.
Отговор в тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 341 от общо 341
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако е вярно, браво на теб! Бих се радвал, ако и аз владея нещо такова! Развивай се!

колкото и да искам да вярвам.... е просто не мога ..... не съм виждал никога никой да владее такова нещо ..... а единствения който ми казваше че може да владее теликинеза и се оказа че ползва магнит :Х

Кажете мнение

Аз страшно много исках да овладея телекинезата и се опитах. Помръднах един молив и първо реших че просто съм бутнала масата но опитах да я бутна и не стана. Чудя се дали наистине съм бутнала масата или съм успяла до някаква степен да овладея телекинезата. Какво ще кажете?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vessy99 Виж мнението
    Аз страшно много исках да овладея телекинезата и се опитах. Помръднах един молив и първо реших че просто съм бутнала масата но опитах да я бутна и не стана. Чудя се дали наистине съм бутнала масата или съм успяла до някаква степен да овладея телекинезата. Какво ще кажете?
    продължавай, но телекинезата е само част от нещо много по-голямо (по моето скромно мнение)

Голям фен
    пий си хапченцата редовно

Така, така..

Първо- Левитацията е част от психокинезата (телекинезата).
    Второ- При положение, че има скептици, които предлагат луди пари срещу доказателство за съществуването на тази част от парапсихологията, и все пак никой не се е появил, сами си направете изводите.

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil Виж мнението
    Открито е ама мнооого отдавна...почти цялата останала част се използва за складиране на информация...всички ползваме към 5%, и все пак има към 10-15% неизполван потенциал...който ако успеем да увладеем можеме само да мечтаем какво ще умеем и знаем...(Анщайн е ползвал 8.5%)
    Вие сте идиоти. Как смятате, че ще се развие част от мозъка (при това толкова голяма) ако тя не се ползва? За еволюция чували ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Kman Виж мнението
    Стига с тая душесвност...всичко е атоми и молекули и ако не беше науката нямаше да го знаеш...любовта,смирението и всички религиозни ценности и булачи могат да бъдат обяснени чрез физиологията на човек и податливостта на психиката.Просто ти въобще не се интересуваш от психология у каквато и да е наука и за тва постоянно правиш нови теми от сорта на какво мислите и все искаш чуждото мнение все едно нямаш свое.Постоянно поставяш въпросително и задаваш въпроси....неможеш ли да си ги отговориш с религията....личи си до колко ти са ясно нещата,след като определи йогата като огнена стихия и още купища глупости....чети повече смислена литератураааааааааааааааа аааааааааа.Когато успееш да си отговориш на въпроса "защо",всички останали "как" идва от само себе си,но както и си личи от твоите постоянни питания,ти неможеш да си отговориш на главния въпрос,неможеш да си обясниш нищо,но продължаваш да твърдиш че си бил в прави път,като гледам не само че не е прав,а и е междуселски....
    Добре бе ти твърдиш, че Бог не съществува и като цяло религията е направена с цел контрол върху населението. Добре тогава защо преди две години учените доказаха че Иисус Христос съществува тъй като бяха намерили платовете в които той е бил увит след като са го били разпънали на кръста. На платовете има ясно изображение на човешко същество и доказаха, че плата е бил точно от времето на Иисус Христос чрез някакви тестове с малко парче от плата и дори направиха 3D изображение на това как е изглеждал. Бяха намерили и втори плат само че по-малък с по ясно изображение само,че този път само изобразена главата тъй като тогава първо са им увивали главите и тогава чак целите тела... Откриха също, че изображението се е появило на принципа на принтерите (по-точно на принципа на светлината която сканира) тоес Иисус Христос е напуснал тези платове под формата на светлина и затова се е появило това изображение... По този начин кратко и ясно науката която ти толкова славяш доказва, точно това към което ти си толкова негативно и скептично настроен . Не знам дали още посещаваш този форум и дали въобще някой поглежда тази тема тъй като виждам че коментара ти е от преди 6 години, но все пак като прочетох твоите твърдения просто не можах да се сдържа да коментирам и оспоря това което ти се опитваш да докажеш . Ако авторът на тази тема случайно е прочел коментара ми моля да каже до къде е стигнал с телекинезата и дали се е развил, ще съм м много благодарен освен ако авторът не е от онези лапета чудещи се с какви ли не глупости да пълнят главите на хората чрез малко гугъл и развита фантазия
    Последно редактирано от cecosvidovski : 04-29-2014 на 22:45

Цитирай Първоначално написано от Kman Виж мнението
    Да те котките за тва виждат 7 пъти по добре,то за тва орлите виждат няколко десетки пъти повече(не съм сигурен точно колко за жалост),то за това лъвовете могат да реват(от рев,а не да циврят) с такива чистоти чуващи се на стотици километри,затова прилепите имат ехолокация,за тва кучетата имат десетина пъти по добро обоняние,то затова котките чуват над десет пъти по силнитеи по слабите чистоти.И да не изброявам още невероятно многото,стотици хилядите предимства които други животни имат,а ние НЕ!Така че не ми говори че човешкия индивид имал същите инстинкти и чувства като останалите животни при положение че различните животни имат различни хормони и различни нервни системи от които зависи емоционалноста и характера им,а да не говоря за гекона който има тази невероятна способност да се задържа на невероятни места като се олавя за повърхността на молекулярно ниво.И това са само примерите които се сещам за 2-3 мин а ако трябва да се замисля по задълбочено и да потърся подробна информация ще ти изкарам няколко терабайта информация за това колко по развити инстинкти и спосоности имат различните животинкси видове за разлика от човека който има само един мозък в повече и нищо друго.....ааааа чакай малко....има и животни за които също може да се твърди че имат разум,защото имат невероятен мозъчен процес....разум,правят избор,правят компромиси,взимат решения,предават си информация помежду си......
    Котките виждат в по-тъмна среда но затова пък не различават толкова добре цветовете (като цяло виждат в два цвята нещо като черно и бяло но успяват да различат синьо зелено и жълто за разлика от червеното което въобще не съществува като цвят за тях). Ако става на въпрос ние различаваме най-точно цветовете за разлика от животните. Орела има нужда от това зрение за да оцелее а на нас едва ли ни трябва да виждаме от много далече при положение, че имаме бинокли или пък да виждаме в тъмното при положение че имаме фенери или пък очила за нощно виждане... Така че ние сме нещо много по-висше от животните така че сравнението ти е абсолютно безсмислено и ехолокацията се използва при сонарите. Звукът може да се постигне лесно чрез говорители и то в много по-масивен мащаб и ултразвуците както и инфразвуците могат да се дошавят чрез техника, но за разлика от нас те не могат да си комуникират от единия край на света до другия нито пък могат постоянно да са информирани за случващото се с други индвиди и така просто няма смисъл да спорим на тази тема...

А пък да не говоря за тези детински истории ,че сме използвали много малко проценти от мозъкът си... Мозъкът се дели на раздели ако може така да се нарекът, те са продълговат мозък, мост, среден мозък, междинен мозък и краен мозък всички тези дялове на мозъка изпълняват различните функции като например усещанията като светлина, вкус, мирис, звук и допир, както и существено важни функции като дейноста на сърдечно-съдовата система, дишането и храносмилането... Кортекса или пояснено мозъчната кора която покрива всички тези дялове на мозъка отговаря за всичките тези възможности на мозъка като например запомнянето, преценката, общуването, възприятието или общо казано нашето съзнание. Той представлява 40% от мозъка ни и при положение, че да кажем(тъй като не съм много сигурен) около 70% от кортекса се използва за памет и то кво остава около 30% от кортекса = около 10-12 % от мозъка се използват за мислене. Може би е вярно, че използаме около 10% от мозъка си за мислене но това не означава, че останалата част от него е неизползваема така че и да искаме не можем да използваме повече .
    Edit - Сега се поразгледах и порових в темата и доколкото разбрах май никва телекинеза не владееш... а за тва, че човек олеква с 12гр когато почине е вярно и отново научно доказано (тези 12гр не включват никаква материя свързана с физиката и все още е мистерия защо става така) ето защо повечето хора си го обясняват така тъй като няма никакво друго обяснение. И Кман ти спомена нещо за психологията! Аз до колкото знам психологията не отхвърля духа, както и науката като цяло е създадена да обяснява необяснимите за нас неща, също и науката не отхвърля религията! Може би научно може да има и обяснения за всичко, но просто да не са открити! Какро преди няколко дни откриха газ за който въобще не е било известно който бил хиляди пъти по-вреден от въглеродния двуокис и има много голям ефект от към глобалното затопляне и една молекула от него вредяла колкото 7100 от CO2(въглероден двуокис) така, че е възможно и да открият и други градивни частици които нямат нищо общо с тези които познаваме и така всичко да бъде обяснено! Щом Алберт Айнщайн почти е доказал, че е възможно пътуването във времето а други учени изказват теории, че времето не се случва последователно а се случва наведнъж просто ние живеем в една част от него и така нататък... Науката все още не е достигнала такива предели, че да отхвърля всичко което не си пасва с нея и спорът просто е излишен
    Последно редактирано от cecosvidovski : 04-30-2014 на 00:52

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз, пък, днес открих, че мога да левитирам на около 30см от земята и да измина 2,6м... кофтито е, че цялата магия става много за кратко... :/

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз, пък, днес открих, че мога да левитирам на около 30см от земята и да измина 2,6м... кофтито е, че цялата магия става много за кратко... :/
    знам за какво говориш, в училище едно време ни изпитваха на левитация

Супер фен Аватара на The Cheetah
    абе ква ти е диагнозата

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е тва е много лесно... Аз открих, че имам супер-способности, мога да летя безсмъртен съм мога да се превръщам в каквото и когото си поискам и също така и мога да еба по 5 наведнъж... Хах всичките в тоя форум сте едни супергерои

ти като не се интересуваш не коментирах

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от cecosvidovski Виж мнението
    Е тва е много лесно... Аз открих, че имам супер-способности, мога да летя безсмъртен съм мога да се превръщам в каквото и когото си поискам и също така и мога да еба по 5 наведнъж... Хах всичките в тоя форум сте едни супергерои
    Не разводнявай темата!!! Тук се говори за левитация и телекинеза, не за всякакви супер сили!
    А тва с ебането на 5 наведнъж и аз го мога... тря само да ги наредя една пред друга и 5 метра засилка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си