- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ТЕЛЕКИНЕЗА и ЛЕВИТАЦИЯ
защо да се показва на хора които дори нямат вяра в себе си и незнаят кво искатПървоначално написано от evaristus
![]()
li4i si, manga fen
Просто немога да прочета такава боза и да не напиша една голяма критика....
Вземи махни тези усмихващи се емотиконки,всички те знаем че си наивен добродушко и е вече дразнещо....Негативно мислене => няма развитие на интелекта и разума => няма телекинеза...
Ето това е обяснението защо днешните хора не вярват в нищо и не владеят нищо... Smile
Думи като: не мога, нямам сили, няма начин ограничават съзнанието и ума и затова не вярвате в нищо! Smile
Позитивно мислене => развитие на интелекта и съзнанието => ИМА телекинеза Smile
P.S.
Няма смисъл да доказвам на никой нищо...
Твърде песимистични сте(не всички), за да повярвате, дори и да го видите с очите си! Smile
Мога да ти кажа,че ако омразата се усъвършенства и умее да се контролира,то дава два,три пъти повече сила в определени ситуации....защо ли....защото ти избистря мозъка и всичко изчезва освен целта и се влагат не 100% а 300% от собствените ти сили...адреналинови и стерсови ситуации....в такива моменти няма нито време за мислене,нито за добруване...
Хищниците да не би да са по долу в хранителната верига...
А и стига с тва негативизъм-позитивизъм....няма значение дали си мислиш че е негативно или позитивно...то ти носи както положителни неща,така и отрицателни....Дори и въздуха който дишаш ти унищожава тялото!
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Не веднъж съм го казвал... Никога няма да ме разберете!
Усмивките не са наивни, а изразяват самия мен. Колкото и странно да ти се струва има хора, които умеят да мислят позитивно и да изкарват доброто от всичко...
Весело прекарване на новата година!![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
на марихуана си => позитивно мислене за около 10-20мин = > има телекинеза4увал съм за телекинеза може и да има ,но не съм бил пряк свидетел затова и се въздържам от заемане на позиция
Мм... философски погледнато, може да е възможно, ако е нещо един вид като магнитните сили.Магнит може да влияе на метал (или друг магнит) от разстояние а няма физически допир.
Тъй де.Образно казано.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Тоя човек е най-правия от всичките, някой ден ще го разберете.Първоначално написано от In And Out of Love
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
щооом казваш....
Песимист - реалист - оптимист...
Kакъв е най-добре да си....да виждаш само хубавото във всичко,да виждаш само грозно във всичко или да видажаш и грозното и красивото във всичко....точно това е реалистът-човек който вижда и положителното и отрицателното във всичко,без значение дали това което гледа е "лошо" или "добро"!
Базираш се на това, че тялото на човека губи 10-100? грама когато умре - душата му изсхвърча?Първоначално написано от Nam3less3
Изобщо не става въпрос за физически явления.Първоначално написано от kykyto
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Откакто измислиха адронния колайдер вече на всичко вярвами тва за мозъка в първите че не използваме там някфи проценти от мозъка не е така при достатъчен прилив на адреналин или на някаква подобна изкуствена дрога(за второто не съм сигурен) мозъка и почти всички други органи почват да функционират почти двойно по-бързо и най-вече мозъка за да може да реагира по бързо и да има по голяма концентрация. Второто ми предположение е че наистина остатъка "неизползвания" мозък е за съдържане на информация след като няккъф си там френски учен наскоро извади корен 13 от 200 цифрено число за 2 минути и то наум без да си го записва някъде смятайте...
Това че изчислява двойно по бързо не значи че се използва двойно по голям процент...а инче 90% се използват за складиране на информация...но от останалите 10 ние използваме най много около 5%..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първо бяха 10-15%, после станаха 10% след това 7%, а сега 5% накрая сигурно ще попадна на мнение, че не използваме мозъка си..
Аз навсякъде виждам да пише, че използваме около 10% пък не знам...
BTW Наското се убедих, че религията са пълни глупости!!!
Господ съществува, но религията е глупост!!!
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
напълно съм сагласнаПървоначално написано от In And Out of Love
.. кога ще се научим да исползваме и 100 те
![]()
Невъзможно е ^^Първоначално написано от betterman
![]()
For I am Winter born
ХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Толкова ли неможете да се досетите защо тялото след смъртта изгубва тези проценти..........
Тялото започва процес на разлагане с който изцяло променя химическия състав!Дори в момента тези проценти не стоят едни и същи,а се движат в някакви граници,докато сме живи,поради потенето и многото други процеси.....
Абе ти чуваш ли се въобще какви глупости говориш....Когато казваш че религията е глупост,обезмисляш целия замисъл и съществуването на господ,защото без вярата господ изцяло отпада....Вярата е проблема,а господ е просто красивата приказка за лека нощ,която да действа привличащо и интересно,за да има повече клиентела.Господ съществува, но религията е глупост!!!
Религията е един вид кабела/връзката между приказката и хората,ако я няма вярата,то хората ще видят че приказката не е нищо повече от приказка,като тея от 1001 нощи!Ето защо именно вярата,това извъртяно и безмисленно нещо,трябва да бъде изместено от информираност и т.н.Вярата не е ценности,а смесица от дълбоки замисли,красиви приказки и психология!
Някои вярват в 6 дневното сътворение и духовните ценности...ти вярваш в големия взив и теорията на вероятностите, къде е разликата ?Първоначално написано от Kman
For I am Winter born
аз не вярвам в нищо...
6 дневното сътворение...сиреч света е създаден за 6 дни ли.....я стига глупости
те не са нито 6 хил нито 6 млн,камо ли 6 дни....
духовните ценности....смирение,мир,люб ов.....ооо пийс братко пийс....тва хипитата са егати тъпите животни.
големия взив...теория която ще бъде малко или много променяна или усъвършенствана с напредването на тенологиите...
теорията на вероятностите...когато едно нещо предстои да се случи,винаги има вероятност то да не се случи,защото случайностите са много трудно предвидими,имайки на предвид сложната им конструкция от минали случки,взаимодействия между характери,намерения,вътреш ни предпочитания и цели на всеки определен индивид...
Атеизма е НЕвярване,аз разчитам на набавената информация от колкото се може повече и различни места,като разглеждам всичко от поне 2-3 гледни точки.Всъщност съм предимно реалист и гледам на всичко като на смесица от "+" и "-"...напр. стресовите ситуации-те унищожават невероятно много нерви(които не се възтановяват) и какво ли още не което е огромен "-",НО и такива стресови ситуации могат да изградят в теб инстинкт,навик(жизнен опит) и за в бъдеще да се научиш как да се контролираш и какво да правиш в такива ситуации,за да не пострадваш много,което е също огромен "+" и цаката във всичко това е ползата и вредата....дали едно нещо с повече "+" помага или вреди за определения индивид,защото едно нещо в определени количества помага за един,но вреди на друг!
"За първи път на практика е създадена квантова гравитация
14 Януари 2009
Американски учени откриха начин да издигат във въздуха малки обекти, използвайки принципа на квантовата физика.
Изследователите обявиха, че са определили и измерили сила, която възниква на молекулярно ниво, когато се използва определена комбинация от молекули, отблъскващи се една от друга. Този процес на взаимно отблъскване на молекулите предизвиква поддържането им във въздуха, с други думи – левитация. При това левитиращите обекти могат да се преместват един спрямо друг при пълна липса на триене, пише РhysОrg. Учените смятат да използват своето откритие при разработката на най-новите обекти в нанотехнологиите. Те са убедени, че с помощта на ефекта на левитация може да се създадат отделните части на нанороботите.
Откритието е направено по време на работата по създаването на миниатюрни датчици за автомобилни въздушни възглавници. Учените имали тежка задача да създадат наноустройства, като намерят начин да премахнат ефекта на Казимир. Според теорията на немския физик Хенрих Казимир, между две проводящи незаредени повърхности, поставени във вакуум, възниква привличане.
Ръководителят на изследването Фредерико Капасо (Federico Capasso), професор по приложна физика в Харвардския университет, предполага, че това откритие ще даде възможност за създаване на нов клас технически устройства. Той отбелязва, че за момента във въздуха са издигнати нанообекти, но до левитацията на големи обекти остава още една крачка, тъй като основните принципи на процеса вече са изучени."
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=17781
За левитацията явно не се изискват кой знай какви божествени способности...
В Библията никъде не се говори за левитация :>
Всичко е възможно стига да имаш воля![]()
For I am Winter born
Някои неща просто изискват повече времеПървоначално написано от SolusChristus
![]()
For I am Winter born
Аз пък съм привърженик на теорията, че човек губи няколко грама след смъртта си защото му изчезва мускулния тонус и тялото става по-леко, а не защото почва да се разлага, понеже разлагането не може да става толкова бързо, че да изгубиш толкова много тегло само за миг след смъртта...
А това за душата... Аз по-скоро съм склонен да я наричам индивидуална енергия, която се отделя от материалния и носител, и целостта и остава ненарушена, защото съзнанието е "лепилото на тази енергия"...
Не знам дали съм прав, но това ми звучи най-логично някак си.
Да, много логично е да правиш от енергията същество...