- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ТЕЛЕКИНЕЗА и ЛЕВИТАЦИЯ
Аз смятам, че всичко свързано с човешкият разум и неговото развитие през хилядолетията е свързано с телекинезата и левитацията.Все пак ние контролираме тези сили само с умът си.Той е нещо като универсален преобразовател и усилвател на всякакъв вид енергия...Първоначално написано от BringYourOwnBeer
Разбира се всичко това се постига доста трудно.
Аз сигурно съм имал някакви предпоставки за отключването на тези ми възможности и затова при мен резултатите бяха по бързи...
Но това е само предположение!
Вече мисля да се откажа от практикуването на телекинезата, защото не виждам смисъл в това да изхабиш цялата си енергия за да поместиш нещо с незначителна маса... Това наистина ме убива! Чувствам се постоянно уморен, а колкото повече се мъча толкова повече енергия ми е необходима.
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
човек честно да ти кажа недей се отказва.
с времето ще ти стане по лесно (най - вероятно)
не съм чувал за много хора който да могат да се похвалят че са постигнали това което ти можеш.
Между другото неймлессс следващия път вместо да ме цитираш и да пишеш някви пълни простотии земи ми отговори![]()
Ей, супермен, за 10ти път ще те питам кога ще направиш клипче с тези си способности ?Първоначално написано от In And Out of Love
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
И аз имах случки на левитация. Един път толкова силно пръднах че чак се вдигнах във въздуха за секунда. И не се майтапя.
Пич има ли смисъл от клипче??? То не може да докаже нищо...Първоначално написано от SiegHeil
А и при тва от каде си сигурен, че няма да набарам някво клипче от нета???
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Лепваш си едно листче с надпис 'in_and_out_of_love' на блузата и вече знаем че е автентично ^^
А докато не сложиш клипче за мене си чист фантазьор.
For I am Winter born
Той си знае че го може. Хората не се шегуват с такива неща.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
И аз като малък си мислех че имам супер-сили, ама тва не значи че имам![]()
For I am Winter born
Аз пък си мислех че съм самурай и приличах на Дон Кихот ама на.
не съм чела всички коментари, четох само на първа страница и гледам че си писал за някакви фантазии, песни... и какво още беше ?аз четох някъде, че трябва да насочиш енергията си към слънчевия сплит и от там към края на пръстите, след това с мисловна дейност да насочиш пък от пръстите към някой предмет...тогава може да се забележи ляко помръдване ... не ги разбирам тези неща, но твоята теория с тези песни и т.н ми се струва тотално измислена или грешна или там каквото е
![]()
Човек не трябва да се габарка със супер-герой,че да не си изпати за дето е защитавал личното си мнение....
Е то уж супер-герой,ама на сложил снимка на брад Пит с три сърца като аватар....
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Woow! Не знаех, че като си открил дадена сила и трябва да промениш мисленето си... k'man това са измислици на филмовите режисьори!
Искам да кажа, че това, че хората имащи различни на пръв поглед нереални дарби са различни от другите е пълна измислица!
Jumbie483 всеки си има собствен метод за постигането на тези неща...
Мен лично песните ми влияят вдъхновяващо и ме карат да вярвам по силно в това което искам да направя. Това със слънчевия сплит при мен не работи...
SiegHeil не мисля, че трябва да ти доказвам нищо, тъй като на мен не ми пука дали ми вярваш или не.. а и да ти кажа честно вече не смятам, че това което мога е нещо необичайно. Преди го мислих за невъзможно, но успях да скъсам уковите на мисълта и разума си и нещата потръгнаха в обратна посока, защото няма по-големи сили от внушението и фантазията.
Това, че ме наричаш фантазьор съвсем не ме обижда..
Продължавай да не ми вярваш.. това няма да ме накара да тръгна да ти доказвам каквото и да е било.Не бих направил такава тема, ако не притежавах подобни сили, защото с тези неща наистина не бива да се прави шега!
Тва е най плоското оправдение ^^
Бдв споменах ли ви че мога да ставам невидим ?![]()
For I am Winter born
Наистина ли?!Първоначално написано от SiegHeil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Аз пък мога да минавам през стени,обаче няма да показвам това понеже ме е изстрах да не взема да не премина,понеже се притеснявам пред камера![]()
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Не се базикайте с такива неща,а пък и аз мисля,че In And Out of Love говори сериозно....Първоначално написано от savoy
kman написа:
Като в матрицата.... Но за съжаление никаква информация не е коемрсиализирана от учените по отношение на телекинезата и най-вероятно не защото не знаят,а точно обратното....защото знаят могат да покажат как да се развие и какви химикали повлияват на тялото за да развие такива спосбности,но представете си какъв хаос ще стане ако тази информация стане все обюо достояние.Според мен телекинезата е нещо съвсем реално базиращо се изсяло на психиката и съзнанието,което е коплекс от сложните взаймодейства между различни химични и физични контакти на молекулярно ниво,което може да се предава дори по въздуха,защото кислород-а също е съставен от молекули,т.е. молекултие общуват чрез вид сигнал помежду си и чрез испускане на определен сингал от мисълта може да се повлиява на всичко околно а и имайки предвид че с това молекулно общуване се придава информация съвсем реално е и да се придоябият и споспбността да "виждаш в бъдещето,настоящето,мналот о и да четеш мислите на хората" или по точно като разчиташ тази информация която се предава....Надявам се успях да го обясна на що годе разбираем език.
А след години с навлизането на нанотехнологията и контролирането на молекулярно ниво много неща ще станат реалност и много истини ще избликнат на бял свят,но е друг въпроса до какава степен ще бъдат разкрити някои тайни и колко тайни юе продължат да бъдат в тайна.
Ами представете си кола,чиято гума минава през дупка и подава информация по автоматрицата на всички коли че еди къде си има дупка и всички коли автоматично я заобикалят или как с пръсти боравите с всичката информация на света изложена на LCD стъклото (предното стъкло на колата)....всъщност това го гледах по дискавъри и го предричат да стане през 2030 година.Разбирам страховете на всички които мислят че технологиите ще ги изместят,но всъщност това е продиктувано единственно от недоразвития начин на мислене,който постепенно се развива и еволюира,дори и моя начин на мислене е недоразвит и го съзнавам и разбирам,но за времената в които живеем е нормално така да мислим....но за следвашите времена и нови епохи няма да е нормално да се мисли както ние сега мислим.
Много жалко че има такива хора като теб ,досега ни дажаше теории и доказателства и сега вече момчето ти е смешно .
После твърдиш нещо и искаш хората да ти повярват.Ти сам си противоречиш.![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!
nqkoi den kato ovladeq dostatu4no dobre telekinezata 6te q demonstriram na gospojata mi po fizikaПървоначално написано от IX
i za poreden p1t 6te i dokaja kolko e bezmislen predmeta i za moeto bude6te![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
иска се специфична настроика и силна вяра чее възможно.. нещо което хора като тебе никога небиха постигнали и за милион годиниПървоначално написано от IX
![]()
In and out of love докажи твърденията си,факта,че мислиш за начина ,по който можеш да излъжеш(сваляйки клипче) доказва че лъжеш,не бъди като християнската религия, "Библия"-та според мен е книга с разкази за случки с метафорична интерпретация, писанията в нея са недоказани и недоказуеми, всъщност по-лесно би било да се докаже, че са неверни. Църквата е създадена, тогава, когато хората са имали нужда от нея, имали са нужда от обединение и единствения начин е бил всявайки страх и манипулация м/у отделните индивиди за по-лесното им контролиране, както много от вас бяха писали, но духовното и научното имат общо-в бъдеще (едва ли ще станем свидетели) НAУKATA ще докаже или отхвърли съществуването на Господ, което не означава,че непременно трябва да се водим по нея, дори това, че хората имаме в какво да вярваме(дори да не е Господ) ни е спомагало достатъчно за да издържаме на неописуеми изпитания.
Еволюцията е много дълъг и много сложен процес, който не може да бъде проследен през един човешки живот и не може да бъде променен от чувствата, ясно.
Телекинезата и практикуването и ненарушавайки физическите закони е невъзможно, което означава че или физ.закони не важат и са грешни или просто телекинезата не се изразява в това да местим предмети със силата на ума,представете си обаче радио приемник и радио вълни, това е като мозък и мозъчни вълни-бихме могли да четем нечии мисли, така както чуваме нашите или да общуваме телепатично, един вид дистанционно предаване на информация, можем да разчетем информацията, но не можем да я променим физически!!
Спрете с караниците всеки има собствено мнение, поне покажете малко уважение един към друг, Kman не ти ли омръзна да цитираш и да налагаш собственото си мнение????
Всеки е Господар на себе си,
Телекинезата е научно доказана. Тъпак.Първоначално написано от IX
For I am Winter born
Телекинезата е доказана, но не на "обществено ниво".Охх...И аз не знам как да се изкажа точно... Имам предвид, че учените отдавна са стигнали до извода, че има такива сили в човешкия мозък, които са "заспали" в нас.През всичките години еволюция и развитие ние сме пренебрегнали или забравили за тези способности в нас.Нещо в миналото е накарало расата ни да "ги заключи" дълбоко в нас и днес - съвременните индивиди - ни трябват много усилия, труд, концентрация и най-вече ВЯРА, за да можем отново да "отключим" тези способности и да се научим да ги използваме правилно.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Негативно мислене => няма развитие на интелекта и разума => няма телекинеза...
Ето това е обяснението защо днешните хора не вярват в нищо и не владеят нищо...
Думи като: не мога, нямам сили, няма начин ограничават съзнанието и ума и затова не вярвате в нищо!
Позитивно мислене => развитие на интелекта и съзнанието => ИМА телекинеза
P.S.
Няма смисъл да доказвам на никой нищо...
Твърде песимистични сте(не всички), за да повярвате, дори и да го видите с очите си!![]()
Ти не казвай какви сме ние, покажи че не си поредния лъжец-параноик,много отбранително го даваш, ако наистина владееше ума и съзнанието си толкова добре нямаше изобщо да се замислиш дали да направиш клип или не!