- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- според вас момичетата трябва ли да си махат космите от ръцет
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Махай ги!
Много по-естетично ще бъде без косми!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми ако се чувстваш не удобно ги махни но не само със самобръсначка щото ше ти станат 2 пъти по големи
успех![]()
ние сме почитатели на Туньо!
бтв що не вземете брада да си пускате?![]()
ми сестра ми си ги маха и от нея видях макар че не бяха мн ме дразнеха и си ги махам и аз вече
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мерси момичета за отговорите,но да питам ако го направя с епилатор ше се появат ли ония червени точки...![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
И аз бях така махнах и ги и сега съжалявампо-добре не ги махай....
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
vuzmojno e i da se poqvqtПървоначално написано от malka_diva4ka
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Еми зависи в каква степен саВсяко момиче си мисли, че има косми по ръцете, а може даже да не се забелязват. Ако на теб не ти е добре, ги махай. А относно класа, гарантирам ти, че ако се държиш яко и добре със всички, няма нищо да ти кажат, всичко е въпрос на нагласа
И също така гарантирам, че даже на Мис Вселена ще намерят нещо да й се подиграват, само ако искат.
Всичко е въпрос на личен избор,ако те дразнят няма какво да се чудиш махай ги,иначе само излишно ще те комплексират.Аз примерно мойте не ги махам,понеже са малки и русиАйде успех
![]()
Суетата.Моят любим грях.
аз си ги махам и мисля 4е е нормално да се махат :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Като се притесняваш си ги махниВъпрос на личен вкус е, аз мойте не ги махам .. прекалено малки и руси са.. та те дори не се забелязват
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И аз бях така преди.Много бях комплексирана,постоянно ходеех с дълъг ръкав даже и през лятото.После почнах да ги изрусявам,но те пак си личаха дълги и грозни.И подигравките не спираха.Затова ги махам с бръснач.Всичко си е ОК.Няма нищо лошо да си ги махнеш.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Аз също миналата година като бях за първа година в ново училище много исках да ги махна защото преди това и към мен бяха отправяни подигравателни думи ..В крайна сметка реших че още ми е рано а и видях че имаше и други момичета в класа с косми на ръцете докато в стария ми клас бях една от малкото..В началото на лятото и края на тази учебна година отидох на козметик да си ги махна с кола маска а вече ги махам с епилаторРъцете ти стават на червени точици веднага след като си се епилирала но след няма и час изчезват..напълно нормално е излизането им
Мисля зимата да не ги махам тъй като няма нужда да си тормозя ръцете а и ходя с дълъг ръкав
аз мисля че ако те тормозят и пречат за самочувствието ти трябва да ги махнеш
![]()
Ако космите по ръцете са нещо, което те притеснява просто ги махни![]()
Моите ги махам от около 4 години и от кола маската доста са оредели. Като нямам време с епилатора. Ефикасно и дълготрайно.![]()
Ако толкова те притесняват и ти е некомфортно - просто ги махни. За момичетата така...Много мразя момчета с гладки крака. Нищо мъжествено не остава по тях значи....Тц-тц.![]()
Ако има нужда-да!Гнусно е да видиш момиче като горилаЗа щастие моите са почти незабележими и русички,и не ги махам!
аз си ги махам от доста време, но не защото ми бяха чак като твоите...аммми просто без тях ми е много по-готино![]()
![]()
.. P.S. махам ги с епилатор...пробвай и ти
![]()
Аз моите ги махам. Вече дори не ме боли понеже растат бавно и са тънички. Дори вчера ги епилирах![]()
маахааай... : )
аз мойте ги махам от 8-9 клас,нищо че бяха почти руси и не се виждаха кой знае колко..но въпреки това мен ме дразнеха..![]()
mi ti tvoite si gi mahni...az nqmam k`vo da maham...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Аз си ги махам при козметик с кола маска.
моите са черни,махах ги 1-2 пъти с епилатор но на мен ми седи някак супер неестествено и са само ги скъсявам с ножичка и стои супврспоред мен русо момиче с никакви косми по ръцете може,но мургаво - стои кофти
![]()