.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 341
    Може и да има такива неща, но има много по-важни неща от тях. Всяка истинско духовно течение би предупредило, че получаването на такива сили трябва да дойде, когато човек е готов, но и нещо по-важно, те могат да се появяват по пътя на просветлението, но реално не са важни. Това е нещо като предатък по пътя, част от процеса, но не най-важното. Най-вече това са неща, които са опасни за хора, които не са осъзнали себе си. Още нещо човек първо трябва да реши най-належащите си неща, които примерно психологията като метод може да реши и тогава да търси духовно развитие. Това го казвам от личен опит. Разбира се това не значи, че всеки трябва да ходи на психолог (не че не е лошо), но че човек трябва да реши по-важните неща, а именно отношенията си, да се отърве от нарцисизма, да затвърди разума и така нататък.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от In_And_Out_of_Love Виж мнението
    Владея телекинеза, но в много малка степен и след сеанса се чувствам мнго, ама наистина много изтощен!!! До скоро не смятах, че е възможно, но когато повярвах нещата се развиха в положителна посока... ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРЕН АКО ДАВАТЕ САВЕТИ И МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА, ЩЕ СА МИ ОТ ГОЛЯМА ПОЛЗА
    ЛЪЖЕШ, ГОВЕДО!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да, дори беше над 200°C, едни индо-сектанти ми бяха направили много мощна магия, от която едва не умрях, но Исус ми се яви и ме спаси, именно тези хора ми бяха направили сатанинска магия и тогава оттам някакави сатанински сили се опитваха да ме превърнат в йогин/окултист, и тогава можех много лесно да постигам такива неща като телекенеза, например докосвах домашният си любимец от разстояние, но когато разбрах че тези сили са от дявола, престанах, и добре че бяха Бог Отец и Господ Исус Христос иначе сега можеше да погина като йогите/индусите/окултистите

"И Исус рече: За съдба дойдох Аз на тоя свят, за да виждат невиждащите(т.е. за да прогледат физически слепите), а виждащите да ослепеят(т.е. а окултно зрящите да загубят окултните си способности). Ония от фарисеите, които бяха с Него, като чуха това, рекоха Му: Да не сме и ние слепи? Исус им рече: Ако бяхте слепи(т.е. ако не бяхте окултни), не бихте имали грях, но понеже сега казвате: Виждаме(т.е. ние знаеме Божията Истина), грехът ви остава." Йоан 9:39-41
    ЗНАЧИ ВСЕКИ ПЪТ,КОГАТО СЪНУВАШ ИЗВЪРШВАШ ДЯВОЛСКИ НЕЩА.НЯМА ДА ИДЕШ В РАЯ СОРИ БРАТО.САТАНИНСКА МАГИЯ МУ НАРАВИЛИ И ИСУС ГО СПАСИЛ.ПРОСТО ТОЛКОВА ВЯРВАШ,ЧЕ СИ ВИЗУАЛИЗИРАЛ ИСУС ВСЕ ЕДНО Е БИЛО ИСТИНА.ПРЕДСТАВИ СИ ЕДНО ДЪРВО И ЧЕ ДОКОСВАШ КОРАТА МУ,УСЕЩАШ ЧУВСТВО НАЛИ?ТВА СЪЩО Е САТАНИНСКО ДЕЛО.АБЕ НИКОЙ НЯМА ДА ХОДИ В РАЯ ТВА ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Може да не ходя в рая ама и ти няма да ходиш !
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ЗНАЧИ ВСЕКИ ПЪТ,КОГАТО СЪНУВАШ ИЗВЪРШВАШ ДЯВОЛСКИ НЕЩА.НЯМА ДА ИДЕШ В РАЯ СОРИ БРАТО.САТАНИНСКА МАГИЯ МУ НАРАВИЛИ И ИСУС ГО СПАСИЛ.ПРОСТО ТОЛКОВА ВЯРВАШ,ЧЕ СИ ВИЗУАЛИЗИРАЛ ИСУС ВСЕ ЕДНО Е БИЛО ИСТИНА.ПРЕДСТАВИ СИ ЕДНО ДЪРВО И ЧЕ ДОКОСВАШ КОРАТА МУ,УСЕЩАШ ЧУВСТВО НАЛИ?ТВА СЪЩО Е САТАНИНСКО ДЕЛО.АБЕ НИКОЙ НЯМА ДА ХОДИ В РАЯ ТВА ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯСНО!
    аз не очаквах да се яви точно Исус, защото до тогава още не бях сигурен/не знаех кой е истинският Бог, понеже Го търсех и въобще не знаех кой да очаквам, но когато Исус ми се яви, чак тогава разбрах че именно Той е единственият истински Господ за цялата тази вселена, понеже именно Той ми изяви това
    Последно редактирано от npp : 09-19-2012 на 19:57

аре направи видио бе играч да видим кво можеш само лъжеш ! това го пиша към In_And_Out_of_Love

Цитирай Първоначално написано от kadishona Виж мнението
    https://www.youtube.com/watch?v=PsLaBH1kidQ

Потърси просто. В YouTube има бая на различни хора - повечето от тях са фалшиви, но ако си човек с голям опит в браузването лесно можеш да разбереш къде има трикове и измами само по нагласата и обстановката на клипа.

Не искам никой да си мисли, че телекинезата и телепатията са неща, свързани със Сатаната, Христос или Розовата Панда. Нека кажем, че има още неща, които не са напълно разбрани от човека, но рано или късно ще бъдат.

Тук съм върл противник на Гандалф, който казва, че човек е просто парче месо. Това може би е така, но само при условие, че ние не твърдим, че знаем всичко за парчетата месо.
    Аз лично съм присъствал на неща, които не могат да бъдат точно обяснение чрез модерната наука, но определено има теории.
    Един много добър приятел, който ходи на семинари в Индия ми разказва как на една от медитациите една от чашите, които стоят до всеки медитиращ се е счупила без никой да я докосва и са му казали, че това се случва често..
    А ти умнико не се ли замисляш дали не може да духа лек ветрец отзаде и затова така да става !!! Виждал ли си на живо подобно нещо - сигурно не няма и да видиш...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Аз съм виждал такиа неща,брат,майна,копеле.
    И владея до съвършенство телекинезата-мога да четя мислите на всеки.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

аз не очаквах да се яви точно Исус, защото до тогава още не бях сигурен/не знаех кой е истинският Бог, понеже Го търсех и въобще не знаех кой да очаквам, но когато Исус ми се яви, чак тогава разбрах че именно Той е единственият истински Господ за цялата тази вселена, понеже именно Той ми изяви това
    Това е бил Дяволът.Неймлес светлината не ми понася и без това а и ще ми правиш компания

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Пробвай да ми направиш нещо!Говоря за горния.И да съществува,аз съм се убедил иначе нямаше да говоря.

Мега фен
    Това е бил Дяволът.
    ти да не би да си по-добър от Него

Мега фен
    ти да не би да си по-добър от Него
    въййй,.................. що така
    Последно редактирано от defender : 09-26-2012 на 11:20

anonymous682486
    Guest
    Много филми гледате

Не,аз съм по-лош от Него

anonymous895156
    Guest
    Охх, пак се намесиха фанатици. Това било от дявола, онова щяло да те прати в ада... Хайде да си изясните нещо: Адът, както и сатаната, са били вкарани в Библията на Петия вселенски събор през петстотин и някоя си година. На същия от Библията е изкарано прераждането. Ето една извадка от любимата ми книга "Всъщност един от основните проблеми е, че те умишлено са фалшифицирали древните текстове, за да всеят страх в хората. Измислили са ада - също така и Сатаната - и са отстранили знанието за реинкарнацията от Новия завет (на петия вселенски събор в Константинопол през 553 г.), само, за да запазят позициите си. " и "Почти всички религии, без една, доколкото знам, изпитват страхо-почитание от висшето същество, страхуват се, падат на колене, молят се да им помогне за това-онова, да им прости. В две от тях Бог дори наказва, изпращайки хората в ада или рая. Те умоляват Бога, господаря, всемогъщия, като прекланят глава..." А сега се замислете - според вас какъв е Бог - наказващ или любящ? Така че се успокойте, никой няма да ви прати в ада (...) заради това, че не мислите ограничено и осъзнавате своите способности!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    И какви способности имате?

След месец и половина всички ще ви унищожааааааааааа destroy yyyyyyyyyyyyyy

Мега фен
    След месец и половина всички ще ви унищожааааааааааа destroy yyyyyyyyyyyyyy
    а на мен да ми направиш пържени картофи и качамак,

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Много филми, ама много.

Хей, интересни неща пишете тук. Сега се връщам на предните страници да си дочета, но влязох да пиша, защото попаднах на нещо интересно: http://psi.newage.bg/%D1%83%D1%80%D0...B0%D0%BB%D0%BE Възможно ли е според вас да се усвои това реално? И някой правил ли го е? Олее, само докато си го представям и настръхнах...

Мега фен
    по-добре не го прави, така може да се наруши Естествената неприкосновеност, която истинският Бог е положил в духа на всеки човек, такива неща като трансцендентална медитация, астрална проекция, и телепатия могат да я нарушат, при това причинявайки трайно осквернение т.е. духовно замърсяване, което е причина за влошаване (на състоянието) на душата/съществото на човека
    Последно редактирано от npp : 12-06-2012 на 12:21

И аз имам дарба.Аз мога да летя.Аз наистина мога да летя.Аз понякога летя много.Аз понякога не летя много.Аз нямам крила.Аз имам вяра.Аз имам сили.Аз имам всичко.Аз съм всичко.

Izumintelno !! Da ne si hodil pri edna ekstrasenska - g-ja Valerieva, ot sofia, drujba 4, blok 134 ? Sled poslednoto m i hodene pri neq jivota mi se promeni ! Otslabnah zabelejitelno mnogo ... finansovo.. No pyk veche moga da dvija neshta s uma si.. Primerno chlena mi - durva go e taka, bez prichina, samo da poiskam.. SUshto taka i sera, kogato si poiskam ^.^ Veche ne e nujno da piq razhlabitelni Da ne govorim za drugite udobstva, koito ima telekinezata - moga da karam kotkata mi da bqga kato poludqla) Tova e izumitelno (trqbva mi samo edno pitbolche) p

Да бе, хора, изумително е! При мен сега страхът е по-голям от любопитството.. Но кажете как се чувствахте, докато се обучавахте на телекинеза? И как се чувствате сега, когато можете?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от marsita Виж мнението
    Хей, интересни неща пишете тук. Сега се връщам на предните страници да си дочета, но влязох да пиша, защото попаднах на нещо интересно: http://psi.newage.bg/%D1%83%D1%80%D0...B0%D0%BB%D0%BE Възможно ли е според вас да се усвои това реално? И някой правил ли го е? Олее, само докато си го представям и настръхнах...
    Това с махалото няма общо с някакви измислени телекинези, ти сигурно даскало не си завършила пък ще мислиш за работи дето хора изчели 1 тон езотерична литература казват че не е възможно.

Чудя се на наивността човешка.

Не се ли питаш защо точно ти пък ще усвояваш телекинезата, какво разбираш от тия теми, от религия, окултизъм/езотерика, философия, физика? Въобще какви сте такива хора не мога да разбера, с какво самочувствие си мислите, че ще постигнете нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си