не си личат,но са малко дълги и ме дразнеше.За това реших да ги махна с лентички.Почти не боли,а пък и поне при мен лично след първия път много оредяхаНай - добре ги махни с кола маска,понеже е най - ефективно
![]()
mahai... mn mrazq kosmi po racete principno na momi4eta.. osobeno pak tvoite ako sa dalgi i 4erni... nqma kakvo da mu misli6.. no naistina sma saglasna s mystery` girl 4e e nai dobre sas epilator ili kola maska... tva depilatora e se eno s brasna4ka - ujas... kupi si kola maska ako nqma6 epilator ili otivai na kozmetik ade![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами то за момичетата почти никъде не е странно да си махаш космите. И щом мислиш, че космите на ръцете ти пречат ги махай, но моля те недей със самобръсначка, че става смешно като пораснат. Пробвай с някакви ленти или депилатоар.![]()
Аз с епилатора пробвах това лято и така..![]()
Аз си махам космите на ръцете от някъде 7-8ми клас
Не бих казала, че са нещо трагично, но определено като ги няма ми харесват повече ръцете ми
Не виждам нищо лошо да си ги махнеш щом те притесняват и ти създават комплекси
Лентички или епилатор и ще се отървеш от този проблем![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Moite bqha malki i rusi,no vapreki tova gi maham ve4e 2-ra godina![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз също съм на мнение да ги махаш- щом са ти се подигравали и не ти е удобноо . абе изобщо не се чувстваш добре ги махни .. препоръчвам ти кола маска - най-дълготраайноо и с нея става много добре![]()
иначе аз не ги махам .. преценила съм чее не ми е нужно ноо и аз много мразя като видя някое момиче с огромни косми по ръцете .. ние сме от нежния пол и трябва да се грижим за тялото си .. това включва и космите по ръцете разбира седействай щом ще се чувстваш по-добре ;]]
Az mislq, che trqbva da gi mahnesh. Az sashto imah dylgi i cherni kosmi po rycete i za pyrvi pyt go osyznah, kogato bqh dosta po-malka i edno momche ot mahalata kaza, che imam kosmi kato na bashta mu. Dosta se razstroih i ot togava gi maham.
Nedei da gi maha6,samo si zatormozqva6 jivotaNe se zabelqzva tolkova mnogo kolkoto si misli6,nedei da burza6 posle moje da sujalqva6 :P
e az gi maham s epilator za6toto bqha mnogo,ama gi mahnah tova lqto na 15,a edva li bih pozvolila na 13 godi6nata mi 6terka da si maha kosmite po racete ili da si skybe vejdite![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Аз отблизо две години си ги махам...не защото ми се подиграват..когато преценя че трбява да ги махам си ги маахаааам :P :P ..спореед мен най-собре е с кола маска..и аз така правя![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Ами моите бяха дългички и мн черни и мн се виждаха и за това ги махам.Използвам епилатор, но определено с кола маската ефекта е по-дълготраен.А иначе мен ме боли с кола маска повече, от колкото с епилатора..не знам защо..![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Аз моите си ги махам с епилатора, но всеки сам си решава.Не мисля, че от сега трябва да почваш да ги махаш, и то заради някой, нека си гледат работата.А ако наистина ти е толкова некомфортно ги махни, но първо със лентички иначе, ако ги минеш с епилатора ще ти излязат пъпчици.
![]()
Everything happens for a reason..
Аз си ги махам и мисля,че трябваВсе пак ако имаш много окосмени ръце е доста гадничко за момиче
А някой имат много леко окосмяване или по светли косми и не се вижда..ама ако са ти такива гадни ги махни
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Не е задължително, но е препоръчително, ако си личат. На мен ми личаха и ги махнах с епилатор около 10 пъти и сега са съвсем малко и са тънки.![]()
Едно ше ти кажа: не е важно какво мислят другите за теб и т.н. , а как самата ти се чувстваш и възприемаш. По коментара ти съдя, че ти самата не се харасваш така и не ти е комфортно.. Ами какво чакаш - угоди на себе си и направи това, което ще те накара да се почувстваш добре.Не си създавай ограничения (:
само ако се налага...
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..