.
Отговор в тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 341

Град
    тук таме
    Ало фифи...всеки един миг ти се променят грамовете в тялото!

разлагането не може да става толкова бързо
    Ти дори и да умреш,процесите прак продължават да се извършват в теб и в следващите мигове след смъртта ти,до времето в което всички процеси спрат...тогава започва разлагането.

А това за душата... Аз по-скоро съм склонен да я наричам индивидуална енергия, която се отделя от материалния и носител, и целостта и остава ненарушена, защото съзнанието е "лепилото на тази енергия"...

Не знам дали съм прав, но това ми звучи най-логично някак си.
    Спри да гледаш фантастични филми и прочети малко за логиката,щот твоите твърдения са всякакви,но не и логични!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    Да, много логично е да правиш от енергията същество...
    Ако не знаеш всичко е енергия!!! И количеството на тая енергия не се променя... Ако знаеш има такъв закон. Мисля, че Алберт Айнщайн го е измислил. ТИ СИ ЕНЕРГИЯ(колкото и да не ти се вярва)!

Покрий минимума от знания за тая тема, и тогава поствай...(това не е забележка)

Знам, че ще ми кажеш, че си много запознат с нещата, но защо не го показваш тогава...?
    Лека вечер на Всички!!!
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Супер фен Аватара на SolusChristus
    LOL

Аз съм материя, не е енергия. Енергия се отделя при изгарянето на кислород в клетките ми, чрез която те се делят и изпълняват функциите си. Енергията не е нищо повече от физична величина, мярка за работа.

Това е енергията.

Фен
    Град
    Пловдив
    LOL

Аз съм материя, не е енергия. Енергия се отделя при изгарянето на кислород в клетките ми, чрез която те се делят и изпълняват функциите си. Енергията не е нищо повече от физична величина, мярка за работа.

Това е енергията.
    Ок... Спираме спора! Крайния изход ми е известен...

Хайде да спрем, щото ще вземат да ни накажат, за това, че използваме форума за чат...
    Лека вечер още веднъж!
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

И ти се измъкваш по терлички...

Фен
    Град
    Пловдив
    И ти се измъкваш по терлички...
    Приеми го както искаш... Не ме интересува чуждото мнение!
    ТОЧКА вече моля те...

Град
    тук таме
    Материя е всичко това което е изградено от атоми,молекули и т.н. а "енергия",са техни взаимодействия.
    (опитах се да изразя мнението с най-прости думи)

Фен
    Град
    Пловдив
    Да и те са взаимно свързани, защото без енергията няма как да се появят атомите... Големият взрив или каквото е било там ги е създало чрез енергията на мощната експлозия...!

Цитирай Първоначално написано от In And Out of Love
    Да и те са взаимно свързани, защото без енергията няма как да се появят атомите... Големият взрив или каквото е било там ги е създало чрез енергията на мощната експлозия...!

За експлозия е нужна материя. Ако материята е създадена при Големия взрив, какво е гръмнало?

Град
    тук таме
    Именно...което означава че има един по огромен кръговрат на подобни събития.

Цитирай Първоначално написано от Kman
    Именно...което означава че има един по огромен кръговрат на подобни събития.
    По-огромен..

Все пак, какво е гръмнало?

Щом разработват телепортирането и даже успяха да преместят тяло на 3 сантиметра разстояние, нищо не се знае какво ще има за напред ^.^

Ah if we welcome how many mornings
    Ah will the nights probably stop
    Ah scatteres in the sky
    Ah white flower surround us and die

Цитирай Първоначално написано от Osanago
    Щом разработват телепортирането и даже успяха да преместят тяло на 3 сантиметра разстояние, нищо не се знае какво ще има за напред ^.^
    На тебе кой ти говори тука за технологий????
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    Цитирай Първоначално написано от Osanago
    На тебе кой ти говори тука за технологий????
    някои хора немогат да различават нищо

наистина е доказано , че дори в най-малките частички от който е изграден атома кварки и подобни тези които имат маса също са изградени от нещо и по този повод физиците са единодушни в тезата и тя е : в основата на всеки атом стой енергията , а до автора на темата , ако се сети да влезе отново в нея да знае , че съм му пратил едно лично съобщение

Телекинеза и левитазия

Здравейте! Има ли някой, който да се занимава с телекинеза, левитация или телепортация. Моля ви пишете! Клипове, сайтове и всичко, свързано с тази тема. Ако има някой, който много вярва и опитва, да пише.Благодаря предварително.

Повече от фен
    От два дена някаде и аз се занимавам с телекинеза и преди това бях опитвала ама без резултат . Въроса е там че не мога да преценя дали аз вартя махалото или в мойта стая имам постоянен вятър?? Другото което е не се занимавах мн мн да 4ета специално в тази тема тук и за това ще питам направо има ли тука хора които постигат известни успехи и ако да предлагам да направим някаква сбирка за да се види кой кво знае и да се научи този който не знае

Don't judge me!

ако някои иска инфо за нещо да пише на ЛС

От около година се упражнявам с криокинеза и хронокинеза,има доста добри резултати напоследък..а преди това се пробвах и с пирокинеза,но ми казаха да се насоча към телекинезата или криокинезата..

http://wandw.16.forumer.com/a/_post875.html ето информация за хронокринезата

http://wandw.16.forumer.com/a/_post609.html а това е за криокринезата

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от sLunCh0
    От около година се упражнявам с криокинеза и хронокинеза,има доста добри резултати напоследък..а преди това се пробвах и с пирокинеза,но ми казаха да се насоча към телекинезата или криокинезата..

http://wandw.16.forumer.com/a/_post875.html ето информация за хронокринезата

http://wandw.16.forumer.com/a/_post609.html а това е за криокринезата
    Супер, а по принцип вярваща ли си?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от sLunCh0
    да,защо?
    Ами ей тъй да знам. А колко успешни са тия резултати от упражненията?

при криокинезата вече почти успешно мога да намаля температура в стая..примерно ако е 15 градуса мога да я намаля до 7-8 и все пак изисква много усилия..а вчера като се къпах с топла вода си представих как потича студена..и изведнъж потече студена

а при хронокинезата е още по-трудно..засега все още мога само да накарам стрелките на часовника да тиктакат по-бързо или по-бавно

и въпреки тези неща които съм постигнала..това е почти нищо в стравнение с това което още имам да усвоявам

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    уау, всичкото това звучи жестоко
    Mistakes are proof that you are trying.

сега да не тръгнеш да грабиш часовника и да се опитваш да спираш времето

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Тия неща стават с помощта на мислите, чувствата и волята. В Агни Йога - пътя на волята е обяснено всичко това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си