- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ТЕЛЕКИНЕЗА и ЛЕВИТАЦИЯ
Абе k'man говориш като няка учен... а всъщност няма никакъв смисъл това което го правиш!
Не разбра ли, че няма да успееш да убедиш никои в това което искаш и това е най-хубавото, защото по този начин човек показва, че даржи на принципите си.А ти като 1 крадец се опитваш да откраднеш принципите на всеки варващ... Просто няма да се получи човек!!! Разбери го! Проумей го!
Това което каза за лудниците...
Има една легенда за това как хората са се преварнали в ненормални...
Както знаеш във всяка легенда и във всеки мит има по частица истина.
Легендата е следната:
Господ казал на 1 човек да си напални вода от 1 кладенец защото много скоро водата ще се промени и който отпие от нея ще полудее...
Човекът казал на останалите хора, но те не му повярвали и скоро когато водата се променила всички станали луди само този човек пиел от предишната нормална чиста вода и не полудял, но след време когато всички станали луди те го обявили за луд и той нямал друг избори освен и тои да стане като тях и отпил от осквернената вода...
Така че от каде си сигурен, че тези в лудницата наистина не виждат Бог.. Хората които казват, че тези в лудниците, виждащи Бог са луди не варват в Него.Те си имат някакви измислени критерии по които остановяват кой е луд и кой не е! Но тези критерии съзнателно или не са подбрани така, че да са в полза на този който ги е изготвял, защото инстинка същестува един животински инстинк според който ти винаги си на парво място след това другите.. Този инстинкт не се проявява единстено у майките, защото Господ ги е устроил така, че те да бранят малките си с цената на собствения си живот.Майчинският инстинкт и инстинкта за самооцеляване са спасили живота на земята!!! Инстинктите ни са нещо много по еволюирало и могъщо от разумното и логично мислене така, че за да си отговириш на въпроса има или няма Бог трябва да попиташ самият себе си или по точно инстинктите си...
За съжаление не знаеш как да сториш това, просто нямаш такова мислене! Не искам да се изкарвам някав мислител или гении, но ако забеляза пиша доста несвързано в моментаи го правя, ащото в главата ми има доста набласкани мисли наведнаж и не мога да се концентрирам само върху една, тъй като всичките въпроси свързани с Бог са свързани със ВСИЧКО!!! Айн Щайн е бил двойкаджия по физика точно защото не е можел да изкаже това,което мисли...
Пич спирам да говоря.Нкога няма да ме разбереш!!! НИКОГА и дори тази дума "НИКОГА" не мжеш да я възприемеш по същият начин по който я възприемам аз! В свободното си време се занимавам с неща които развиват интелекта и да ти кажа понякога се плаша от това което мисля... заотова се чудя дали да продалжавам, защото в противен случай мога да изперкам от прекалено много мислене! Все пак мозъкът ни не свикнал да развива интелекта си толкова бързо и може да превърти...
Оффф стига съм говорил няма смисал, но го правя, защото имам някаква надежда, че ще се успеешд а разбереш това което аз ти казвам по начинът по който аз го разбирам! Все пак надеждата умира последна...
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
ААААААааааааахам....значи хормоните и нервните окончания са митове.....сори ама не съм съгласен.Айнщайн му е фамилията,а не са му двете имена.Подяволите...ниикой тук не чете психология,а някви окултни предания за отвъдни светове писани кой знай от кой дрогиран друид.Всеки мит и легенда имат капка истина,но тази капка истина в почти всички случай е историческа.
Както и да е....продължавайте там да си вярвате в писанията за мистика и легенди,мислейки си че са напълно истинни,въпреки че противоречат на всичко научно доказано и много отдавна прието като абсолютен факт като например че водата е съставена от един водороден и два кислородни атома....е вие сега не вяравте в атомите и си мислите че водата е просто течност.За това и няма как да си обясните как дишат рибите...ама то на вас не ви трябва нали....не ви трябва да знаете какво е електричество и как може да бъде използвано,не ви трябва да знаете че са направени двигатели които използват като гориво единственно водород кислород,слънчева енергия и електричество....на вас ви е нужно да знаета къде ще отиде безсмъртната ви душа,дори и някой да ви каже някое интересно научно откритие вие ще се заинтересовате за момент твърдейки че винаги сте се интересували от науката,но ще ви е все тая как може да бъде използвано и колко човешки животи може да спаси и че без хората да го създадат тези животи е нямало да бъдат спасени,но въпреки това те учените,(част от тях които са атеисти),ще отидат в ада,понеже отричат бог,въпреки че са спасили повече животи от колкото ние някого ще спасим ние тук висчките заедно.....
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Ако абсолютно всеки се оповаваше на бог иследваше неговите заповеди и религиозните ценности,сега никой нямаше да знае е водата се съдържа от един водориден и два кисловордни атома...а да не говорим за електричество и интернет,който са помогнали на човечеството спасявайки толкова много човешки животи...
След като ти не разбираш неговата гледна точка , защо искаш той да разбира твоята? Егоизъм...Казваш ,че се усъвършенстваш ... хах интересно , ако наистина беше така щеше да допуснеш факта в съзнанието си , че доказателствата за това в което вярваш - липсват. И щеше поне малко да се замислиш, защото за да си сигурен в едно нещо - толкова колкото ти и останалите твърдите трябва поне малко да сте убедени в него. А вие просто вярвате , без доказателства , без факти , без повод. Някой ви е казал нещо или сте го прочели от някъде , на вас ви е харесало и вие сте започнали да вярвате в него. От страх или от желанието да сте по-добри - само вие си знаете. И все пак хората които вярват в недоказали се неща (неказвам "несъществуващи" , защото отново ще се ядосате и ще започнете с обите) са несигурни в себе си. Не знаят какво искат и как да го направят и чакат знак от някъде или помощ за да продължат живота си.. а този знак така или иначе просто не идва.Първоначално написано от In And Out of Love
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Религията и духовното учение нямат нищо общо с науката, в каквото и да вярваш науката си е отделно нещо и част от живота. Все едно ако всички са религиозни никой да не спортува..Първоначално написано от k`man
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Стига с тая душесвност...всичко е атоми и молекули и ако не беше науката нямаше да го знаеш...любовта,смирението и всички религиозни ценности и булачи могат да бъдат обяснени чрез физиологията на човек и податливостта на психиката.Просто ти въобще не се интересуваш от психология у каквато и да е наука и за тва постоянно правиш нови теми от сорта на какво мислите и все искаш чуждото мнение все едно нямаш свое.Постоянно поставяш въпросително и задаваш въпроси....неможеш ли да си ги отговориш с религията....личи си до колко ти са ясно нещата,след като определи йогата като огнена стихия и още купища глупости....чети повече смислена литератураааааааааааааааа аааааааааа.Когато успееш да си отговориш на въпроса "защо",всички останали "как" идва от само себе си,но както и си личи от твоите постоянни питания,ти неможеш да си отговориш на главния въпрос,неможеш да си обясниш нищо,но продължаваш да твърдиш че си бил в прави път,като гледам не само че не е прав,а и е междуселски....
Човек, който определя любовта че е само хормони и нищо повече, не може да ми казва дали разбирам от тия неща или не.. По начина ти на разсъждение си личи, че имаш просто факти от науката и нищо друго. На тия въпроси съм си отговорил, и стига с тия атоми и молекули.. Науката няма място в тия теми първо на първо.Първоначално написано от k`man
Първоначално написано от Nam3less3
![]()
"Човек, който определя любовта че е само хормони и нищо повече, не може да ми казва дали разбирам от тия неща или не.."
Ама любовта Е хормон и нищо повече!!!!!!
Личи си колко знания имаш,перко наумов....
"просто факти от науката и нищо друго. "
Не само че са факти от науката,а и са приети по цял свят.....знаеш ли изобщо какво е цял свят и дори и папата и който да докараш няма да може да оспори факта че любовта е хормон пораждащ химичен дисбаланс!!!!
"На тия въпроси съм си отговорил, "
Като гледам,прекалено грешно си си отговорил.....па и като си си отговарял на тези въпроси,от какво си гледал,къде си чел....библията-источеската книжка пълна с плагиатстване за заплашващ и насилствен мир....
"тига с тия атоми и молекули.. "
Чувал ли си за макро и микро....еми време ти е да чуеш и да почнеш да се ОБРАЗОВАШ,мъничко поне,колкото да не бълваш простотий...
"Науката няма място в тия теми първо на първо."
Това ти е единственния аргумент и ще ти кажа че науката име невероятно огомно място,защото ако ен беше тя,още щяхме да вярваме че земята е плоска и че света се върти окоо нашата плоска планета.....и един последен въпрос......ти на колко години си?
Ясно ми е вече , че целта на Nam3less3 не е да се усъвършенства и да добива знания , а да се забавление чрез спора. Дори когако спора е очевидно губещ в случая за него. Ясно ми е че е разбрал за какво му се говори .. защото едва ли е толкова глупав ,че да не схване , но той не иска да изгуби спора и продължава с неговите глупости. А както знаем една глупост ако не се приеме за такава , е последваща от друга. Но човек първо трябва да се научи да губи , а после да печели.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
На 19. И всички тия неща дето ги казваш ги знам, но тук говорим за душевност, за вяра, за неща отвъд науката и т.н., в които ти си болезнено невеж. За мене вие 2мата сте духовно-невежи хора, които и идея си нямат от същността на нещата, в които знам че са истина, за разлика от вас. И цяла книга да напишете, не може да докажете и да ме убедите в нищо..Първоначално написано от k`man
Е ти си си инат,как ще те убедим,дори и да варваш че духчето каспар найстина съществува,никой няма да може да те разубеди.
И къдеси прочел за душевността....в книгите за религия,а те имат много малка капка истина и това е чисто историческа.
Било отвъд науката.........кажи ми...как го определи че е над науката....и понеже знам какво ще кажеш,мога да ти кажа че преди много години приказките че има и други планети е била не само абсурдна,но и се е считала за еретическа,а сега нещата които се смятат за абсурдни....извънземни,душе ност и прочие тепърва им предстоят да бъдат изяснени и няма да има никакви сливания между нещо измислено от страхливите подсъзнания-душевност и свобода даряващата наука.Защото знанията за свобода или както ти ги определи "сатанистки"....интересно как едни сатанистки възгледи спасят и лекуват толкова много хора по цял свят.Какво излезе то....че това което спася човешки животи било сатаническо,а това което ги отнема е божия воля,на която неможем да се противопоставим....
"същността на нещата,"
като си толкова вещ,защо не кажеш коя е същността на нещата....имаш една голяма пропаст пред теб,вярвайки без да изискваш каквито и да е доакзателства,ти неможеш да определиш точно каква е твоята същност на нещата,докато аз мога с един чертеж да покажа на всеки как е устроен света,имайки на предвид досегашните ни познания за него....а досегашните ни познания единственното кеото са правили е да са се приближавали все повече и все повече до отричането на божественост и душевност.И е само въпрос на време тотално да бъдат разубличени.
Но развитието става поколение след поколение...така се променя ценностната система и психиката на хората,която в момента все още е способна да вярва в една книга за която абсолютно никой неможе да твърди че е 50% сигурна,какво остава за 100%....
Може да не е след 20-30 години...но до 60-70 години ценностната система и целия свят ще бъдат коренно променени,и нито старовременните ценности,нито концепцията и същността няма да са в полза,даже ще са в огромна пречка.То е ясно че Църквата се страхува от напредващите технологии,защото осещат как религията им постепенно замира и в момента всячески се опитват да насаберат клиентела като се налагат в образованието и кой знай в какво още ще се опитат да пробият....то е очевидно че замира,а както гласеше една много хубава мисъл която и преди съм използвал....
"С времето се разкрива всяка истина" Менандър и на тази й идва времето.
Т.е. на твоята. Имам си доказателства за моята теза, но не мога да ги споделя с тебе. Пък и има ли смисъл, тъй като тука не може да докажем нито да решим някой от тия въпроси.
като се замисля има много истина но, не във библията и други пара нормални глупости. а във друга не успорима истина... а човек които знае и може просто няма да му трябва да дава доказателства на хора преубедени и стъпили твърдо на земята !! .. но се убедих че и науката блафира ужасно а не само в духовен план се опитват да спекулират (техен проблем)![]()
Това мнение ми допадаПървоначално написано от betterman
![]()
k'man Прав си, че всичко е молекули и атоми.Напълно съм съгласен с теб, но знаеш ли кое е мистичното... Мистичното е начинът по който се управляват тези молекули и атоми. Знаеш ли какво чевствам между рацете си и предмета който помествам? Чувствам точно това котролиране на материята на молекулярно ниво! Това до ден днешен не може да се обясни от науката, но хора като мен които владеят подобни необичайни за хората явления знаят как точно се случва това, но не е толкова просто за обяснение! И докато науката се отнася скептично към подобни на пръв поглед налудничеви неща, никога няма да открие отговора на най важните неща в живота.
Още веднъж ще кажа! Знам че няма начин да ме разбереш защото не усещаш доховното в себе си.Сега ще кажеш, че го усещам защото си внушавам, че го усещам, но аз знам на какво е способно внушението и хормоните и знам, че тези мои усещания не са просто набор от хормони или внушение...
P.S.
Продължавай да мислиш по начинът по който мислиш, стига да те удовлетворява i ще живееш един по-добър и пълноценен живот!!!
Аз съм на този принцип и живота ми е приказен![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Ти си супермена който владееше телекинеза и да стеля лазер от очите си, нали ?![]()
ПП: Още чакам клипче да видя как местиш предмети без да ги пипаш![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ПИСНА МИ ДА повтарям едно нещо по хиляда пъти,не се ли видяхте вече колко струвате....с едни и съши аргументи ви оборвам мистичните,религиозни,пара нормални твърдения.....за всичко си има логчино обяснение и в почти всички случай това са ПАРИТЕ!
Ти да обориш някойПървоначално написано от k`man
Още не си дозрял до това ниво на логика, което да обяснява тия твърдения.
А ти дори си на по ниска и от моята логика....кво се вириш из измислените ти неебеса за доброделетност и любов.Някъв измислен провъзгласяващ себе си християнин ще ме определял като недозрял хахахах смешник,не познаваш ни религията,ни ценностите й,ни природата,ни науката,нямаш никакви заложби да водиш спор,нямаш логическо мислене,нямаш освобедено от ограничения и консерватизъм мислене....клоун като тебе много,и добре че и има такива клоуни като тебе,иначе на чий гръб щяха да се правят парите.
Ти си последния човек в тоя форум който може да казва кой разбира от религия и кой не..Първоначално написано от k`man
И точно твоето мислене е ограничено, и хората във форума се изумиха от твойте заблудени постове.
ХАХАХАх кво стана когато крайст ти затвори остата относно мизерните ти знания за религията ти!
ХАХАХАХ били изумени...изумените са само ей такива като тебе които са,разбирачо....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Крайст не ми е затварял устата, пък и ти ли ще съдиш кой е правия и кой не еПървоначално написано от k`man
![]()
Пък и ако ще всякакви спорове да загубя, си оставам прав и знам че грешиш, а ти не може да си сигурен в обратното![]()
Абе що не зарежете тия глупости кво ви пука кво мисли другия?Важното е вие да сте сигурни в себе си! Аре стига вече сте се карали като деца.... Спирам участието си в тая безумна глупост!!! BE HAPPY!![]()
И аз опитвам телекинеза, отначало става бавно, и доста изморително. Като преди това съм си тренирал ума и съм правил дихателно упражнение(дихателна медитация).